magdalena27100
02.11.2006, 17:44
Mam pewien problem z dodatkiem Własny Biznes który uniemozliwaia mi grę. Wszystko uruchamia się prawidłowo ale gdy już wejdę do swojej rodziny którą gram to po około godzinie gra mi staje, blokuje się cały system i muszę restartować komputer. Po ponownym uruchomieniu gry i wejściu do rodziny gra znów się blokuje z tym że od razu. Po kilku prubach pod rząd jestem zmuszona zaprzestać w tym dniu gry. Na następny dzień mogę uruchomić grę ale znów na 1 lub 2 godziny, gdyż sytuacja się powtarza jak z dnia poprzedniego.
Może jest to problem z powodowany tym że przy instalacji gra automatycznie chce się w grać na dysk C, a ja ręcznie poprawiam i instaluję na dysku D ale i tak gra podaje mi że jakąć swoją część instaluje mi na dysku C (inaczej się nie da bo gdy anuluje to przerywa się instalacja).
Czy jest ktoś wstanie mi pomóc. Bardzo proszę.
Może jest to problem z powodowany tym że przy instalacji gra automatycznie chce się w grać na dysk C, a ja ręcznie poprawiam i instaluję na dysku D ale i tak gra podaje mi że jakąć swoją część instaluje mi na dysku C (inaczej się nie da bo gdy anuluje to przerywa się instalacja).
Czy jest ktoś wstanie mi pomóc. Bardzo proszę.