Zobacz pełną wersję : BŁagam PomÓŻcie
Karolcia_91
13.11.2006, 21:11
Chodzi o to że... włączam simsy oczywiśce 2 wszystko pieknie ładnie gra się ładuje nagle staje w miejscu słysze dźwięk taki jak zawsze wyskakuje jakiś błąd lub coś i pisze The Sims 2 takie czerwone kółko w środku biały krzyżyk i pisze ''Działanie programu zostało zakłócone.Aplikacja zostanie zamknięta.'' i tak jest za każdym razem jak włączam simsy i ma sie już ładować ostatnia kreseczka i dup za kazdym razem wyskakuje to... ;( CZY KTOŚ MI MOŻE POMÓC LUB DORADZIĆ CO MAM ZROBIĆ I CO ZROBIĆ ZEBY GRA SIĘ ZAŁADOWAŁA DO KOŃCA ZEBY NIE WYSKAKIWAŁ MI TEN CHOLERY BŁĄD CZY CO TO TAKIEGO z góry dziękuje :* ;(
agnieszka130187
18.11.2006, 02:03
A masz napewno oryginalna gre ??? Jak nie to poprostu ma prawo nie dzialac.
Karolcia_91
20.11.2006, 18:54
A masz napewno oryginalna gre ??? Jak nie to poprostu ma prawo nie dzialac.
Nie nie mam orginalnej ale jakos wcześniej działała... dlatego się zdziwiłam ale ok juz jest wporzadku naprawiłam tą usterke :)
Tutaj o piratach nie rozmawiamy. Mimo, że forum zostało właściwie opuszczone to trzymajmy sie oboswiązujących zasad. Mimo wszystko.
Paula_mk
24.11.2006, 21:22
Nie nie mam orginalnej ale jakos wcześniej działała... dlatego się zdziwiłam ale ok juz jest wporzadku naprawiłam tą usterke :)
A czy mogę dowiedzieć się jak naprawiłaś tę usterkę ? Bo mi też się takie coś dzieje, z tą jednak różnicą , że ja mam orginalne
nie będe pieprzyć o regulaminie.. ale.. wiecie.. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.