Zobacz pełną wersję : Jakieś czerwone coś dokoła rodzinki. Pomocy!
Mam problem. Jak zrobie sobie rodzinke i ja zapisuję albo gdy wchodze do jej domu to wokól niej jest taki czerwony wielokąt. Wszystko jest jak zawsze rodzinka stoi stara trzyma dziecko na rekach a nastolatka sie krzywi. Ale to czerwone coś... I to nie tylko przy jednej rodzince tak sie robi. Prosze was bardzo! Pomóżcie!
I nie mówcie żebym odinstalowała i zainstalowała simsy od nowa. Niedawno miałam formata i musiałam wszystko od nowa instalować. I przed formatem też wokół rodzinki robiło sie takie coś... HELP ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :( :(
Umiałabyś wstawić zdjęcie tego czegoś ?
Może ona nie wie jak zrobić screen?? Myśl trochę.
A więc dobra ciocia wytłumaczy ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Tak. Musisz uruchomić grę, wejść do rodzinki i jak pokaże ci się to "zjawisko" (ten czerwony wielokąt) ustaw kamerę takk, abyś je dobrze widziała. Zrób pauzę w grze (naciśnij P), a następnie naciśnij klawisz (są na nim napisy takie jak poniżej), znajduje się on nad klawiszem "Delete".
Print
Scrn
-----
SysRq
A więc jak już zrobisz tego screena, wejdź sobie w katalog, tu gdzie masz simsy zainstalowane. Tu powinnaś mieć ten plik. Jak klikniesz to on się otworzy.
No a teraz sposób 2. Wejdź do domku, i zrób fotkę (bodajże naciskając "C"). Potem wyjdź z gry, znajdź ją na dysku i wklej tutaj. A jak to zrobić?? Oj, będzie trochę pisania...
Wejdź na stronkę www.fotosik.pl Niaciśnij na przycisk przeglądaj i wyszukaj miejsce gdzie masz tę fotkę. Kliknij ją i naciśnij Ok. Naciśnij przycisk "Dodaj". Program dołączy zdjęcie. Później jak masz opcję "pełen rozmiar na forum", obok jest taki jakby link (okienko, w którym są pewne dziwne znaczki, np. URL itd itd.). Później wejdź w ten temat, zaznacz opcję "odpowiedz" i skopiuj do tematu ten "link", kliknij "wyślij odpowiedź" i gotowe!!
Musi byc fotosik.pl? Ja to zalinkowałam na imageshack.us. Djae link bo nie umiałm wkleic obrazka do posta. http://img83.imageshack.us/my.php?image=screenzsimswqc4.png
I co o tym sadzicie?
phoryogon
10.12.2006, 13:15
Wydaje mi się że to zależy od poziomu aspiracji, sprawdź czy to będzie gdy wszyscy będą mieć platynową asipracje
stagnacja
10.12.2006, 13:38
Mam problem. Jak zrobie sobie rodzinke i ja zapisuję albo gdy wchodze do jej domu to wokól niej jest taki czerwony wielokąt. Wszystko jest jak zawsze rodzinka stoi stara trzyma dziecko na rekach a nastolatka sie krzywi. Ale to czerwone coś... I to nie tylko przy jednej rodzince tak sie robi. Prosze was bardzo! Pomóżcie!
I nie mówcie żebym odinstalowała i zainstalowała simsy od nowa. Niedawno miałam formata i musiałam wszystko od nowa instalować. I przed formatem też wokół rodzinki robiło sie takie coś... HELP ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :( :(
To może być spowodowane słabą kartą graficzną lub spiratowanej gry (raczej to pierwsze) sprawdź jaką masz kartę graficzną bo to trochę śmieszny problem.
ja tez mam coś takiego.. :/
ale nie wydaje mi się żeby to była wina grafiki..
Raczej to pierwsze bo ja zeczywiscie mam słaby komp. a co do drugiego to przeczytaj sobie mój podpis to sie dowiesz ze mam ORGINAł!!!
stagnacja
11.12.2006, 15:31
Raczej to pierwsze bo ja zeczywiscie mam słaby komp. a co do drugiego to przeczytaj sobie mój podpis to sie dowiesz ze mam ORGINAł!!!
No właśnie, tu jest problem. Trzeba mieć dobry komp żeby instalować Sims 2!!! Inaczej spali ci się dysk od środka!!! Moja koleżanka raz tak miała :con: :con: mogłaś spojrzeć ile ta gra ma pojemności.... :con:
Masz za słabą kartę graficzną. Ale możesz zainstalować dodatek Na Studiach i problem zniknie. (wiem bo też tak miałem)
gregorycroft
13.12.2006, 20:11
No właśnie, tu jest problem. Trzeba mieć dobry komp żeby instalować Sims 2!!! Inaczej spali ci się dysk od środka!!! Moja koleżanka raz tak miała :con: :con: mogłaś spojrzeć ile ta gra ma pojemności.... :con:
*stara sie zachować powage*
*wybucha śmiechem*
No, Nikita, ciekawe spojrzenie na problem! Tak się składa, że ja też mam słabiuśkiego kompa, a mi się tak nie robi!! I mam Sims2 od początku, a mój dysk jeszcze się nie spalił. CIEKAWA ANOMALIA, NIEPRAWDAŻ???
Pobiegła Twpja kolezanka po gasnie? ^^.. hahaha
też coś takiego miałem na starym kompie. To wyglądało jak taki trapez i było lekko prześwitujące. Moim zdaniem to za słaba karta graficzna. na nowym komputeerze czegoś takiego nie widać!! xD
phoryogon
27.12.2006, 14:17
też coś takiego miałem na starym kompie. To wyglądało jak taki trapez i było lekko prześwitujące. Moim zdaniem to za słaba karta graficzna. na nowym komputeerze czegoś takiego nie widać!! xD
To tak jak z czerwonymi ścianami! Też są troche jakby przeźroczyste i u mnie występuje i te czerwone ,,coś'' i ściany czerwone mam
Mam pytanie:
za każdym razem,gdy gram w the Sims 2 gra się zawiesza,robi się czarne tło i muszę wyłączyć komputer.Dzieje się tak po około 5-15 minutach grania.Co się dzieje?!Mam kartę graficzną NVIDIA GeForce Go 6400.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.