Zobacz pełną wersję : NIEwszystkie dodatki działają :|
Ściągam dużo ubrań, mebli, tapet, skinów, ale najwięcej ściągam włosów. Nie wszystkie jednak działają :| ponad połowa! są tylko pokazane czarne "standardowe włosy" czyli te, które ma Julia Kapulet. Pomocy! Dodam, że nie ma właśnie tyh włosów, które są najfajnniejsze :P Może już był takie temat, więc prosze o linki do nich :P pzdr.
no więc zapewne nie masz programu CEP bez którego nie działają niektóre meble itd. a do fryzur i ciuchów zresztą do mebli też itd. też potrzebne są meshe(czyli kształty) które można pobrać razem z dodatkiem albo są już w nim zapakowane,albo obok będzie napis "download mesh" poszukam tematów na ten temat i zaedytuje :/
wiem :) właśnie ściągnąłem dziś ten program CEP i dupa :| meshe raczej ściągam.. :D właśnie nie jestem pewien, bo większość łosow mam z Mod the Sims 2 :)
hmm no to nie wiem... poszukam tych tematów może one Ci coś pomogą, ale wiesz mi w sumie też baardzo duża część dodatków nie działa z niektórych stron :P
szukałem :) wszędzie pisze to samo :P myślę, że to wina meshy :) ale dzzisiaj ściągnąłem zakonnice :D strój jest... a włosów nie ma :D
bo wiesz meshe musisz do każdych włosów ściągać z osobna :D bo jeden mesh nie pasuje do każdych włosów
wow :D jezcze takim downem nie jestem ;D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.