Zobacz pełną wersję : Ściany!
Mam problem. Otóż zaintalowałam wszystkie dodatki (poprzedniego dnia) i wszystkie ściany wraż z oknami zrobiły się czerwone i zaczęły migać! Dzeje się tak również w trybie twożenia rodziny. ;(
gregorycroft
27.10.2006, 12:25
Podaj parametry techniczne komputera.
Moje parametry to:
Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2
2.53 GHZ
448MB RAM
Optimus
Karta Graficzna:
Via/S3G Uni Chrome IGP
64 MB RAM
Plis pomóżcie
gregorycroft
28.10.2006, 18:58
Troche karta graficzna dziwna :| Wogóle takiej nie znam chyba to wina karty graficznej niestety
Trudno, w każdum razie dziękuje. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jedynym rozwiąznaiem bedzie kupienie nowej karty graficznej?
gregorycroft
01.11.2006, 07:27
A masz oryginał? I jakie Simsy zainstalowałas (wszystkie- czyli NS, NŻ, WB, Z, RR, ZŚ, SE tak?)
Oryginały. Zainstalowałam pokolei. The sims 2, potem Studia, Nocne Życie, Własny Biznes i Zwierzaki. Nie mam "akcesoriów".
tusiaaaaa
04.11.2006, 15:44
Mam problem. Otóż zaintalowałam wszystkie dodatki (poprzedniego dnia) i wszystkie ściany wraż z oknami zrobiły się czerwone i zaczęły migać! Dzeje się tak również w trybie twożenia rodziny. ;(
Mam to samo tylko że mi czerwone zrobiły się tylko sciany. Pewnie nie jest to problem tego że zainstalowałaś to w tak krótkim czasie bo ja instalowałam co jakieś 2 miesiące każdy dodatek oddzielnie. Też mam te dodatki co Ty, i strasznie denerwują mnie te migające ściany. :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.