Zobacz pełną wersję : Poszukuje
gregorycroft
08.10.2006, 11:24
Poszukuje wszystkiego co jest związane z BASENEM. Chodzimi mi o takie obiekty jak na tym obrazku dodanym przez Cocaine:
http://img529.imageshack.us/img529/7548/aqua0sw.png
Fajnie by było gdyby znalazły się też takie obrazy i tapety, nie tylko zjeżdzalnie.
Ewentualnie prosze o pomoc jak robić takie zjezdzalnie czy cos.... BŁAGAM WAS!!! Z GÓRY OGROMNE THX ;( ;( ;( ;( ;(
Simsowa_Klaudia
08.10.2006, 11:32
Moim zdaniem: Nie ma takich dodatków, bo to zdjęcie ludzi, a w Błekitnym Królestwo bawimy się np. dodają do tego *kąpię się*. Nie ma takich basenów. Czy nie widzisz, że tam są prawdziwi ludzie? Prawdziwy basen?
gregorycroft
08.10.2006, 12:01
Wiesz widze....
Ale wiesz widze także, że takie dodatki są ;) Pozatym mógłby mi ktoś powiedzieć co zrobić bo jak próbuje sciągać z modthesims2 to eee klikam na ten plik i nic się nie dzieje, dopiero po chwili wyskakuje ze nie moze znalesc strony czy jakos tak... P.S. Tak mam z wszystkimi dodatkami znalezionymi na modthesims2.... ;(
Simsowa_Klaudia
08.10.2006, 13:14
Chodzi o to, jak sciagac przedmioty? Jak sciagniesz to otwiera ci ono z pilkiem, kopiuj ten obok "notanika" i wklej na: Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downowals czy jakoś tak. Myślę, że jak pisze, ze nei może znaleść strony może to adres do pobierania dodatku. Jaką przeglądarke netu użwasz? Bo ja Mozille Firefox i wsyztsko mogę ściąaac.
gregorycroft
08.10.2006, 14:40
Mi to się dzieje od paru godzin bo jeszcze dziś rano sciągałem pliki z modthesims2. Używam Opery i IE. Gdy używam opery to klikam na przedmiot i nic się nie ładuje tzn. przy ładowaniu w Operze pojawia się napis Document i ile bajtów załadowano. Mi pokazuje się Document 0 B i to mnie dziwi :|. Tak samo mam z IE tylko pojawia mi się pochwili ze nie mozna wyświetlić strony. Sprawdzcie może cos z modthesims2 sie podzialo. Załamie się jak nie będzie można sciągnąć tego basenu który daje sie do domu i że widać nogi pływaka i tego hacka na gadanie w basenie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Prosze o odpowiedz.
P.S.
Pisze się downloads....
gregorycroft
08.10.2006, 15:00
Już działa. Popróbowalem jeszcze z 10 razy i wkoncu działa. Ale nadal prosze o rzeczy do basenu... No dobra nie przesadzajmy mogą być inne niż na obrazku. Aha i niedawajcie mi innych kolorów do trampolin itp. tylko nowe zjeżdzalnie itd....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.