Zobacz pełną wersję : Poomoocy! _._'
○Zuziag•
14.09.2006, 15:01
Mój problem polega na tym, że jak mi sie zachce zagrać w simy to zawsze coś sie teguje --' Tym razem nie chcą się włączyć. Kiedy chce je włączyć pojawia się komunikat.. no taki:
http://img169.imageshack.us/img169/4042/bkha2.png
Nie wiecie co z tym zrobic? Taak, instalowalam od nowa juz dwa razy ;p
P.S I są oryginalne >->'
A ściągałaś jakieś dodatki z neta ?
○Zuziag•
14.09.2006, 17:17
Nie, specjalnie żeby nic sie nie psulo... --'
Programy w tle jakie?
Jakiś proces przeszkadza grze w normalnej pracy.
○Zuziag•
15.09.2006, 18:01
No nie wiem, próbowałam wyłączać zbędne programy. Odłączyłam internet, powylaczalam antywirusy. jakies inne programy pracujące w tle i dalej nic
Pauliśka:))
16.09.2006, 19:58
hmmm...ja tak miałam i to było przez dodatki sciagnięte z neta...ale u Ciebie co jest to nie mam pojecia...a może dawałaś do gry jakąś swoją muzyke alo filmik ??
...mam pyatnko czy jak chcem grac w nocne zycie bez płyty to musze tak samo stworzyc obraz płyty jak w przypadku simów bez dodatków??
○Zuziag•
17.09.2006, 18:44
hmmm...ja tak miałam i to było przez dodatki sciagnięte z neta...ale u Ciebie co jest to nie mam pojecia...a może dawałaś do gry jakąś swoją muzyke alo filmik ??
...mam pyatnko czy jak chcem grac w nocne zycie bez płyty to musze tak samo stworzyc obraz płyty jak w przypadku simów bez dodatków??
Nic, a nic nie dodawalam, nie sciagalam, gra jest zupelnie czysta i legalna.
A dlaczego pytasz o to w moim temacie? ><
miko1221
30.09.2006, 21:14
Mój problem polega na tym, że jak mi sie zachce zagrać w simy to zawsze coś sie teguje --' Tym razem nie chcą się włączyć. Kiedy chce je włączyć pojawia się komunikat.. no taki:
http://img169.imageshack.us/img169/4042/bkha2.png
Nie wiecie co z tym zrobic? Taak, instalowalam od nowa juz dwa razy ;p
P.S I są oryginalne >->'
Napisz do pomocy technicznej EA i oni ci podpowiedzą,co masz zrobić.
○Zuziag•
03.10.2006, 13:13
Napisz do pomocy technicznej EA i oni ci podpowiedzą,co masz zrobić.
<pacnela sie dlonią w czolo> O tym nie pomyslalam XD Slusznie!dzięki ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.