Zobacz pełną wersję : Komu udało się zgłębić tajniki magii
Wampirencja
05.03.2004, 21:18
Wydaje mi się, że była mowa o nowych składnikach, nowych kombinacjach... Ale nigdzie nie było konkretnie omówione. Np. czy Kły Wampiry wspomniane niegdyś na serio istnieją? Czy Banan Zagłady w istocie jest niebezpieczny? Jak to jest? Komu udało się dotrzeć do najnowszych czarów? Bo kombinacji jest duuuuuużo....
Szynszyl
05.03.2004, 21:40
ja nie odkrylem zadnego :( a z tymi klami wampira to zwykle klamsto <_<
na forum nikt nie odkryl CZARU tylko przepisy: Magiczny biszkopt i magiczny nektar
A WOGOLE ZALOZYLAS OPROCZ TEGO JESZCZE 3 TAKIE SAME TEAMTY <_<
TRZEBA CoS z tym zrobic <_< MODERATORzY DO ROBOTY :)
możecie powiedzieć z czego zrobić ten nektar magiczny i biszkopt :(
eh... idz do takiego stoiska w abrakadbrowie gdzie jest taka wiedzma z krzysztalawa kula zqa kazdym razem gdy wrzucisz tam monete to ci cos powie rob tak wiele razy az ci poda przepis
Czajniczek
11.03.2004, 18:22
Potrzebujesz do nektaru:
-pot ropuchy,
- 2 razy winogrona,
biszkopcik:
- masło,
- proszek do pieczenia,
- pył chochlików (magiczny pył)
A sa jeszcze jakies inne?
Tybetix ---> nie ma już innych przepisów ani czarów. Maxis dodał tylko 2 przepisy i to wszystko ;)
Mi też się tak czasami zdarzyło i nie wiem cio z tym zrboić, ale próbowałam pare razy i już sieę udało.
Kubeczek
13.03.2004, 15:11
Zawsze nie wiedziałem dlaczego w piecyku można dodać pył chochlików. A teraz już wiem. Dzięki, Polly.
Innych tajnych przepisów nie ma, a nawet jeśli, to zapraszam do dyskusji w tym temacie:
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4101
PS: Wróciłem :D :D Cieszycie się? :lol: :lol: Głupie pytanie, oczywiście, że się cieszycie :lol: ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.