Zobacz pełną wersję : zombie
stagnacja
16.12.2006, 15:07
Mam pytanie, widziałam dużo razy (na forum) zdjęcia Simów-zombie. Ktoś pisał, że zostali wskrzeszeni po śmierci. Jak to zrobić?
W nagrodach pracy, w nauce ( chyba tylko w Zwierzakach ) jest takie coś jak "wskrzeszomierz". To jest taki telefon do śmirci. Dzwonisz i zaznaczasz kogo chcesz wskrzesić. Tylko musisz mało zapłacić żeby powstał Zombie (ale nie za mało bo nic nie będziesz mieć :P ) :)
stagnacja
16.12.2006, 18:52
Dzięki Lusia, jak będe miała Sims 2 Zwierzaki to skorzystam, ale jak dużo zapłacisz to się stanie człowiekiem?????????
Nie w Zwierzakach tylko w Na studiach.
dodam, ze zeby miec zombie najlepiej zaplacic kolo 1000$. ;P
to nie jest z kariery naukowca tylko kariery paranormalnej. tez jest z ns. ;)
Dzięki Lusia, jak będe miała Sims 2 Zwierzaki to skorzystam, ale jak dużo zapłacisz to się stanie człowiekiem?????????
jak zapłacisz dużo to sim będzie prawie lub całkiem taki sam jak na początku ;))
stagnacja
27.12.2006, 19:01
Błagam o pomoc!!! Nie mogę pisać tematów! Tylko posty! Widzę że ktoś w tym temacie jest online więc pomóżcie!!! Nie znam żadnych moderatorów ani administratora! Nie wiem jak się z nimi skontaktować!!! Nie mam się do kogo zgłosić! To nie żart!!! Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oladelbezel
27.12.2006, 20:26
Wskrzeszeniometr (czy jakos tak) to nagroda za karierę Okultyzm, którą można zrobić po skończeniu studiuf -.- :D :P
Błagam o pomoc!!! Nie mogę pisać tematów! Tylko posty! Widzę że ktoś w tym temacie jest online więc pomóżcie!!! Nie znam żadnych moderatorów ani administratora! Nie wiem jak się z nimi skontaktować!!! Nie mam się do kogo zgłosić! To nie żart!!! Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikita123, możesz pisać tematy. ;) Każdy może. :P Tylko po wysłaniu tematu czeka on na akceptację moderatora lub admina. Tzn. Twój temat wyświetli się dopiero wtedy, kiedy moderator wejdzie w panel kontrolny moderatora i zatwierdzi wątek. :P Myślę, że zrozumiałaś. Jeśli nie, to pisz na PM - postaram Ci się to jaśniej wytłumaczyć. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.