PDA

Zobacz pełną wersję : Second Life

naughty
11.11.2006, 19:02
Witam wszystkich

chcialabym wszystkim polecic gre internetowa Second Life . Jezeli lubicie TS polubicie second life , jest to cos typu the simes online !! tyle ze baaaaaardziej rozwiniete . Gra jest po angielsku , ja osobiscie zaczelam praktycznie znajac jedynie podstawowe zwroty a teraz biegle posluguje sie angielskim , a nawet slangiem :P

www.secondlife.com

istnieje tez polska nieoficjalna strona secondlife , jest tam wspaniale forum , ktore prowadze , jest tam juz kilka poradnikow , a ponaddto sluze pomoca ! zapraszam serdecznie

www.secondlife.pl

http://images.google.pl/images?q=tbn:A-PgJC3PJpTrnM:http://www.richardparent.net/fs0003

wildthing
20.11.2006, 15:51
same zboki, furry + ta wspaniala grafika :v

Baorti
20.11.2006, 17:58
Ta gra cięła się na moim kompie niemiłosiernie niestety. Ze złością odinstalowałem
i już nigdy więcej do niej nie powracałem lecz moge stwierdzić że jest to gra bardzo rozbudowana i poprostu ładna

PS
Trzeba być naprawdę upartym człowiekiem by przejść przez te wszystkie formularze rejestracyjne

Tonetti
18.08.2007, 19:23
Second Life to naprawdę wspaniała gra. Poznaje tam wielu ludzi... A jeśli ktoś chce poznać polaków wpiszcie w wyszukiwarkę "Centrum Polska". Ja tam należę. Jakby co to jestem Tonetti Aayo czy jakoś tak...

Osioł
08.09.2007, 16:34
Też w to czasem pogrywam. Mój secondname to Osiol Auer.

Ogółem fajne to to jest, jeżeli ma się dużo czasu i cierpliwości to można projektować wyrąbane budowle lub pojazdy. A jak nie...to SC można traktować jako komunikator w 3D.

Peter Xavier
14.09.2007, 20:06
Nie lubie, jest nudne, zacina sie (nie chodzi o moja karte graficzna czy komputer, bo postacie chodza plynnie, raczej cala reszta sie zacina), wkurza mnie to pseudo 3d i w ogole.
mega niedopracowane miejsca.

Sara_
16.09.2007, 12:24
Z tego co mi wiadomo, większość opcji w tej grze jest płatna. Nie gram. Wolę TS2 :D

Osioł
17.09.2007, 02:06
Nie lubie, jest nudne, zacina sie (nie chodzi o moja karte graficzna czy komputer, bo postacie chodza plynnie, raczej cala reszta sie zacina), wkurza mnie to pseudo 3d i w ogole.
mega niedopracowane miejsca.
Świat gry w 99% jest zrobiony przez samych grających w SL. Dlatego też różne miejsca wyglądają kiepsko, a niektóre bardzo ładnie. Zacina sie, bo grając, SL ściąga wszystkie dane na bieżąco na dysk. Jak posiada się bardzo szybkie łącze to problemu nie ma.
Z tego co mi wiadomo, większość opcji w tej grze jest płatna. Nie gram. Wolę TS2 :D
Płatne: działki, bajery dla awatara
Darmowe: bajery dla awatara (tylko trochę gorszej jakości) no i...wszystko. Nie spotkałem się jeszcze z żadnym miejscem gdzie mi proszą o zapłatę za wejściówkę czy też za przechodzenie po danym terenie. To nie Entropia Universe.

xxxxxmichalxxxxx
27.10.2007, 18:25
Mam problem z założeniem konta.
Pisze ze niby zostało \założone ale jak włączam gre to trzeba się logować . I wszysttko wypełniam a nie mogę się zalogować.
pomocy

A jednak , się udalo. gram w to opg miesiąca. Gra jest swietna, nic mi się nie zacinka i moze naprawd nauczuc się biegle mówić w języku angielskim .

Vegeta
13.07.2008, 16:06
Ja się tam nawet nie mogę zarejestrować ;p jeszcze jak się loguję(bo wyświetla się że rejestracja się udała)wyświetla mi się że użytkownik o takim e - mail itp. nie istnieje

Master of Disaster
08.12.2008, 16:10
Grałam. Przez jakieś półtorej godziny. Znudziło mnie tak, że nie podchodziłam już drugi raz. I już raczej nie podejdę. Chyba że - powiedzcie mi - można tam kogoś zabić, jak mnie wkurzy? :D