Zobacz pełn± wersję : Telefon komórkowy
Psycho_Mantis
29.08.2006, 08:07
Gdzie jest automat, dzięki któremu mogę zakupić telefon komórkowy?
(Na przyszło¶ć nie ustawiajcie szukaj na forum co 2 min, bo skoro nie mogę poszukać to zakładam nowe konto i watek o wiele szybciej niż te 2 minuty).
Przy okazji zapytam o edycję save'ów do gry. Czy istnieje jaki¶ program albo instrukcja jak to robić? Chodzi mi przede wszystkim o zmianę nazw ulic na domach :D
Żeby kupić komórkę trzeba mieć NS, a kupisz j± w jakim¶ sklepie jak pojedziesz z simem np. w jakim¶ centrum handlowym :P co do 2 nie wiem
Psycho_Mantis
29.08.2006, 08:18
Żeby kupić komórkę trzeba mieć NS, a kupisz j± w jakim¶ sklepie jak pojedziesz z simem np. w jakim¶ centrum handlowym :P co do 2 nie wiem
Wiem, że trzeba mieć Na STudiach i je mam. Tylko poszukałem raz tego automatu i nie mogłem go jako¶ zlokalizować :)
Dzięki, ale czekam na odp. na pyt 2 :)
Dodam pyt. nr 3. Jak uciec ¶mierci (czyli spełnić aspirację w pogoni za wiedz±, a także jak sprowadzić UFO - tak jak w TS1 używać teleskopu? :)
tamiza93
29.08.2006, 09:14
co do pytania 3 to uciec ¶mierci możesz kiedy twoj bedzie stary albo jak sie utopi czy cos takiego i go drugi sim uratuje (poprosi Mrocznego o życiek ochanej osoby) a UFO sprowadzisz albo dlugo patrzac w teleskop albo wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true i z shiftem naciskasz na teleskop i tam bedzie taka jakas opcja i na nia klikasz i cie ufo porywa :)
UUU...sie rozpisałam :D
Pozdro :D
Psycho_Mantis
29.08.2006, 10:26
co do pytania 3 to uciec ¶mierci możesz kiedy twoj bedzie stary albo jak sie utopi czy cos takiego i go drugi sim uratuje (poprosi Mrocznego o życiek ochanej osoby) a UFO sprowadzisz albo dlugo patrzac w teleskop albo wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true i z shiftem naciskasz na teleskop i tam bedzie taka jakas opcja i na nia klikasz i cie ufo porywa :)
UUU...sie rozpisałam :D
Pozdro :D
Dzięki
BTW. NIGDY nie korzystam w kodów :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.