Zobacz pełn± wersję : Mi¶
skrzacik31
09.12.2006, 10:05
No więc kilka dni temu założyłam rodzinę i wprowadziłam j± do nowego domu. Kiedy urz±dzałam pokój dla dziecka kupiłam misia i położyłam go obok łóżeczka dziecka. Po jakim¶ czasie z przerażeniem stwierdziłam, że mi¶ sam lata! Widziałam to na własne oczy! Po za tym drzwi w domu same się otwieraj±! Zaznaczam, że w tym domu nie było żadnych urn ani nagrobków! Przyznam się, że pierwszy raz sie z tym spotykam :) Może kto¶ kiedy¶ miał podobny przypadek?
po co 2 razy piszesz to samo?
w dziale The Sims 2
I tu ...
dareczka84
08.01.2007, 12:56
kurcze juz tak sie trzymacie tego regulaminu i tacy jestescie niemili ze szkoda gadac!
Ja nigdy nie trafilam na takie co¶, jedynie zauważyłam ze ten kroliczek na ktorym dziecko zdobywa charyzme obraca sie, ale o latajacym misiu czytałam w jakims dodatku(gazecie) i tam napisali ze to po prostu blad w grze i tyle, jesli mozna go usunac to go usun i tyle
Mialam tak z talerzem i z misiem też. Poprostu odwiedził mnie jaki¶ go¶ć którego ciała i głowy wogule go nie widziałam przez bł±d w grze ;d A jak próbowałam usun±ć misia to wyskakiwało, że obiekt jest używany
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.