PDA

Zobacz pełną wersję : zmiana ubrań w szafie przez emeryta

alegra101
13.11.2006, 09:54
Z góry przepraszam jeżeli taki temat juz był, ale szukałam wszędzie, na modthesims2 też, ale nic nie znalazłam.

Chciałabym wiedzieć czy jest taka możliwość (kod, jakiś hack, specjalny przedmiot-szafa) żeby emeryci mogli kupić sobie na parceli publicznej nowy ciuch i mogli go użyc w domu przy pomocy szafy, tzn. żeby była może taka opcja w szafie dla emeryta 'zaprojektuj ubranie'.
Ewentualnie inna możliwość, ale żeby mogł ten biedny emeryt zmienić te ciuchy, bo te oryginalne z gry są delikatnie mówiąc ...brzydkie.

Dzięki.
Pozdrawiam.

P.S. Mam tylko podstawową grę TS2, bez zadnych EP

Trish
13.11.2006, 11:29
Przecież normalnie kupujesz dla nich ciuchy tak jak dla dorosłego czy dziecka na parceli publicznej.

alegra101
13.11.2006, 11:34
Przecież normalnie kupujesz dla nich ciuchy tak jak dla dorosłego czy dziecka na parceli publicznej.

Ja wiem, że normalnie kupuje ale jak z nich potem skorzystac??
jak klikam na szafe to mam tylko chyba 'przebierz sie w...', ale nie ma 'zaprojektuj ubranie', tak jak maja to dorosli.
Nie wiem jak przebrac emeryta w te kupione na parceli publicznej ciuchy...
Moze po prostu nei wiem jak ... :wacko:

Trish
13.11.2006, 11:42
Ściągnij sobie patcha który jest na stronie The sims to powinno poprawić błąd. A jeżeli to nie podziała to na pirackie wersje nic nie można poradzić. Jedynie jeszcze raz przegrać.

alegra101
13.11.2006, 11:44
Ściągnij sobie patcha który jest na stronie The sims to powinno poprawić błąd. A jeżeli to nie podziała to na pirackie wersje nic nie można poradzić. Jedynie jeszcze raz przegrać.

Tylko, że ja mam oryginalną grę, wersję na DVD........ :con:
A wiesz może jak ten patch sie nazywa??

Trish
13.11.2006, 13:29
Poszukaj na oficjalnej stronie. Tam sa wszystkie patche podpisane do jakich wersji które.