PDA

Zobacz pełną wersję : Połamana płyta - co zrobić ?

Paula_mk
24.11.2006, 21:12
Mam pytanie, co mam zrobić , jeśli posiadam połamaną płytę TS2 ? Powiedziano mi , abym odesłała płytę, tylko niestety nie wiem gdzie. Bardzo mi na tym zależy, proszę o pomoc.

Darlene
24.11.2006, 21:20
Dokładniejszy kontakt , prośba o podanie adresu i odesłanie płytki :) Pamiętaj o tym , że nie za darmo. Tzn. jeśli wpłaciłaś już pieniądze poproś o zwrot pieniędzy lub "zdrową" płytkę :)

Paula_mk
24.11.2006, 21:24
Dokładniejszy kontakt , prośba o podanie adresu i odesłanie płytki :) Pamiętaj o tym , że nie za darmo. Tzn. jeśli wpłaciłaś już pieniądze poproś o zwrot pieniędzy lub "zdrową" płytkę :)

Ale do kogo mam tę płytę wysłać i ile mniej więcej pieniędzy na to pójdzie ? Czy mam pewność, że ta płyta zostanie mi odesłana zpowrotem ?

Darlene
24.11.2006, 21:38
A gdzie płytę kupowałaś? Jeśli w zwykłym sklepie "na miejscu" to kto Ci powiedział, że masz odsyłać jak to wspomniałaś na początku ? :O Jeżeli kupiłaś w sklepie, na miejscu to idź z paragonikiem i reklamacje złóż ;) Jeżeli sklep wysyłkowy,internetowy auckej w stylu Allegro to skontaktuj się ze sprzedającym//firmą , zgłoś usterkę i również reklamacja z paragonem co najważniejsze ! Bez paragonu raczej nie uznają.

lusia
29.11.2006, 17:22
Ale to też zależy od tego czy qpiłaś połamaną płytę czy sama Ci sie połamała....

hiszka
06.12.2006, 07:39
Ale to też zależy od tego czy qpiłaś połamaną płytę czy sama Ci sie połamała....

No własnie !! Przeciez nie oddają ci w sklepie płytki, którą sama połamałaś no nie... Chyba, że sprzedawca to twój kochanek <lol2>