PDA

Zobacz pełną wersję : "Dorosłość w Minutę"

Blue Girl
29.02.2004, 15:34
Hermiona, którą ostatnio gram, zdobyła zaklęcie "Dorosłości w Minutę". Niestety, nie wiem co stanie się po jego użyciu. Zapisałam grę i chciałam się aczarować, żebym była dorosła. Pokazało mi się, że gra zostanie zapisana, a skutki zaklęcia nieodwarcalne. Więc zrezygnowałam. Zrobiłam inną rodzinę z dzieckiem i wypróbowałam zaklęcie, ale tym razem nie pojawiło się ostrzeżenie o zapisaniu gry itp. Dziewczynka zamieniła mi się w dzidzię! Pokazało się: "Gratulacje! To dziewczynka! Nadaj jej imię!". Co ja mam robić? Jak to zaklęcie działa?

psiulka
29.02.2004, 15:37
Może masz popsutą gre zobacz czy nie jest porysowana :)

Blue Girl
29.02.2004, 15:50
Nie jest porysowana.

andź
29.02.2004, 16:43
pewnie miała zły chumor i zaklęcie nie wyszło , i zabieniła sie w kołyske
Musi poprostu mieć dobry chumor jak będzie żucac zaklęcie :)

Julias
29.02.2004, 17:26
Poprostu poczekaj az znow dorosnie.
Jedyne wyjscie :P

Pozdr.Julia(s)

MaRtAaA
29.02.2004, 18:09
Ja wiem, czy to taki dobry pomysł zamieniac dziecko w dorosłego? Lepiej, żeby było dalej dzieckiem, wtedy nawet łatwiej jest przyjaciół zdobyć, no, ale jak chcesz... Ona wcale nie musi mieć dobrego humoru, zależy od losu...

andź
29.02.2004, 19:46
To nie zależy od losu !!!!! Ja żucałam to zaklęcie kilkadziesiąt razy (tylko w dobrym chumorze) i zawsze z dziecka robił się dorosły !! :P

tybetix
01.03.2004, 07:34
A jakie składniki potrzebne są do takiego czaru ?

psiulka
01.03.2004, 11:40
Originally posted by tybetix@Mar 1 2004, 09:34 AM
A jakie składniki potrzebne są do takiego czaru ?
:) są tu http://www.thesimsresource.com/mmstrategy.php

Blue Girl
01.03.2004, 16:04
OK. Miała dobry nastrój i zamieniłam ją w dorosłą osobę. Niestety, wyszła mi brzydka kobieta. Co (i czy w ogóle coś takiego jest) ma wpływ na wygląd dziecka po rzuceniu czaru?

Raf_use
01.03.2004, 17:28
Wyglad dziecka po rzuceniu tego czaru to czysty przypadek, nie masz na to wplywu ;)

Vasa
01.03.2004, 17:29
hihihi :) brzydka kobitka :? no to mozliwe ..jest np tak z kręconymi włosami i w koku ( sprzątaczka)... to jest dopiera brzydula błe....

Kubeczek
28.03.2004, 15:36
Ja mam w jednej rodzinie długo ten amulet, jednak nie rzucam tego zaklęcia bo się boje że wyrośnie brzydal. Jakaś "Kukła", lub stary ludź. Robiłem test, i wychodziły ludze ładne, lub <mój avatar>

Karo
29.03.2004, 17:50
cZY NAPRAWDĘ to zaklęcie jest nieodwracalne? Mój dzieciak stał się dorosły i jush go nie chcę.Mam go teraz zabić? :angry: Jush raz miałam coś takiego z takimi drzwiami z neta co to jak się przez nie przejdzie to dorosły staje się dzieckiem a dzieciak dorosłym.I to chyba na zawsze. :unsure: buu <_<

Szynszyl
29.03.2004, 18:21
ja zrobilem cos takiego :) ;) :P
to urosnietym dzieckiem przeszedlem przez wyzej wspomniane drzwi :)
stalo sie jakby dzieckiem ale o wygladzie doroslego :P
wtedy gdy te "dziecko" mialo kiepski humor rzucilem zaklecie doroslosc w minute :D
i zamienilo sie w kolyske :lol: kiedy uroslo to juz bylo normalnym dzieckiem ^_^
i (chyba przez przypadek) wygladalo jak dawniej, jeszcze przed czarem :)

Nindë
29.03.2004, 18:35
Ja lubie to zaklecie...Ale cud mi sie zdarzyl..Urodzily mi sie blizniaczki no i 1 nie bylo na panelu..I ta ktora byla na panelu kazalam zrobic czar doroslosc w minutke i sie zmienily obydwie..i...Jedna byla dorosla ale wzrostu dziecka (!) a druga noramalna..Obydwie zabilam...Mutanty mi wyszly...Ja te nie lubie tego ze moga wyjsc brzydkie simy kiedys az 4 na raz zabialm (jeden gruby drygi chudy inny nie ta fryzura inny nie ta twarz)

agatka678
29.03.2004, 18:43
Mi też się robią takie okropne twarze.Szkoda że jest to nieodwracalne.

Nefi
30.03.2004, 08:27
Raz zrobiła mi się taka śliczna babka :lol: :lol: :lol: z tak brzydkiego dziecka(tego bardzo białego z Abry)palce lizać :lol:

Zaria'dna
03.04.2004, 17:47
co jest potrzebne żeby wykonać ten czar???

Szynszyl
03.04.2004, 20:57
DOROSŁOŚĆ W MINUTĘ http://www.thesimsresource.com/images/mmstrat/Cageofinstant.jpg
skladniki:
http://www.thesimsresource.com/images/mmstrat/toadstools.jpg http://www.thesimsresource.com/images/mmstrat/dragonscales.jpg http://www.thesimsresource.com/images/mmstrat/dragonscales.jpg
muchomory, 2x smocze łuski ;)

Zaria'dna
04.04.2004, 11:45
dzięki raz jeszcze Ukash ;)

dziaisj sobie stworzyłam dwie "blade" dziewczynki i obie się zaczarowały tym czarem... i obie wszyły BRZYDULE!! :( - jedna miała fajne ciało ale twarz jakiejś staruchy a sdruga wyszła gruba-japonka :(

dzis próbuje z innymi :D

mikebal
13.07.2004, 14:55
Originally posted by Karo@Mar 29 2004, 06:50 PM
cZY NAPRAWDĘ to zaklęcie jest nieodwracalne? Mój dzieciak stał się dorosły i jush go nie chcę.Mam go teraz zabić? :angry: Jush raz miałam coś takiego z takimi drzwiami z neta co to jak się przez nie przejdzie to dorosły staje się dzieckiem a dzieciak dorosłym.I to chyba na zawsze. :unsure: buu <_<
z jakiej strony ściągłeś te drzwi :P

Martek
30.07.2004, 11:54
Hermiona, którą ostatnio gram, zdobyła zaklęcie "Dorosłości w Minutę". Niestety, nie wiem co stanie się po jego użyciu. Zapisałam grę i chciałam się aczarować, żebym była dorosła. Pokazało mi się, że gra zostanie zapisana, a skutki zaklęcia nieodwarcalne. Więc zrezygnowałam. Zrobiłam inną rodzinę z dzieckiem i wypróbowałam zaklęcie, ale tym razem nie pojawiło się ostrzeżenie o zapisaniu gry itp. Dziewczynka zamieniła mi się w dzidzię! Pokazało się: "Gratulacje! To dziewczynka! Nadaj jej imię!". Co ja mam robić? Jak to zaklęcie działa?

To dosyć dziwne! U mnie dziecko zamieniło się w dorosłą osobę. Nawet ładna była ta dziewczyna!!

Kama2002
30.07.2004, 12:18
Być może to właśnie był skutek przeciwny owego zaklęcia.

gromaniakm
30.07.2004, 13:55
mi się urodziło dwoje brzydkich brzdąców a po urzyciu czaru, palce lizać ta para zdobyła złote nagrody w wszystkich konkursach. póżnie przez świnkę morską ich rodzice umarli i tak przez kilka pokoleń...

Kama2002
30.07.2004, 14:27
W jakich konkursach?

gromaniakm
30.07.2004, 15:10
w gwieździe, te statuetki co były nagrodami itp. to nie były konkursy sory że tak napisałem.

*apple*
07.08.2004, 19:34
U mnie było piękne dziecko dziewczynka , a zamieniła się w grubą babe o twarzy jakiejś wymalowanej na czarno pod oczami w koku z kolorowymi pasemkami! :angry: moje dziecko zabiłam i udałam że zgineło z brzydoty, Matka (samotna) była cały czas nieszczęśliwa wszystko robiłam na super i po sekundzie wszystko było na czerwone i ona umarła z głodu choć cały czas jadła! :angry: