Zobacz pełną wersję : Połamana płyta - co zrobić ?
Paula_mk
24.11.2006, 21:12
Mam pytanie, co mam zrobić , jeśli posiadam połamaną płytę TS2 ? Powiedziano mi , abym odesłała płytę, tylko niestety nie wiem gdzie. Bardzo mi na tym zależy, proszę o pomoc.
Dokładniejszy kontakt , prośba o podanie adresu i odesłanie płytki :) Pamiętaj o tym , że nie za darmo. Tzn. jeśli wpłaciłaś już pieniądze poproś o zwrot pieniędzy lub "zdrową" płytkę :)
Paula_mk
24.11.2006, 21:24
Dokładniejszy kontakt , prośba o podanie adresu i odesłanie płytki :) Pamiętaj o tym , że nie za darmo. Tzn. jeśli wpłaciłaś już pieniądze poproś o zwrot pieniędzy lub "zdrową" płytkę :)
Ale do kogo mam tę płytę wysłać i ile mniej więcej pieniędzy na to pójdzie ? Czy mam pewność, że ta płyta zostanie mi odesłana zpowrotem ?
A gdzie płytę kupowałaś? Jeśli w zwykłym sklepie "na miejscu" to kto Ci powiedział, że masz odsyłać jak to wspomniałaś na początku ? :O Jeżeli kupiłaś w sklepie, na miejscu to idź z paragonikiem i reklamacje złóż ;) Jeżeli sklep wysyłkowy,internetowy auckej w stylu Allegro to skontaktuj się ze sprzedającym//firmą , zgłoś usterkę i również reklamacja z paragonem co najważniejsze ! Bez paragonu raczej nie uznają.
Ale to też zależy od tego czy qpiłaś połamaną płytę czy sama Ci sie połamała....
Ale to też zależy od tego czy qpiłaś połamaną płytę czy sama Ci sie połamała....
No własnie !! Przeciez nie oddają ci w sklepie płytki, którą sama połamałaś no nie... Chyba, że sprzedawca to twój kochanek <lol2>
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.