PDA

Zobacz pełną wersję : Cio mam zrobić?

majusia95
13.11.2006, 17:30
Witam.

Mam taki problem simsy normalnie mi sie uruchamiaja i sobie wchodze w Miłowo i chce wejsc w moja rodzinke ktora gram bez kodow czyli ze tam chodza do pracy i tam sami zarabiaja.Wlancza mi sie ta rodzinka i w polowie uruchamiania jej zacina mi sie muzyka tak ze 2 minuty i poznej gra sie wylancza.Jesli ktos by wiedzial od czego to moze byc plosie zeby napisal...

Z GORY DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!! :* :* :* :* :* :* :*

vanity
13.11.2006, 18:37
Hm...no to może tak masz oryginalna gre? Albo czy ściągałaś jakies dodatki z neta? Ubrania, fryzurki, meble, itp.? Myśle, że to może być właśnie przez pirata lub dodatki z netu. Więc odp. mi na te dwa pytania, potem ci cos poradze :)

majusia95
13.11.2006, 18:43
Hm...no to może tak masz oryginalna gre? Albo czy ściągałaś jakies dodatki z neta? Ubrania, fryzurki, meble, itp.? Myśle, że to może być właśnie przez pirata lub dodatki z netu. Więc odp. mi na te dwa pytania, potem ci cos poradze :)

Odpowiadam:Mam orginalną gre kupioną tak sciagalam dodatki z neta mam ich ponad 3 tysiace

Zagubiona
13.11.2006, 18:51
Odpowiadam:Mam orginalną gre kupioną tak sciagalam dodatki z neta mam ich ponad 3 tysiace

no to nie ma sie co dziwic

majusia95
15.11.2006, 05:20
Hej.To znowu ja.

Simsy mi sie włanczają i jak wyskakuje to okienka z dodatkami to naciskam włacz ... i włanczam Miłowo rodzinka mi sie włancza telko ze nie mam dodatkow z neta,tym razem od czego to?? :|