Zobacz pełną wersję : Miotły
Blue Girl
05.03.2004, 15:29
Każda porządna wiedźma lub jak kto woli czarownica powinna mieć swoją miotłę, na której mogłaby latać. Jak widać twórca The Sims Makin'Magic zapomniał o tym środku lokomocji, ale zamiast niego wprowadził choćby "Dziury w Ziemi". Uważam, że jednak niec nie zastąpi czarodziejskiej miotły.
kaczor_TheSims
05.03.2004, 16:09
Witam
Mogly by byc te miotly ale gdzie by latali hehe chyba tylko do Abrakadabrowa i spowrotem :) A zaglosowalem na tak bo mogli by zmienic dziury na wlasnie miotly :)
Ja tez uwazam ze w The Sims abrakadabra powinna byc miotla.
Bo cuz to za magia bez miotly!?
Na www.cheapfrills.com jest do ściągnięcia miotła do latania, ale nie można nią polecieć do Abrakadabrowa- szkoda, zagłosowałem na tak!
Pozdrawiam
CeZaReK
Simfanka
05.03.2004, 19:41
Miotła powinna być koniecznie. W końcu kim byłby Harry Potter bez Błyskawicy... :D Ale z drugiej strony i tak nie mieliby gdzie nią latać, więc może lepiej jak jej nie ma. Bo jakby napisali na pudełku, że w grze znajduje się nowy obiekt: magiczna miotła, to każdy by się napalił a później by się okazało, że nigdzie nie da się polecieć... Normalnie każdy by się wkurzył. :P
Wampirencja
05.03.2004, 20:19
Ale z drugiej strony taka miotła to niezła zabawa! No i oczywiście można by w quidditcha pograć!! A jeśli nie: to nawet taka magiczna miotła jak w "Fantazji 2000" co ci będzie wodę nosić. Albo najzwyklejsza tylko lekko magiczna dla starej wiedźmy... aby stała w kącie w kuchni.
HipHipHura
05.03.2004, 20:26
co racja, to racja. na takiej miotle to i na starowke mozna by poleciec, i do miasta, na wakacje... a skoro jestesmy przy Potterze, to mogli tez wymyslic egzaminy i licencje na teleportacje :D jeszcze szybciej :lol:
Ja ściągnęłam sobie miotłe z internetu :)
Zawsze w każdym filmie z udziałem czarownic były miotły, wiec w grze TS Abrakadabra, także powinna być, chociaż jest mało potrzebbna, ale mogłaby np. sprzątać za simów...
Blue Girl
06.03.2004, 11:41
Ale jak taką miotłę się sciąga?
Originally posted by Blue Girl@Mar 6 2004, 01:41 PM
Ale jak taką miotłę się sciąga?
To jest taka miotła na której się lata tak jak na tym byku z Balangi. :)
Blue Girl
06.03.2004, 12:09
Ach...tylko taka :( Myślałam, że taka na serio do latania. Skoro to tylko taka "Bykowa Miotła" to nie ma sensu jej sciągać, ale można zobaczyć czy naprawdęjest taka zła. Jak się ją sciąga?
Miotłe można sciągnąć z www.cheapfrills.com. Tam klikasz w object i szukasz.
Pozdrawiam
CeZaReK
Czy nie sadzicie ze to troche glupie tak gdybac co by bylo gdyby...miotel ni ma i nie bedzie w grze, chociaz napewno bylo by to ciekawe doswiadczenie :P
zagłosowałem na tak (niewiem dla czego) ale uważam że powinna być miotła :ph34r:
Kubeczek
15.03.2004, 15:49
Moim zdaniem też powinna być miotła do latania, chociażby na swojej działce.
Miotła powinna być, dlatego głosowałam na"TAK".Jak włączyłam Abre to sobie pomyślałam "dlaczego nie ma miotły?"
moglaby byc taka miotla ktorą by sie sterowalo strzalkami i sobie latalo :rolleyes:
Czajniczek
19.03.2004, 18:07
Tak ale ta gra ma taki swój hmm.. jak to nazwać charakter. nie leveli, misji itp.!Ale fajnie by było z miotłą, na której możesz dolecieć do miasta ( magicznego). :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Akselandra
23.03.2004, 18:11
Głosowałam na TAK, bo fajnie by było od czasu do czasu trochę polatać...
Miotły by były fajne ale przecierz możnaby nimi tylko latać do abrakadbrowa. Dziura w ziemi to też fajny pomysł ale bardzo ta świecąca strzałka nie pasuje
Ktos napisal:czym jest magia bez miotly? Popieram go w 100% :P
Ta dziura to wogóle taka wkurzająca...Po rozpakowaniu paczki gdzieś "wyskoczy" i nie mogę jej znależć.A taką miotłe to by można było przywołać albo coś ;)
no więc...witm serdecznie Was wszystkich....i...hmm...jestem tu nowa :D ale nie wazne....zaglosowalam na tak...bo...hmm...prawda...myślę, ze kazdemu magia kojazy sie (albo kojarzy...nie wiem, jestem slaba z ortografii :D) z miotłą, a tu....pff...miotły nie ma :). Co prawda przydałaby się, np. moznaby nią poleciec do Abrakadabrowa, na wakacje (jak ktoś juz wspomniał) itd. No, to odemnie by było na tyle :), nie wiem co wiecej napisac, wiec koncze :]. AHA! Przepraszam za te duze ilosci kropek, weszło mi to juz w nawyk :D
Czajniczek
25.03.2004, 16:00
Cześć Domiś. Ja mam problem z dziura. Otóż robiłam sobie przegląd ulubionych stron o simach gdy na jednej z nich ww.livin-it-up.net (fajna strona) ściągnełam sobie taką naprawdę super tajemniczą dziurę do Abrakadabrowa. I teraz niemam już tej podstawowej a ja chciałam by były obydwie. Tak aby można wbrać. Teraz nawet z pudełka wyskakuje ta ściągnięta. :( :( :( :(
Tak, miotły powinny być-KONIECZNIE!!! moznaby na przykład latać do jakiegos innego świata i tam zdobywać nowe czary.
-Tylko żeby nie było podobne do Harrego Pottera...
hmm...Czesc Polly :)...co do twojego pytania to hmm...nie jestemexpertem od takich spraw...moze poprostu usun ta nowa dziure..bo widocznie nie ma mozliwosci wybrania jednej z dwoch...poprostu...jak powiedzialam...usun ta nowa...a czego nie chcesz uzywac jej?...mowilas ze jest fajniejsza...(z twojej wypowiedzi tak zrozumialam :])
Kiedyś widziałam tę miotłę na CheapFrills. Niestety nie mam rozszerzenia House Party... Zagłosowałam na tak. Mogliby zastąpić ten balon, który wzywa się za pomocą telefonu, właśnie miotłą...
Oooo tak.Fajna by była rodzinna miotła :D :D :D zamiast balonu bo balon jest raczej taki nie magiczny :lol:
źrebaczek
30.03.2004, 18:01
:D :lol: Nie wiem czy wiecie i czy ktos wspominal ,ale na www.cheafrills.org SA MIOTLY!!!
mozna na nich siadac i jezdzic jak na mechanicznym byku!!! :) :lol: :D ;) ;) ;)
Już ktoś to mówił.Po za tym rozmawimy o takiej miotle którą można by było jeżdzić do miasta albo cóś :)
Simfanka#1
02.04.2004, 16:07
B) Ludzie! Nie zastanawiajcie się dlaczego - miotła powinna być i już (chociaż, hmm... nie wiem po co ;) ) To jest po prostu niodłączna część magicznego świata Simów i nie tylo! :P
Ludzie! Nie zastanawiajcie się dlaczego - miotła powinna być i już (chociaż, hmm... nie wiem po co ) To jest po prostu niodłączna część magicznego świata Simów i nie tylo!
Jak nie wiesz po co miotła :lol: Czy nie masz wyobrażni :P ?Pomyśl,rodzinne wycieczki do Abrakadabrowa lub cudowny wypad na plaże na Wyspie Wakacyjnej :lol: ?Lub romantyczne wycieczki miotłą :rolleyes: :P :lol: ;) ;) ;)
Harimatris
02.04.2004, 21:34
Po prostu miotła musi być! :lol: W końcu to są Simsy o magii, a miotła to swoistego rodzaju symbol, więc powinna być. No i na pewno znacznie fajniej byłoby latać do Abrakadabrowa miotłą, a nie jakimś badziewnym balonem, czy Dziurą w Ziemi... <_<
Originally posted by psiulka@Mar 6 2004, 12:39 PM
Ja ściągnęłam sobie miotłe z internetu :)
taka miotła rzeczywiście jest jak ktoś chce to mogę się wysilić i jej poszukać (zrobiona z byka w balandze) się na niej "lata" :D screeny też mogę zamieścić bo akurat moja simka jest poważaną wiedźmą i miotłę takową posiada :D a ja pare zdjęć jaj na niej zrobiłam :D
Mateusz22
05.05.2004, 07:08
a umiescisz te zdjecia :>
A umieszczę :P
Proszę bardzo!! :D Moja simka miotłę ma (jako że czarownica - a bez miotły ani rusz... he he a w dodatku na niej lata!!!)
http://anezerynlis.w.interia.pl/sims/Erynlis_8_0095.jpg
http://anezerynlis.w.interia.pl/sims/Erynlis_8_0096.jpg
http://anezerynlis.w.interia.pl/sims/Erynlis_8_0100.jpg
http://anezerynlis.w.interia.pl/sims/Erynlis_8_0103.jpg
nauka latania bywa bolesna... :D
Szkoda że o takim dodatku ludzie z maxisa nie pomyśleli - niby magia a magicznej miotły nie było!!
Fajna miotełka....Tylko szkoda ze nie można nią latać..
po całej parceli nie ale w miejscu się da :D
Kama2002
07.05.2004, 08:13
A ja zagłosowałam na :"Nie":, a to z takiego względu, że to już by się za bardzo upodobniło do Harrego Pottera.
Jakie zaraz tam upodobnienie...Przeciez nie tylko w Harrym Potterze jest miotła.
Abrakadabra już jest bardzo podobna do Harrego Pottera więc jak już jest to czemu nie może być też mioteł. :rolleyes:
jaka znowu podobna??!! wecie przestańcie mi tu o potterze nadawać bo zwymiotuję... :angry:
a to że miotły mogłyby być to nie ma nic wspólnego z tym badziejstwem, już bliższe byłoby do baby Jagi :P
A z jakiej stronki to sciagneliscie te miotly??
Miotła jest na stronie cheapfrills.org (http://www.cheapfrills.org/)
Pozdrowka :)
Piegusek
07.05.2004, 20:24
<_< A najakiej stronce mozna ściągnąc te miotły czy tam miotłe <_<
Monia dała już odnośnik, miotła jest mniej więcej pośrodku - to stary dodatek...
Marilyna
07.05.2004, 22:47
Ja zagłosowałam, że miotła powinna być! Taka wyszkolona czarownica, powinna na niej latać gdzie tylko by zechciała, a napewno do Abrakadabra, zamiast przez dziurę. :)
SOSIk_ona
07.05.2004, 22:55
Ja też uważam że miotła powinna być.... chociaż wcześniej o tym nie myślałam....
Originally posted by Piegusek@May 7 2004, 08:24 PM
Nie dawno byla podawana..Przez ****Monia**** Dzieki!!
Jest na stronie http://www.cheapfrills.org/
tak sobie ostatnio tą stronę przeglądałam i... nie mogę znaleźć tej miotły.. a może to na innej stronie była?
Originally posted by anez@May 14 2004, 11:04 AM
tak sobie ostatnio tą stronę przeglądałam i... nie mogę znaleźć tej miotły.. a może to na innej stronie była?
Jest w dziale "objects" na dole 3 strony ;)
Ja...ale nie wiem czy z tamtąd <_< ściągałam miotłę. Działa jk byk mechaniczny z Balnagi. :D Trochę dziwna :huh: , ale może być! :D
Ale wlsnie tylko taka jest miotla..
Natka_100
14.05.2004, 14:01
:D Siemka ja zagłosowałam na tak, bo uważam że w the sims abrakadabra powinno znajdować się coś takiego jak miotła, bo zawsze jeżeli jest czarownica lub coś w tym stylu to zawszevtam jest miotła, a jak sama nazwa wskazuje to jest to czaruj,aca kraina hehe.
Piegusek
17.05.2004, 14:02
:D OGŁOSZENIe!!!!!!!!!!!! :D
=)CORNELKA(=CZYLI JA :D POSZUKUJE DO ŚCIAGNIĘCIA MISIA POLARNEGO TAKIEGO SAMEGO JAK W TS WAKACJE NA KTÓRYM MOZNA SIE OPALAC PIC TOAST ORAZ CAŁOWAC SIE PROSZE O ODPOWIEDZIEC NA FORUM LUB NA NR GG 4428932
PRZEPRASZAM ZA PRZESZKODZENIE I ZMIENIENIE TEMATU ALE TO PILNE (DLA MNIE )PROSZE POMÓZCIE :P :huh:
=)Cornelka(=
Karlamija
21.05.2004, 16:43
MUSI BYC MIOTŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i tak też myśli większosć osób - właściwie to po zainstalowaniu gry nie zauważyłam jej braku - ale traz tak sobie myślę że trochę głupio że nie ma w grze tak charakterystycznego przedmiotu jak miotła właśnie... a właściwie może dlatego nie zauważylam bo już mialam miotłe znacznie wcześinej... :P
Basieńka
25.05.2004, 17:00
Skoro powinna być miotł do latania w TS Abra to powinny też być samochody w TS i innych dodatkach, a w TS Wakacje jeszcze pociąg, samolot lub okręt!!! :D :P
Originally posted by ela+May 8 2004, 09:08 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ela @ May 8 2004, 09:08 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Piegusek@May 7 2004, 08:24 PM
Nie dawno byla podawana..Przez ****Monia**** Dzieki!!
Jest na stronie http://www.cheapfrills.org/ [/b][/quote]
Na tej stronie są super rzeczy! Polecam zajrzeć!
Strajkujemy Strajkujemy Strajkujemy Strajkujemy Strajkujemy!!!!!!!!!!!! My chcemy miotły ale takie miotły kturymi można tez zabić sima!!!!!!!!! ^_^ :P :lol: B) :rolleyes: :) :blink: :ph34r:
wiedzma bez iotly to jak zolnierz bez karabinu ^_^ szkoda ze nie ma , ale juz sobie sciagnąłem ^_^
Powinna być miotła!!!!KONIECNIE!
Chociaż do "polatania" sobie po własnej działce <_<
No i do Abrakadabrowa...
Ach i jak po ściągnięciu danego obiektu wsadzić go do simsów?
Pomocy!
Miotla Koniecznie!!!Musi byc miotla chociarz do polatania na swojej dzialce i do Abrakadabrowa!!! ;)
Kama2002
28.07.2004, 20:20
Można miotłę z Neta ściągnąć, aczkolwiek jest ona zrobiona tak jak Mechaniczny Byk.
Koteczek
29.07.2004, 11:58
Ale mi nie wchodzi... <_< No cóż,ale spójrzmy prawdzie w oczy-Czy gdyby była miotła,to co sim miałby z nią zrobić?Do pracy jeżdzić? <_< Trochę bez sensu...
Moim zdaniem miotła powinna się znajdować!!
Koteczek
30.07.2004, 12:46
Moim też,ale powiedz-co można by było z nią robić?Podziwiać?Bleee
Moim zdaniem powinna byc taka opcja, ze latasz miotlą i masz kilka poziomow, przeszkody, zycia itp. A jak konczysz w to grac to simowi poprawia sie rozrywka! :)
Kama2002
30.07.2004, 14:26
Bez przesady, to by już popsuło całą grę. Mini gry w TS? Nie <_<
Originally posted by Kama2002@Jul 30 2004, 03:26 PM
Bez przesady, to by już popsuło całą grę. Mini gry w TS? Nie <_<
Hm. no to co proponujesz?
Kama2002
30.07.2004, 22:19
Nic. Twórcy wiedzieli co robią nie dodając mioteł. W końcu wiedzą, że czarownice się z tym kojarzą, ale tam nie ma nic z czarownic. Są co najwyżej osoby potrafiące czarować :P
Koteczek
31.07.2004, 12:26
Ale dla ozdoby to by mogli zrobić miotełkę,ale nie mam im tego za złe -_-
bloodwave
31.07.2004, 12:44
tak jak KAMA szanowna podkreśliła to nie są czarownice itp......i ci z maxisa wiedzą że gdyby były miotły i wiecej takich typowo magicznych rzeczy wtedy posądzono by gre o satanizm itp. że młodzi ludzie grający w tą gre przestają wierzyć w Boga......no i jeszcze by gry zabronili wydawac a po co nam to wszystko :P cieszmy sie tym co mamy ^_^....................
wypociny oparte na opiniach związanych z satanistyczną książką pt."harry potter"
Kama2002
31.07.2004, 13:18
Heheh, nie mogę się powstrzymać od pochwalenia Szanownej Pani :D
PS
Ojciec Rydzyk czuwa -_-
imported_madzia:)
31.07.2004, 13:52
Szkoda że nie ma miotły,ale gdyby była mogłaby do zdobywania punktów kondycjii.
bloodwave
31.07.2004, 21:28
taka właśnie do kondycji (sądze że o niej nie wiedziałaś ale moge się mylić) znajduje się tutaj (http://www.cheapfrills.org/) miłego latania .... ;)
Kama2002
31.07.2004, 21:31
Yhm... Już wcześniej o niej wspomniałam, ale jak zwykle, nikt nie zwraca na mnie uwagi... B)
imported_madzia:)
01.08.2004, 11:09
Bloodwave dxięki za stonke ale ja nie ściagam bo zawsze później mam problemy.
Kama2002 dawno tu nie byłam i nie przeglądałam wiec...
aha i nie wiedziałam o tej miotle
bloodwave
01.08.2004, 11:56
Originally posted by Kama2002@Jul 31 2004, 10:31 PM
Yhm... Już wcześniej o niej wspomniałam, ale jak zwykle, nikt nie zwraca na mnie uwagi... B)
jak Ci zależy to bądź nachalna i jeden adrespodawaj non stop :D albo niech Cie pocałują w zacne 4 lir\tery i nie podwaja nic ;)
Cuż za ankieta... No pewnie że powinny być miotły...
Wiesz co??...Robisz sie troche za madra... ^_^ ^_^ .....I przestan wszytkich wyzywac.. ^_^...
Jejku ludzie, dajcie na luz ciągle tylko bal, bla, bla, bla... I takie tam... ^_^
P.S. Pasi z tym posem? <_< -_- <_<
Kama2002
04.08.2004, 14:05
Originally posted by ela@Aug 4 2004, 12:13 PM
Wiesz co??...Robisz sie troche za madra... ^_^ ^_^ .....I przestan wszytkich wyzywac.. ^_^...
Hmm... Mam nadzieję, że to nie było do mnie? :rolleyes:
Ja uważam że powinna : było by tak :
naciskasz myszką na miotłe i pokazuje się opcja wsiądż i wtedy sim podchodzi wsiada i naciskasz myszką na kibel zaużmy i wtedy sim szybciej niż bieg sima się tam znajduje. potem od razu z kibla na miotłe i znów do kuchni zrób obiad, a gdy skończysz latać to naciskasz na miotłe odleć do miotarnii( taka szafa jak kościldy tylko że miotła tam jest)i Sim może robić więcej rzeczy bo komfort na miotle jest pełny i rośnie!!! oto moja miotyła w the sims! -_-
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.