Zobacz pełną wersję : stale do mnie wydzaniają...
grałem jaśkiem Kowalem to dzwonił telefon i tak ciągle, dzwonili nawet nieznajomi i prośili abym z nimi wyskoczył, tak ci ągle bez przerwy wydzwaniali
co zrobić, bo z tych nerwów telefon usunąłem ;(
_czarna_mamba_
19.11.2006, 18:17
a jaką częścią gry grałeś?dwójką czy jedynką?to też zależy.ale tak krótko mówiąc to kiedyś też miałam podobny problem i po prostu musiałam ciagle odbierac telefony.chyba nie ma na to innej rady...albo usuniesz telefon,albo będziesz go nadal odbierał.ja tak robiłam i ....no i tak jakoś wyszło....
ja grałem w dwójke, jasiek ten od tego technika
_czarna_mamba_
20.11.2006, 16:52
hmmm...no to musisz się zastosować do moich wczesniejszych rad,chyba,ze wymyślę coś nowego...ale nic mi do głowy nie przychodzi.może masz złe kontakty z tymi simami i robią ci psikusy?:P nie to raczej nie to...
Używałes kodu boolProp?Bo tam jest taka możliwośc,żeby mieć więcej przyjaciół i przez to ciągle ci nowi przyjaciele dzwonią..
Kiedy użyjesz kodu boolProp i tej opcji na przyjaciół on ustawia Ci przyjaźń na minimalnej wartości dlatego wszyscy nagle do Ciebie dzownią. Inną opcją jest pirat. Kolejny podstęp EA GAMES. Prócz telefonów dzieję się tak także z budowaniem oraz z psuciem się przedmiotów.
slonce_wawa
29.11.2006, 10:33
Chyba ze dzwonia ciagle i chca zaprosic cie na przedmiescie, wtedy sie zgodz i potem juz tak czesto nie beda dzwonic
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.