Zobacz pełną wersję : Rachunki help !!
hej :/ Mam problem i nie wiem co zrobic :/ Ostatnio czesto jak gram to cały czas pisze, ze nie płace rachunków i przychodzi komornik :/ A ja zawsze wszystko płace :/ Szukałam w domu nigdzie nic nie leży :/ ehh help !!
kitka2308
08.10.2006, 09:33
Masz orginalną gre?
też tak kiedyś miałam i gdzieś leżał ale znaleść go to było ciężko poszukaj jeszcze raz albo najlepiej jak przyjdzie nowy rachunek daj simowi zeby go wyciagnal i zobacz gdzie polozy zazwyczj kladzie go tam gdzie popszedni wiec powinien byc tak jeszcze jakis ;)
_czarna_mamba_
10.10.2006, 18:33
ja radze,żebys po prostu usunęła skrzynkę pocztowa za pomocą kodu moveobjects,albo jak zobaczysz,że idzie ten facio z rachunkiem to jego usuń za pomocą move_objects on !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
czarna mambo, nie da się, bo gdy przychodzi NPC np. Opieka Społeczna, Komornik czy Policjant to tryb kupowania i budowania jest wyłączony :( Chociąz kiedyś zrobiłam taki dom niby na wzgórzu, ale potem tą górkę wykasowałam i taki wielgaśny 200 m dom mam :D I tam było 6 małych dzieci, były nieszczęśliwe i przyjechała po nie Opieka Społeczna. Ale nie miała sie jak dostać :D Bo nigdzie nie było schodów :D(moje biedne simy uwięzione tam w samotności :D ) I nagle tam gdzie było małe dziecko zrobiło się tak niebiesko, ono zniknęło, patrze, a tam na dole ten sam niebieski błysk i dziecko było na rękach Opieki Społecznej :D Kurde, a już myślałam, że zostawi moje dzieci w spokoju :)
Przeskanuj folder "Downloads". Być może ściągnęłaś dodatek, który powoduje błędy w grze. Jak to nie pomoże to zrób reinstalkę Simsów. ;)
Masz orginalną gre?
A co ma piernik do wiatraka?
heh dzieki wam ;) Sprobuje cos zrobic :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.