PDA

Zobacz pełną wersję : The Sims 2 DVD

monia:)
13.10.2006, 14:17
Mam pytanko... Jeśli mam podstawową wersję The Sims 2 (i kilka dodatków) to czy mogę zainstalowac The Sims 2 DVD? Bardzo bym chciała, ale nie wiem czy mogę go zainstalowac i nie stracic Simów i okolicy. To bardzo ważne dla mnie :O Chodzi mi o to, czy wersję na DVD można zainstalowac podobnie jak zwykły dodatek (instalujesz i wtapia się w grę). I jeszcze jedno. Czy The SIms 2 DVD ma jakieś specjalne wymagania?

gregorycroft
16.10.2006, 20:06
Pierwsze troche niezrozumiale napisałas chyba ze dobrze zrozumiałem ze masz SIMS 2 CD i chcesz zainstalowac SIMS 2 DVD jakby to miało jakąs roznice oprocz tego ze jedno jest na 4 cd a drugie na dvd :| Tobie chyba sie wydaje ze to jakis dodatek? ;P ;P

.:Patison:.
23.10.2006, 21:58
Stanowczo polecam na DVD, nawet jeśli nie masz czytnika DVD (ale musisz mieć jakieś dodatki), zainstalujesz bezproblemowo, a potem instalujesz na to zwykłe dodatki. Jednakże jeśli nie masz DVD, to nie odczytasz tych dodatkowych materiałów. Ja mam DVD, ale mi nie działa, na CD-ROM gierka z dodatkami złapała. ;)

Czemu na DVD? Wszystko na jednej płycie i o bodajże 20 zeta tańsze (chyba, że ktoś dostaje 1000 zeta kieszonkowego na tydzien)... warto ;)

Pozdrawiam,
Patison ;)

gregorycroft
24.10.2006, 19:40
Jedyny problem to iż po uszkodzeniu płyty gdybys musiał sciagac (JESLI MASZ ORYGINAŁ JEST TO LEGALNE) to ok 2,5 gb a nie 700mb, ale takto tez wole DVD ;P

monia:)
05.11.2006, 11:45
Ja czytałam na stronce jakiegos sklepu (gdzie można kupic tą grę), że są zmian (np. zjawiaska atmosferyczne). Ale gra nie różni się niczym od podstawowej wersji na CD, tylko że jest na jednej płycie i jest niższa cena?

Z-I-E-L-A-K
08.11.2006, 16:16
Mam pytanko... Jeśli mam podstawową wersję The Sims 2 (i kilka dodatków) to czy mogę zainstalowac The Sims 2 DVD? Bardzo bym chciała, ale nie wiem czy mogę go zainstalowac i nie stracic Simów i okolicy. To bardzo ważne dla mnie :O Chodzi mi o to, czy wersję na DVD można zainstalowac podobnie jak zwykły dodatek (instalujesz i wtapia się w grę). I jeszcze jedno. Czy The SIms 2 DVD ma jakieś specjalne wymagania?

przegraj katalog w moich dokumentach 'EA GAMES' i mozesz gre spokojnie usunac zeby zainstalowac ja jeszcze raz/za rok :D w tym katalogu sa wszystkie dane o rodzinach domach itp

mam nadzieje ze o to ci chodzilo... :|