PDA

Zobacz pełną wersję : Tylko sie zabić;(;(;( Pomóżcie!!!!!!

F@ith
12.12.2006, 10:58
Dwa dni temu wyinstalowałam sims 2:szyk i elegancja. No i wszystkie dodatki mi sie skasowały też. Włączam Własny Biznes i wszystko pięknie i wogóle. Na parcele wkońcu mogłam wejść. No to wyłączyłam gre i zaczęłam ściągać dodatki. Nawet 1GB nie przekraczają, bo przedtem to było chyba 3GB. Włączam gre no i pokazuje sie ten napis Sims 2:Własny Biznes i sie ładuje, ale w połowie się zatrzymuje i takjakby gra sie zaciełą czy cos, a muzyka dalej gra;/ Co jest?! Pomóżcie!!!!!

F@ith
12.12.2006, 11:01
I chciałam jeszcze dodać, że gdy włączam raz to nie idzie i dopiero za drugim razem gra się włącza.

Pomóżcie!!!!! Prosze!!

Sendri
12.12.2006, 12:51
Jeśli to pirat to chyba tak zostanie ;( Ja miałam podobny problem, bo gdy chciałam zainstalować pirackie szyk i elegancja do oryginału z wszystkimi dodatkami simsy były po angielsku i też wszystko się wykasowało. Niewiem czy dobrze mówię, dla pewności spytaj kogoś jeszcze.

gregorycroft
12.12.2006, 13:02
Ehh moze szkodliwy dodatek z neta?

F@ith
12.12.2006, 13:09
Nie... Nie szkodliwy dodatek:/ Bo sciągałam z modthesims, xmsims i paru znanych stronek:/ Kiedyś też miałam dodatki z tych stronek i działało.
Pomózcie!!!!!!1

magda1984
12.12.2006, 13:16
Ale wkońcu mogłaś trafić na szkodliwy dodatek:)

proponuje odinstalowanie wszystkich Simsów i powtórną instalacje bez dodatków z neta- wtedy będzie dobrze chodzilo ;-) B) :D

I zeby z powodu Simsow sie zabijac???:)(patrz tytuł tematu)

Monitkowa
12.12.2006, 13:38
Nie... Nie szkodliwy dodatek:/ Bo sciągałam z modthesims, xmsims i paru znanych stronek:/ Kiedyś też miałam dodatki z tych stronek i działało.
Pomózcie!!!!!!1

Na modthesims czy nie - i tak możesz trafić na takiego złośliwego hacka...
Ja napszykład ściągnęłam expres do kawy a dostałam "coś" co zawieszało mi grę.
PS> Na modthesims conajmniej 1/20 userów to hackerzy :P

F@ith
12.12.2006, 18:20
Faktycznie wadliwy dodatek:/ Odinstalowałam gre i zainstalowałam ponownie bez dodatków.Chodziła dobrze i gdy wkleiłam wszystkie dodatki w folderze Downloads gra zatrzymala sie przy 'Zbieranie całodziennych utargów' jak sie zaczynają łądowac simsy takie coś jest. Nie móicie mi, żeby usunać wszytskie dodatki, bo tego nie zrobie poświeciłam 12 godzin na zbieranie tego wszystkiego! Pytanie... JAk znaleść szkodliwy dodatek?! Musi byc jakiś sposób:(

gregorycroft
12.12.2006, 19:52
Spróbuj pousuwać hacki i te inne. Jak to nie zadziała to usuń wszystkie dodatki - to jedyne wyjście. Wtedy pościągaj sobie dodatki jeśli chcesz z 4eversimfantasty, bo tam wszystkie są nieszkodliwe (sam takie mam - oczywiście te darmowe :D ). Ewentualnie pościągaj jakieś tam rzeczy z modthesims2, ale staraj się wybierać subiektywnie sprawiające dobre wrażenie dodatki, a jeśli hacki to tylko przetestowane.

Ma nadzieje, że pomogłem :D

Ania19
15.12.2006, 16:15
proponuje odinstalowanie wszystkich Simsów i powtórną instalacje bez dodatków z neta- wtedy będzie dobrze chodzilo ;-) B) :D
Dziecinko, coś ci się chyba pomieszało. Jesttaki program, nazywa się toto CONTENT MANAGER. Pobiera się to LEGALNIE z internetu, odpala się i programik sprawdza czy nie masz pokopanych dodatków. Jeśli masz, to program po zakończeniu sprawdzania, zaznacza pliki, które są nie wporządku, albo są zdublowane (wgrane dwa razy). Trzeba usunąć zaznaczone dodatki i po problemie!!Nie trzeba, jak ty to powiedziałaś "odinstalowywać wszystkich Simsów"!!!!

Aha, F@ith, jak chcesz, mogę ci wysłać programik na maila. Jak chcesz, to napisz mi na PM, to ci wyślę. Pozdrawiam. Albo napisz tutaj, to też wyślę ;) ;)