Zobacz pełną wersję : "Dorosłość w Minutę"
Blue Girl
29.02.2004, 15:34
Hermiona, którą ostatnio gram, zdobyła zaklęcie "Dorosłości w Minutę". Niestety, nie wiem co stanie się po jego użyciu. Zapisałam grę i chciałam się aczarować, żebym była dorosła. Pokazało mi się, że gra zostanie zapisana, a skutki zaklęcia nieodwarcalne. Więc zrezygnowałam. Zrobiłam inną rodzinę z dzieckiem i wypróbowałam zaklęcie, ale tym razem nie pojawiło się ostrzeżenie o zapisaniu gry itp. Dziewczynka zamieniła mi się w dzidzię! Pokazało się: "Gratulacje! To dziewczynka! Nadaj jej imię!". Co ja mam robić? Jak to zaklęcie działa?
Może masz popsutą gre zobacz czy nie jest porysowana :)
Blue Girl
29.02.2004, 15:50
Nie jest porysowana.
pewnie miała zły chumor i zaklęcie nie wyszło , i zabieniła sie w kołyske
Musi poprostu mieć dobry chumor jak będzie żucac zaklęcie :)
Poprostu poczekaj az znow dorosnie.
Jedyne wyjscie :P
Pozdr.Julia(s)
Ja wiem, czy to taki dobry pomysł zamieniac dziecko w dorosłego? Lepiej, żeby było dalej dzieckiem, wtedy nawet łatwiej jest przyjaciół zdobyć, no, ale jak chcesz... Ona wcale nie musi mieć dobrego humoru, zależy od losu...
To nie zależy od losu !!!!! Ja żucałam to zaklęcie kilkadziesiąt razy (tylko w dobrym chumorze) i zawsze z dziecka robił się dorosły !! :P
A jakie składniki potrzebne są do takiego czaru ?
Originally posted by tybetix@Mar 1 2004, 09:34 AM
A jakie składniki potrzebne są do takiego czaru ?
:) są tu http://www.thesimsresource.com/mmstrategy.php
Blue Girl
01.03.2004, 16:04
OK. Miała dobry nastrój i zamieniłam ją w dorosłą osobę. Niestety, wyszła mi brzydka kobieta. Co (i czy w ogóle coś takiego jest) ma wpływ na wygląd dziecka po rzuceniu czaru?
Wyglad dziecka po rzuceniu tego czaru to czysty przypadek, nie masz na to wplywu ;)
hihihi :) brzydka kobitka :? no to mozliwe ..jest np tak z kręconymi włosami i w koku ( sprzątaczka)... to jest dopiera brzydula błe....
Kubeczek
28.03.2004, 15:36
Ja mam w jednej rodzinie długo ten amulet, jednak nie rzucam tego zaklęcia bo się boje że wyrośnie brzydal. Jakaś "Kukła", lub stary ludź. Robiłem test, i wychodziły ludze ładne, lub <mój avatar>
cZY NAPRAWDĘ to zaklęcie jest nieodwracalne? Mój dzieciak stał się dorosły i jush go nie chcę.Mam go teraz zabić? :angry: Jush raz miałam coś takiego z takimi drzwiami z neta co to jak się przez nie przejdzie to dorosły staje się dzieckiem a dzieciak dorosłym.I to chyba na zawsze. :unsure: buu <_<
Szynszyl
29.03.2004, 18:21
ja zrobilem cos takiego :) ;) :P
to urosnietym dzieckiem przeszedlem przez wyzej wspomniane drzwi :)
stalo sie jakby dzieckiem ale o wygladzie doroslego :P
wtedy gdy te "dziecko" mialo kiepski humor rzucilem zaklecie doroslosc w minute :D
i zamienilo sie w kolyske :lol: kiedy uroslo to juz bylo normalnym dzieckiem ^_^
i (chyba przez przypadek) wygladalo jak dawniej, jeszcze przed czarem :)
Ja lubie to zaklecie...Ale cud mi sie zdarzyl..Urodzily mi sie blizniaczki no i 1 nie bylo na panelu..I ta ktora byla na panelu kazalam zrobic czar doroslosc w minutke i sie zmienily obydwie..i...Jedna byla dorosla ale wzrostu dziecka (!) a druga noramalna..Obydwie zabilam...Mutanty mi wyszly...Ja te nie lubie tego ze moga wyjsc brzydkie simy kiedys az 4 na raz zabialm (jeden gruby drygi chudy inny nie ta fryzura inny nie ta twarz)
agatka678
29.03.2004, 18:43
Mi też się robią takie okropne twarze.Szkoda że jest to nieodwracalne.
Raz zrobiła mi się taka śliczna babka :lol: :lol: :lol: z tak brzydkiego dziecka(tego bardzo białego z Abry)palce lizać :lol:
Zaria'dna
03.04.2004, 17:47
co jest potrzebne żeby wykonać ten czar???
Szynszyl
03.04.2004, 20:57
DOROSŁOŚĆ W MINUTĘ http://www.thesimsresource.com/images/mmstrat/Cageofinstant.jpg
skladniki:
http://www.thesimsresource.com/images/mmstrat/toadstools.jpg http://www.thesimsresource.com/images/mmstrat/dragonscales.jpg http://www.thesimsresource.com/images/mmstrat/dragonscales.jpg
muchomory, 2x smocze łuski ;)
Zaria'dna
04.04.2004, 11:45
dzięki raz jeszcze Ukash ;)
dziaisj sobie stworzyłam dwie "blade" dziewczynki i obie się zaczarowały tym czarem... i obie wszyły BRZYDULE!! :( - jedna miała fajne ciało ale twarz jakiejś staruchy a sdruga wyszła gruba-japonka :(
dzis próbuje z innymi :D
Originally posted by Karo@Mar 29 2004, 06:50 PM
cZY NAPRAWDĘ to zaklęcie jest nieodwracalne? Mój dzieciak stał się dorosły i jush go nie chcę.Mam go teraz zabić? :angry: Jush raz miałam coś takiego z takimi drzwiami z neta co to jak się przez nie przejdzie to dorosły staje się dzieckiem a dzieciak dorosłym.I to chyba na zawsze. :unsure: buu <_<
z jakiej strony ściągłeś te drzwi :P
Hermiona, którą ostatnio gram, zdobyła zaklęcie "Dorosłości w Minutę". Niestety, nie wiem co stanie się po jego użyciu. Zapisałam grę i chciałam się aczarować, żebym była dorosła. Pokazało mi się, że gra zostanie zapisana, a skutki zaklęcia nieodwarcalne. Więc zrezygnowałam. Zrobiłam inną rodzinę z dzieckiem i wypróbowałam zaklęcie, ale tym razem nie pojawiło się ostrzeżenie o zapisaniu gry itp. Dziewczynka zamieniła mi się w dzidzię! Pokazało się: "Gratulacje! To dziewczynka! Nadaj jej imię!". Co ja mam robić? Jak to zaklęcie działa?
To dosyć dziwne! U mnie dziecko zamieniło się w dorosłą osobę. Nawet ładna była ta dziewczyna!!
Kama2002
30.07.2004, 12:18
Być może to właśnie był skutek przeciwny owego zaklęcia.
gromaniakm
30.07.2004, 13:55
mi się urodziło dwoje brzydkich brzdąców a po urzyciu czaru, palce lizać ta para zdobyła złote nagrody w wszystkich konkursach. póżnie przez świnkę morską ich rodzice umarli i tak przez kilka pokoleń...
Kama2002
30.07.2004, 14:27
W jakich konkursach?
gromaniakm
30.07.2004, 15:10
w gwieździe, te statuetki co były nagrodami itp. to nie były konkursy sory że tak napisałem.
U mnie było piękne dziecko dziewczynka , a zamieniła się w grubą babe o twarzy jakiejś wymalowanej na czarno pod oczami w koku z kolorowymi pasemkami! :angry: moje dziecko zabiłam i udałam że zgineło z brzydoty, Matka (samotna) była cały czas nieszczęśliwa wszystko robiłam na super i po sekundzie wszystko było na czerwone i ona umarła z głodu choć cały czas jadła! :angry:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.