Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pomocy!co Mam Zrobic?!

_czarna_mamba_
08.10.2006, 20:46
Hejka!Słuchajcie mam problem w The Sims 2.Lila Marzyciel urodizła dwie bliźniaczki i one jeszcze dzisiaj się stały malymi dziecmi.No ale LIla źle się czuła,więc "sprzedałam ją" używając kodu moveobjects i od razu całą rodzinkę.I potem znowu chciałam wejść do rodziny Marzyciel i weszłam.Byli wszyscy domownicy,ale te dwie bliźniaczki co urodizła Lila sa jakieś bezwładne :( Nie moge zobaczyć jakie maja potrzeby,nie mogą pełzać-te opcje są niedostępne.W ogóle wszystkie opcje dla dzieci w wieku "małe dzieci" sa niedostepne!One sa tak jakby niemowlakami w ciele małych dzieci!Jak mam je "przywrócić"?Nie wiem co mam z nimi zrobić :( POMóżCIE! Próbowałam znowu je sprzedać za pomoca kodu moveobjects ale się nie naprawiły :(

kosma
08.10.2006, 20:58
postarz je simmoderem,a potem sprowadz do poprzednego wieku.może się naprawi.a na przyszłość,jak się sim gorzej poczuje to wpisz kod maxmotives...

gregorycroft
17.10.2006, 19:56
Czy mi się wydaje, czy po usuniecu kodem move_objects on w THE SIMS 2 simy znikaja? ;) Jak cos to ten kod raczej dziala tylko w TS1 więc albo cos bujasz albo sie pomylilas albo ja jestem niedoinformowany ;P

Cocodrilo Martita
19.10.2006, 12:50
No cóż, to ja tez bym była niedoinformowana XD Bo ten kod faktyczne działa w TS ale w jedynce, a tu kasują się simy. A oprocz kodu maxmotives mozesz jeszcze sciagnac ten obraz merola multi painting (czy jak to tam sie zwie :P )
albo przez kod: boolProp testingCheatsEnabled true, potem shift i klikniecie na sima->wiecej->spawn...->wiecej->sim moder (czy jkakos tak) i sie powinan pojawic taka laleczka i w niej jest opcja motives->max . Ale co do tej laleczki-nie u wsyztskich pojawia sie ta laleczka, czasem w ogole jej nie ma (np. tak jak u moich kolezanek:P ) ;P

Simsowa_Klaudia
19.10.2006, 14:02
Zrób kod: move_object of (wyłacz go) potem do trybu kupowania i znow do rodziny i bedzie chyba w początku. Nie sprzedaj ludzi,bo bedzie źle. Zrób kodem, wyzdrowiajac ich kodem: Maxmotives. Pomogłam?

_czarna_mamba_
23.10.2006, 18:06
tak :* dzięki wielkie