PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z wpisaniem kodu.

zielona
08.10.2006, 15:10
Pomocy, kiedy wciskam shift+ctrl+c nie wyskakuje mi na górze okienko polecenia do wpisania kodu, dlaczego co się stało, nie mogę wpisać rzadnego kodu.Może ktoś wie co się stało?Jak mam wpisać kod?Może jest jakiś inny sposób na wpisanie kodu?

Lissaa
08.10.2006, 15:25
Spróbuj wcisnąć Shift+Ctrl+B, mi to raz pomogło, chociaż teraz normalnie mam. Możesz spróbować.

zielona
08.10.2006, 16:08
shift+ctrl+b to jest z sims1 ale probowałam tez i nic nie dziala ;( ;( ;(

pocia
08.10.2006, 16:14
moze popostu nie wciskasz ich naraz
albo moze masz wlonczonego caps locka o_O nie iwem czy to cos zmienia, ale moze.
aha ctrl i shift wciskasz te po lewej czy po prawej stronie?

zozoleczek
08.10.2006, 16:40
Ej dziewczyny co wam jestesmy w dziale TS2 i wpisujemy w dwujce Ctrl+Shift+C ,a nie na odwrot chyba ze ze mna jest cos nie tak... :O

Ja chcę TheSims 2 Zwierzaczki......
Łeeeeee.......

Nie no jest ok (zadzwonilam do kolezanki[ma wlaczone TS2]i jest Ctrl+Shift+c :D

zielona
08.10.2006, 21:10
Dłużej tego nie wytrzymam, chyba popełnie sepuku.Czego ja już nie kombinowałam nawt odinstalowalam gre i zainstalowalam z powrotem i...........nic, nadal nie chce mi wyskoczyć okienko do wpisywania kodów, czy ktoś się nademną zlituje, juz nie potrafie grać bez kodów, bo co to za gra bez kodów, jest tyle ciekawych rzeczy w kodach błagam, proszę pomocy! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Lissaa
08.10.2006, 21:30
Z tego co wiem, to w niektórych oryginałach nie można wpisywać kodów ;) Sprawdź czy masz wyłączony Caps Lock, F Lock i Num Lock.

zielona
08.10.2006, 21:58
wszystko mam powyłanczane , być może w niektórych oryginałach nie można wpisywać kodów, ale w moich napewno można bo do tej pory wpisywałam poprostu nie wiem co sie stało, mojej grze odbiła palma, tylko dlaczego?Przecierz nic samo sie nie staje?

Josephine
09.10.2006, 08:54
Z tego co wiem, to w niektórych oryginałach nie można wpisywać kodówhahahahahahha.. to zart no nie??? looooool. moze jak masz pirata to nie mozesz wpisywac, ale w oryginale KAZDYM mozna.

do autorki. nie instalowalas ostatnio jakichs programikow jak cursorxp, czy cos takiego? sprawdz co Ci dziala w tle. niektore takie programiki blokuja po prostu pewne kombinacje klawiszy. a przypadkiem ta do wpisywania kodu "robi cos" rowniez w tym programiku. wiec trzeba go usunac calkiem lub pamietac o wylaczaniu jak chcesz grac w simsy. i bedzie ok.

zielona
10.10.2006, 09:25
Josephine!Jesteś wielka, chyle czoła!Nigdy nie wpadłabym na to że taki programik jak cursorxp może powodować problemy, nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo mi pomogłaś jeszcze raz serdeczne dzieki!!! :D :D :D

Josephine
10.10.2006, 14:18
Josephine!Jesteś wielka, chyle czoła!Nigdy nie wpadłabym na to że taki programik jak cursorxp może powodować problemy, nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo mi pomogłaś jeszcze raz serdeczne dzieki!!! :D :D :Dnie ma sprawy. bylo na forum nie raz i nie dwa. sama osobiscie kilkanascie razy juz na takie tematy odpowiadalam.

Love_Daisy
20.10.2006, 10:48
Mam dokładnie ten sam problem, tylko, że ja nie mam pojęcia co to za program ten CursorXP, jak go ewentualnie znalezć. Ale o ile mi wiadomo, nie mam nic takiego na komputerze. Dodam tylko, że mam The Sims2+Własny biznes (gra i dodatek oryginalne). Z góry dziekuje za jakieś wskazówki.