Zobacz pełną wersję : Ratunku !!!
Ratunku !!! Zmieniałam wygląd Balbinie Biedak i mi się w ogóle cała twarz zmieniła, po prostu szersze usta w ogóle brzydka jak nie wiem co. I nie można jej zrobić jakiegoś makijażu. Proszę o pomoc !!! Jeśli oczywiście można .... :D
Alatáriël
11.12.2006, 14:38
Ratunku !!! Zmieniałam wygląd Balbinie Biedak i mi się w ogóle cała twarz zmieniła, po prostu szersze usta w ogóle brzydka jak nie wiem co. I nie można jej zrobić jakiegoś makijażu. Proszę o pomoc !!! Jeśli oczywiście można .... :D
Hmm... Ale to zależy czy zmieniłaś wygląd simki przy lustrze czy w urządzeniu do chirurgi plastycznej ;P . Bo ja mam wszystkie części simsów, gram już w dwójkę bardzo długo, a jakoś nigdy mi sie twarz sima nie zmieniła gdy brałam ,,zmień wygląd" przy lustrze. Urządzeniem, które jest w dodatku na studiach można zmieniać całą twarz. Nie wiem dlaczego nie możesz zrobić makijażu. Może to jakiś błąd w grze? Mi na przykład raz zdjęcie pokazało się zdjęcie simki, a chodziłam i grałam simem. Czasami tak sie robi... Nie wiem za bardzo co ci doradzić. :con:
natelek:
Ratunku !!! Zmieniałam wygląd Balbinie Biedak i mi się w ogóle cała twarz zmieniła, po prostu szersze usta w ogóle brzydka jak nie wiem co. I nie można jej zrobić jakiegoś makijażu. Proszę o pomoc !!! Jeśli oczywiście można ....
Taki temat już był, wystarczy tylko poszukać :) Aha i na przyszłość: nazywaj tematy z sensem, a nie ratunku, help, czy coś, nazwij temat tak by opisał krótko problem, bo potem inni nie znajdują potrzebnych rad i zakładają nowe wątki, a to zaśmieca forum :/
Taki temat już był, wystarczy tylko poszukać :) Aha i na przyszłość: nazywaj tematy z sensem, a nie ratunku, help, czy coś, nazwij temat tak by opisał krótko problem, bo potem inni nie znajdują potrzebnych rad i zakładają nowe wątki, a to zaśmieca forum :/
Polia, o co ty się jej właściwie czepiasz?? Widać dziewczyna nie zna się najlepiej na kompie i jest nowa na forum, a ty wyjeżdżasz bezczelnie z taką gadką! Wstydziłabyś się!!!!! Zachowanie niegodne forumowicza.
Poza tym, moja droga, każdy ma prawo nazywać temat jak chce, a nie według schematu wymyślonego przez ciebie. Jeśli ktoś zechce, przeczyta temat, a jeśli nie zechce, nie przeczyta i koniec filozofii!!!! Poza tym, jak ktoś sobie czyta wszystkie nowe tematy, to w nie WCHODZI I CZYTA I DOWIADUJE SIĘ O PROBLEMIE. POZA TYM MUSISZ WIEDZIEĆ ŻE NIE WSZYSTKO DA SIĘ SKRÓCIĆ, I NIE KAŻDY POTRAFI NAPISAĆ "TEMAT W PIGUŁCE". MAM NADZIEJĘ ŻE TO ROZUMIESZ, A JAK NIE, TO ZNACZY, ŻE KAŻDA ROZMOWA Z TOBĄ JEST BEZ SENSU, BO RZUCA SIĘ GROCHEM O ŚCIANĘ.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.