Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 3 pytania

stagnacja
26.12.2006, 21:17
Witam. Niedawno dostałam dodatki Zwierzaki i Na studiach. I mam 3 pytanka, a mianowicie:
1. W jakim czasie kotka urodzi małe?
2. Jak stać się wilkołakiem? Gdzie ich można spotkać?
3. Kwiat podobny do krowy, nie mogę sobie przypomnieć nazwy, nie daje mi w ogóle mleka życia tylko muszę go ciągle karmić. Co zrobić?

PS Miałam więcej pytań, jak mi się przypomni to zapytam.

Ala_12300
28.12.2006, 20:26
1.
Kotka urodzi małe w 3 dni.
2.
Niestety,ale nie wiem,więc nie mogę Ci powiedzieć:(
3.
Jak nakarmisz krowę musisz odczekać jakiś czas,a wtedy krowa na przynętę wyłoży ciastko.Gdy już to zrobi musisz zaprosić kogoś do domu twojego sima.On zapewne podejdzie do krowy i będzie chciał zabrać jej ciastko i ona go pożre.Wtedy musisz ją wydoić.

Mam nadzieję,że pomogłam;)

stagnacja
28.12.2006, 20:54
Dzięki za odpowiedzi, ale mam nowe pytanie:
Czy istnieją tajne stowarzyszenia na studiach? Gdzieś o tym słyszałam ale nie mam zielonego pojęcia co to. :| :(

Pozdrawiam
Nikita

natalioza100
04.01.2007, 21:29
Owszem istnieją takie tajne stowarzyszenia... Musisz tylko podczas swoich studiów na mieście spotkać paru ludzi w czarnych garniturach z taką naszywką na ubraniu i zaprzyjaźnić się z nimi.... Jak już się z nimi zaprzyjaźnisz w nocy przyjedzie po ciebie limuzyna i paru członków zabierze cię właśnie do Tajnego Stowarzyszenia. Będziesz tam mogła fałszować pieniądze czy karmić krowokwiata :P... Niestety po paru godzinach znowu znajdziesz się w domu lub akademiku :(

Mam nadzieję, że ci pomogłam....
Pozdrawiam cię gorąco!:*:*:*

----------

aby stać się wilkołakiem musisz zaprzyjaźnić się z wilkiem (psem ze święcącymi oczami) i wtedy on cię ugryzie i będziesz wilkołakiem. Jeżeli ci się to znudzi kup (jeżeli masz Nocne życie) od swatki taki płyn odwilkowujący:P

Papaski :*

Justa95
05.01.2007, 14:16
A jak nie masz NŻ to kup od tresera.

stagnacja
06.01.2007, 19:56
Widziałam tych ziomali, a co do wilczków to ugryzł, a krowokwiat pożarł ;) znam już całe stado wilków :wacko: są bardzo fajne, ale były niedożywione. Ciągle przychodziły i prosiły o żarcie... no więc założyłam schronisko. Ale do rzeczy mam pytania... tym razem odnośnie forum. Jak wkleja się zdjęcia? Kto jest administratorem tzn. jak się nazywa. Od kilku tygodni piszę tematy, ale one sie nie wyświetlają tzn. po paru dniach albo wcale... wyskakuje jakaś informacja po angielsku i nie zdąrzam przeczytać bo znika... :( co mam robić?

P.S Dzięki ci Nataliozo i Justo ;) bardzo mi pomogłyście.