Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak uruchomic dodatek....?

baloni
30.08.2006, 19:33
Prosze niech mi ktoś napisze jak moge zainstalować a konkretnie uruchomić dodatek w The Sims 2 nocne życie. Problem tkwi w tym że mam piracką wersje...

gruszka.
30.08.2006, 19:41
Najlepsza rada: Kup oryginał!

tamiza93
30.08.2006, 22:18
Właśnie :D nic nie zastąpi oryginału :)

mg96
31.08.2006, 07:05
popieram bo mam wszystko orginalne :D :P

Miśka17
31.08.2006, 08:41
Ach Ci piraci!!!! Radze Ci byc uczciwym i pójść normalnie do sklepiku i kupić oryginał... Tak jak ja :D:D:D:D:D:D:D:D

Blue Nati
31.08.2006, 14:02
Nie popieram piractwa,ale wiem że niektórych ludzi po prostu NIE STAĆ na orginały,a simsy lubią i chcą pograć.Radzę zapytać kogoś od kogo masz tą grę,jakiegoś znajomego co się na tym zna,poszperać w necie na forach warezowych.Jest naprawdę dużo wypowiedzi na podobne tematy,oczywiście możesz założyć kolejny - swój.Jeśli nic nie pomoże,to radzę wybrać się po orginał.To najuczciwsze i najlepsze rozwiązanie problemu.Jeśli nie masz kasy,to trzeba odkładać kaskę i w końcu się uzbiera potrzebna sumka.
;)

dipi
02.09.2006, 19:09
Echh nieświadomość leży w ludzkiej naturze...:

Instalujesz The Sims 2 Nocne Życie
Ściągasz SafeDisc4 Hider
Uruchamiasz go
Naciskasz przycisk HIDE
Włącz grę
Po skończonej zabawie naciśnij RESTORE :P

Lub druga metoda

Ściągnij CureROM
Za jego pomocą znajdź EXE gry
i dalej gdy pojawi się okno (w tym programie) z pytaniem jakiego czytnika obrazów używasz wybierasz Alcohol120% lub DeamonTools (zależy co używasz, i wyszukujesz MDS obrazu swojej płyty)
Następnie ciągle naciskasz NEXT
zabezpieczenia usunięte na pulpicie pojawi się ikona i możesz bez przeszkód grać w simy :P