Zobacz pełną wersję : Jak zostać modelką???
Wiem jak zostac piosenkarka ale jak modelką to niewiem.Moze trzeba duzo sportu uprawiać???
Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi :huh: Musisz po prostu, podobnie jak w przypadku innych karier, pracować nad charyzmą, kondycją i inwencją oraz występować na, odpowiednich dla drogi modelki, obiektach... ( zestaw fotograficzny, wybieg)
Alicja Z.
29.02.2004, 14:05
Ehhhh..... Musisz najpierw robic to to ci każa. Instrukcje znajdziesz jak klikniesz na ilośc gwiazdek
Żeby sim był modelem lub modelką musisz wpierw zostać graczem, to są bodajże 3 gwiazdki... inaczej nie możesz wybrać tej kariery...
o jakie gwiazdki chodzi :???
Liczba gwiazdek obrazuje twój poziom kariery, a zarazem mozliwosc skorzystania z poszczegolnych rzeczy jak plan filmowy, teledyski wybieg itp.
aaaaaaaaaaaaaa..... no tak :! dzieki :))
Modelką można tak naprawde zacząć być gdy się ma trzy gwiazdki, ale żeby je zdobyć to trzeba mnieć sławe, czyli gwiazdy jako przyjaciół, ale jak zdobyć te gwiazdy jako przyjaciół, jak one są takie chamskie i czasami ani nie chcą z moim simem gadać, alebo nic im się nie podoba.kto wie jak zdobyć gwiazde przyjaciela??
Gdzies tu bylo na forum, ze jak masz Randkę i dasz im ten pierścionek to niby pomaga zostac przyjacielem czy jakoś tak.
Po prostu musisz ich obsypywać prezentami! Wiesz, kwiaty, biżuteria itp.
Ja se rzucam czr śmieszek albo poprawa stosunków daje prezenciki i już prawie przyjaźń "idealnie sztuczna" ;)
Najlepiej jak masz całą kondycję, inwencję i chyba charyzmę. Ale zeby dobrze wystąpić musisz też w odpowiedniej kolejności wybrać stroje, w których masz wyjść na wybieg. Lecz niestety nie ma na to sposobu, ani reguły. Musisz improwizować!:)
Kamirurosu
13.11.2004, 13:34
Modelką można tak naprawde zacząć być gdy się ma trzy gwiazdki, ale żeby je zdobyć to trzeba mnieć sławe, czyli gwiazdy jako przyjaciół, ale jak zdobyć te gwiazdy jako przyjaciół, jak one są takie chamskie i czasami ani nie chcą z moim simem gadać, alebo nic im się nie podoba.kto wie jak zdobyć gwiazde przyjaciela??
najlepiej sprobowac zaprosci jakas gwiazde do domu, i tam gwiazda bedzie chciała cały czas mowic o sobie i w ogole, dzieki czemu powoli sie z nia zaprzyjazniamy, duzo daja tez zabawy z gwiazda jak gra w szachy lub jedzenie wspolnego posiłku. im ma sie blizszy kontakt z gwiazda tym wiecej opcji mozna robic z gwiazda a jak stanie sie przyjacielem to gwiazada zachowuje sie juz jak normalny sim.
-aby zostac modelem trzeba po prostu codzinniie byc na wybiegu i pozowac do reklamowek:)
No cóż, nie można obrać jednaj kariery(można, ale trzeba także występować na innych ścieżkach by zostać gwiazdą), najlepiej, zrób sobie wszystko ma maksa(charyzma,kondycja i najważniejsze inwencja-bez tego nie przejdziesz nawet początku) i wtedy próbować osiągnąć Gwiazdorstwo. Póżniej możesz dążyć do perfekcji w byciu modelką - i zdobyć złota statuetkę - Manekina. Ale są tez inne statuetki, no i Simmy oraz Nagroda od fanów.
Wiem jak zostac piosenkarka ale jak modelką to niewiem.Moze trzeba duzo sportu uprawiać???
Wiesz co KoBza?? było dużo takich tematów i zgadnij co się z nimi satło?
Niema raczej takiego czegos jak zostanie modelka albo aktorką.Możesz najwyrzej naprzykład postanowic że chcesz byc modelką i wtedy robić rzeczy które są od modelek.Ale niema czegoś takiego że dlatego że chodziś po wybiegu dostajesz jakiś tytuł JESTEŚ MODELKĄ!
Nie można być piosenkarka, modelką czy czymś podobnym. Jest się po prostu sławą, gwiazdą, znaną twarzą. Nie ma dokładnego podziału. Jak jesteś gwiazdą to taką ogólną.
Po prostu musisz ich obsypywać prezentami! Wiesz, kwiaty, biżuteria itp.
Niekoniecznie. Ja to robię tak, że zapraszam do siebie jakąś gwiazdę, chwilę z nią rozmawiam i kupuję jaccuzzi. Wchodzę i klikam na tą gwiazdę, żeby też weszła. Wchodzi. i natychmiast włączam tryb kupowania i obstawiam jaccuzzi kanapami, żeby nie można było z niego wyjść. Ta gwiazda siedzi w nim, bo musi i wtedy rozmawia. A po pewnym czasie siedzenia i gadania staje się przyjacielem. Bez wydawania pieniędzy.
[QUOTE=kawaii]Niekoniecznie. Ja to robię tak, że zapraszam do siebie jakąś gwiazdę, chwilę z nią rozmawiam i kupuję jaccuzzi. Wchodzę i klikam na tą gwiazdę, żeby też weszła. Wchodzi. i natychmiast włączam tryb kupowania i obstawiam jaccuzzi kanapami, żeby nie można było z niego wyjść. Ta gwiazda siedzi w nim, bo musi i wtedy rozmawia. A po pewnym czasie siedzenia i gadania staje się przyjacielem. Bez wydawania pieniędzy.[/Q
Ja też czasami je zmuszam ale wchodzę z gwiazdą do jakiegoś pomieszczenia
sprzedaję drzwi i z nią gadam itp.No i pojakimś czasie zostaje moim przyjacielem :D
Najłatwiej jest jak sie ma abrę. Po prostu żucam zaklęcie i mam spokój. Ale w jakiś normalny sposób też zdobywałam przyjaciół (gwiazd)... To było przed wydaniem abry... Chyba ajłatwiej (wg. mnie) jechać na randkę z nimi i rzem posiedzieć na tej narone kanapie (mam ułatwioną sprawę, bo nie podają dalszych dań i mogę tam siedzieć, dopóki nie zostaną przyjaciółmi, jakiś błąd w grze).
Najłatwiej jest jak sie ma abrę. Po prostu żucam zaklęcie i mam spokój. Ale w jakiś normalny sposób też zdobywałam przyjaciół (gwiazd)... To było przed wydaniem abry... Chyba ajłatwiej (wg. mnie) jechać na randkę z nimi i rzem posiedzieć na tej narone kanapie (mam ułatwioną sprawę, bo nie podają dalszych dań i mogę tam siedzieć, dopóki nie zostaną przyjaciółmi, jakiś błąd w grze).
No wiesz, trudniej jak nie masz randki.
Ja mam wakacje, a gwiazde miaBam (pozyczona do instalacji)
wiec problem znika.
No wiesz, trudniej jak nie masz randki.
Ja mam wakacje, a gwiazde miaBam (pozyczona do instalacji)
wiec problem znika.
W sumie prawda. Ale ja podałam tylko przykład. Zawsze można inaczej...
Ja jak pojechalem do dzielnicy show biznesu to nie cwiczylem np., charyzny do jakiegos zawodu.Poprostu jesli mialem wystarczajaca ilosc gwiazdek to tam szlem. Wystarczy tylko wybrac tak te funkcje, zeby spasowaly temu gosciowi co na ciebie patrzy.... :ashoot:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.