Zobacz pełną wersję : prosze o pomoc
jaki wpisac kod do the sims2 zeby simy miaky pelne potrzeby np głód energie itp albo zeby wszystko umialy robyc np gotowac no wiecie zeby miały to pelna bo ciagle mi cos przypalaja:(
Wystarczy wpisać słynny kod: boolProp TestingCheatsEnabled true (koniecznie w okolicy) a potem dowolnie przeciągać sobie paski potrzeb i umiejętności, na wszelki wypadek poradnik do niego masz tutaj (jeśli ci się nie wyświetla to znaczy, że musisz się zarejestrować)
http://forum.simsweb.pl/showthread.php?t=57
Jedyny problem w tym, że ten kod psuje grę (przynajmniej mi nieco popsuł) więc jeśli niechcesz ryzykować możesz sobie ściągnąć inSIMenatora stąd (http://www.insimenator.net/showthread.php?p=5941#post5941) (jest na końcu tego "poradnika", są tam trzy pliki do ściągnięcia - ściągnij wszystkie i rozpakuj do folderu Downlodas).
Potrzeby:
Włącz grę i kliknij na podłodze i wybierz Spawn... dalej Motive Monitor, pojawi ci się ten trójkącik co jest nad głowami aktywnych simów, kliknij na nim i wybierz My motivies 100% (jeśli chcesz napełnić potrzeby jednego sima) lub Everyone Here 100% (jeśli chcesz napełnić potrzeby wszystkich simów) i tam będzie pisało:
Hunger - Głód
Comfort - Komfort
Bladder - Pęcherz
Energy - Energia
Hygiene - Higiena
Fun - Zabawa
Social - Towarzystwo
All Motivies - Weszystkie Potrzeby
Umiejętności:
Kliknij na podłodze i wybierz Spawn..dalej Skills Adjustor (pojawi się miś). Jeśli chcesz ustawić umiejętności na maxa to dajesz Skill 100% i tam będzie tak:
Cleaning - Sprzątaie
Cooking - Gotowanie
Creativity - Kreatywność
Charisma - Chryzma
Body - Kondycja
Mechanical - Technika
Logic - Logika
All Skills - Wszystkie umiejętniści
Natomiast jeśli chcesz ustawić sobie wybraną liczbę danej umiejętności to dajesz Set Skill Levels... i tam masz tak samo jak wcześniej tylko jest dodane słowo "Level". Wybierasz sobie jaką chcesz umiejętność i ustawiasz jej poziom (wtedy pojawi się takie okieno jak kupujesz jedzenie, po prawej stronie masz liczbę punktów).
To wszystko. Mam nadzieję, że pomogłam i że wszystko rozumiesz, jak nie to napisz.
Pozdrawiam :*
ale tylko potrzeby to psuja czy to wszystko?ale jak ?psuje ze nie chodzi gra?
Jest tesh zwykły kod maxmotives. Poprostu przytrzymujesz klawisze Shift+Ctrl+ c i wpisujesz maxmotives I wszytskie potrzeby sima sie wypelaniaja. Pozdro!!
ale tylko potrzeby to psuja czy to wszystko?ale jak ?psuje ze nie chodzi gra?
Ten kod boolProp TestingCheatsEnabled true popsuł mi grę w taki sposób, że strasznie się zacinała, wiem, że to przez ten kod, bo gdy przestałam go używać wszystko wróciło do normy. InSIMenator nie powinien sprawiać żadnych problemów (przynajmniej mi nie sprawia). Co do psotki to ten kod działa chyba z jakimś dodatkiem, ale nie jestem pewna.
nie działa też w zwłykłej xP xP xP xP xP
Dziekki bardzo dzwieczne sie jakos
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.