Zobacz pełną wersję : Za co najbardziej lubicie Nocne Życie?
karolcia92
06.01.2007, 11:10
Głosujcie tu, za co najbardziej lubicie dodatek to simsów 2 Nocne Życie.
Ps. Możecie też komentować ;)
ja w to nie gralam ale wiem ze sa vampiry i za to ta gre lubie:D:D:D:D
Samochody są super tylko mało pożyteczne...
Denise93
15.01.2007, 19:08
Ogólnie wszystko jest cool, tylko wampiryzm taki troche.... mało realistyczny. Simsy miały odzwierciedlać życie ludzi, a wampiry nie istnieją :/ ...
Pozdro :)
Oladelbezel
15.01.2007, 20:40
Nocne życie to wg mnie najfajniejszy dodatek.... Samochody, przedmieście, wampiryzm, "co kreci i odrzuca".......
****NOCNE ZYCIE RULEsSsSsSsSsSsS****
karolcia4002954
19.01.2007, 15:22
kocham nocne życie !!!
Monitkowa
21.01.2007, 21:09
Ja zagłosowałam na wszystko :)
The FerG
21.01.2007, 22:22
Ej ale "co cię kręci co cię odrzuca" jest tez w Na studiach bez nocnego życia.
karolcia92
22.01.2007, 12:12
Ej ale "co cię kręci co cię odrzuca" jest tez w Na studiach bez nocnego życia.
To dlaczego ja przeczytałam w jednym czasopiśmie o simach, że dochodzi w Nocnym Życiu?
gruszka.
22.01.2007, 12:16
Żeby nie było wątpliwości - "co cię kręci i odrzuca" dochodzi w NŻ.
Alatáriël
22.01.2007, 12:59
Ja kocham Nocne Życie za wszystko! Za wampiry, samochody, randki, chemię i wogóle. Co z tego, że krwiopijcy są mało realistyczni? A kosmici? A Zombie? A wilkołaki? Mnie się oni najbardziej podobają.
Paranormalny
22.01.2007, 13:13
A duchy?
Ej ale "co cię kręci co cię odrzuca" jest tez w Na studiach bez nocnego życia. Chyba pomyliło ci się z opcją "nakłoń do"
A w nocnym życiu to dyskoteki, podium dj i ta kula w której się kręci RuLeZz!
"Co kreci//Co odrzuca" jest też w Własnym Biznesie bez NŻ ;D Bynajmniej ja miałam, tyle, że jak do instalowałam Nocne Życie doszła jeszcze "Woda Kolońska" i "Wampiryzm" ;)
.:Patison:.
23.01.2007, 12:14
Oj, dzieci, dzieci... :P
Co kręci/odrzuca jest także w samym minidodatku The Sims 2: Rozrywka rodzinna - Akcesoria, bez instalowania żadnych pełnych dodatków czy innych minidodatków, bo sprawdzałem. To samo z pewnością tyczy się The Sims 2: Szyk i Elegancja... :)
Pozdrawiam,
Patison ;)
gruszka.
23.01.2007, 12:45
Tak Patison, ta opcja dochodzi także w mini-packach. Lecz pierwotnie była z NŻ.
Wg. mnie Maxis idzie na skróty, jakby nie mogli wymyślić czegoś innego.
Co z tego, że krwiopijcy są mało realistyczni? A kosmici? A Zombie? A wilkołaki? Mnie się oni najbardziej podobają.
A ja tego nie lubię. Po prostu według mnie to jest dziwne i nie lubię grać tymi eee... istotami. To według mnie jest bardzo nierealistyczne ;/. Te stwory są brzydkie i ohydne i straszne. Wkurza mnie to. Wystarczają mi zwyczajni simowie :P.
A jeśli chodzi o NŻ to bardzo lubię, choć nie jest on moim ulubionym dodatkiem. Póki co to chyba najbardziej podoba mi się WB, ale to się pewnie zmieni jak w końcu ukaże się TS2:Sezony (czy jak tam to nazwą) ^__^.
No, a wracając do tematu to w NŻ spodobało mi się przedmieście i te rzeczy dyskotekowe typu: stanowisko DJa, te lampy dyskotekowe, świecąca podłoga, itp. Fajne są też samochody, no ale nie ma z nich jakiegoś większego pożytku. A no i jeszcze chemia oraz "Co kręci, a co odrzuca" też jest spoko ;).
Zozolinka
29.03.2007, 17:56
jak mialam ZWIERZAKI to bylo "co kręci,co odrzuca" nawet bylo w tym "co kręci,co odrzuca" wampiryzm nawet w Z bo Nż nie mam
jak mialam ZWIERZAKI to bylo "co kręci,co odrzuca" nawet bylo w tym "co kręci,co odrzuca" wampiryzm nawet w Z bo Nż nie mam
Moja koleżanka też tak miała i nie wiedziała o co chodzi. Ja wampiry kocham i jak spotkałam w Dziwnowie Belle Ćwir to ją zwampiryzowałam :D . I jak wampiry, zombie i wilkołaki mogą być realistyczne? Przecież one nie istnieją :O . Drugą świetną rzeczą są randki, ja zawsze je robię jak moje simy mają kiepawy humor, nie dość, że łatwo wtedy spełniać aspirację to jeszcze im potrzeby idą w górę.
kornelia911
30.03.2007, 17:28
Ja też mam w zwierzakach co kręci/co odrzuca;)
Ja też mam w zwierzakach co kręci/co odrzuca;)
Ja tez, nie mam NZ, a w nastepnych dodatkach, sa niektore funkcje z NZ...no ale dobra...
A swoja droga NZ kocham, ale teraz jest juz na drugim miejscu (za 4PR), co rpawda nie mam teraz tego dodatku, bo mi sie zepsul....ale i tak ten dodatek jest super :) Najfajniejsze jest to, ze mozna na randki isc, wampirem mozna byc, no wszystko to jest fajne, dodatek wart swojej ceny..nie to co Zwierzaki...ugh...totalny nie wypal... :P
Alatáriël
30.03.2007, 18:49
A duchy? RuLeZz!
Duchy istnieją ;]
karolcia92
30.03.2007, 21:28
Duchy istnieją ;]
Chodzi Ci o te w realu? Jeżeli tak, to ja też tak uważam. Chociaż w simsach też istnieją ;)
Nie tylko w zwierzach też.I można tam wybierać "co cię kręci i odrzuca" a nie że jest tylko obwódka granatowa albo niebieska da se wybierać. ;P ;P ;P
A ja NŻ lubię za wszystko...w sumie zawsze coś się przyda ;) .
Nie tylko w zwierzach też.I można tam wybierać "co cię kręci i odrzuca" a nie że jest tylko obwódka granatowa albo niebieska da se wybierać. ;P ;P ;P
Na poprzednich stronach jest napisane, że pierwotnie opcja "Co kreci//co odrzuca" dochodzi w Nocnym Życiu, ale w następnych dodatkach również jest...
Karolcia
14.04.2007, 21:21
ja za wszystko ;>
No moze oprocz co lubie a co odrzuca bo to jest daremne ;>
Alatáriël
14.04.2007, 21:23
Za nocne życie ^^
Mgwahahaha ^^ Bystry jesteś xD
Ja lubim za wszystko ^^ odjechany dodatek.
Mgwahahaha ^^ Bystry jesteś xD
No, a jak ^^
The FerG
03.05.2007, 10:18
Ja też za wszystko lubie nocne życie ,ale mi się już znudziło jechać na dyskoteki itp.. :1smutny:
DiabolicAngel
04.05.2007, 18:10
za wszystko ;P a najbardziej chyba za randki i duuuuuuży wybór miejsc do których można się wybrać ;)
Ja za wszystko je kocham.
Bo fajne są i randki i kręgielnie i to, że można tam się dostać własnym samochodem.
Jak dla mnie wszystko jest OK. :P
Nie mogłabym się obyć bez tych funkcji w NŻ.
Zaznaczyłam "Wszystko" ;)
Ja zagłosowałam że lubię NŻ za wszystko, czyli za randki, dyskoteki, kręgielnie, "co cię kręci co odrzuca", wampiry, samochody, nowe interakcje, nowe meble, tapety itd. :D
a mam pytanko.czy wilkołaki i zombie istnieje tylko w zwierzakach czy też w the sims 2 i nż???bo juz nic nie wiem :con: to jest jedno pytanie a drugie:kiedy mozna zobaczyc belle cwir w dziwnowie bo nigdy nie wiedziałm :(
karolcia92
22.06.2007, 10:44
Wilkołaki istnieją tylko w zwierzkach, a zombie w na studiach.
Bella Cwir w Dziwnowie, to nie Bella, żona Mortiego. Można ją spotkać na parcelach mieszkalnych, gdy przechodzi przez nie.
Ja zagłosowałam że lubię NŻ za wszystko, czyli za randki, dyskoteki, kręgielnie, "co cię kręci co odrzuca", wampiry, samochody, nowe interakcje, nowe meble, tapety itd. :D
Ja też :P I jeszcze za nowe fryzurki i ciuchy. ( bo mi nie działa żaden dodatek z neta :con: ) Ale najbardziej spodobały mi się samochody bo naprawdę jest denerwujące czekanie na taksówkę ;)
Sylwia=)
25.06.2007, 13:25
Ja to lubię samochody i NŻ, choć mają też pewną wadę...
Za co lubię? ZA WSZYSTKO! To najlepszy dodatek, wole go nawet od Pór Roku xD Chodzenie na disco, na randki, bycie wampirem, jeżdżenie samochodem...no w ogóle to jest super :)
rockferry
26.06.2007, 12:55
za samochody, wampiry i nowa aspirację.
Oj tam za co... Za całokształt, ma się rozumieć. Ale najbardziej muzyka do gustu mi przypadła :smirk:
stagnacja
04.07.2007, 10:33
Za duży wybór miejsc, do których można się wybrać, za wampiry, randki i samochody :P ogólnie za wszystko! Muzyka też jest wypasiona
krolik1995
04.07.2007, 11:31
Nie grałam w Nocne Życie.
Mam tylko Zwierzaki.
Ale najbardziej to właśnie chce Nocne Życie.
Randki są sweeet. :wub:
Za randki i przedmieście. YEEEAH!
Czekoladka xD
30.07.2007, 12:20
Za randki i dyskoteki
Nocne Życie uwielbiam za to że można być wapirem, chodzić na dyskoteki, posiadać samochód oraz umówić się na randkę.
EDIT: Za wszytko
ultraviolence
30.07.2007, 15:26
Ja, chociaż nie mam jeszcze tego dodatku to NŻ podoba mi się przede wszystkim dlatego, że można zostać wampirem :D i jest parę fajnych gadżetów z tym związanych ;)
Mnie to się już porządnie dodatek znudził, bo mam tylko ten. Ale i tak jakoś tak... lubię.
Samochody są świetne, szczególnie, że można sobie ściągnąć takie prawdziwe. Randki ułatwiają mi życie, a wampiry są wspaniałe. I co z tego, że są mało realistyczne. Mnie najbardziej pociągają takie istoty, które w świecie realnym nie istnieją. Najbardziej zombie w NS, ale tego nie mam. No i kręgle, kula, poker, karaoke i...
Ja najbardziej lubie wszystko! Toi jest super dodatek ide dziś sobie kupić ;) Byłam wczoraj ale chwile przede mną wykupili ;(
Stokrotka
22.08.2007, 17:02
Lubię za wszystko oprócz "co kręci, co odrzuca". Nigdy nie chce mi się tego ustawiać.
Lubię NŻ tylko za samochody. Nie przepadam za randkami, imprezami itp.(simy mi się na tryb nocny przestawiają). Aspiracji Przyjemności(czy jakoś tak) nigdy nie wybieram, bo mało punktów aspiracji dają pragnienia. No a zęby wampirów mnie przerażają. Hmmm... Mimo wszystko nie umiałbym żyć bez Nocnego Życia :P
Tittellë
22.08.2007, 20:00
TS2:NŻ najbardziej lubię za randki, bo one wprowadzają do gry trochę rzeczywistości. Tą grę lubię również za samochody i wampirki :P
Castaway
23.08.2007, 09:20
Kupiłam impreza! akcesoria to miałam "co kręci i odrzuca"
Moim pierwszym dodatkiem były Zwierzaki i miałam co kręci i co odrzuca :) NŻ lubie za wszystko :)
Ja najbardziej lubię za randki i samochody! ;)
The Sims 2 : Nocne życie lubię za samochody i wprowadzenie wampirków :P Przyznam też, że ten dodatek lubię za możliwość randek ^^
Castaway
31.08.2007, 11:22
A ja za wszystko lubię :P Jak ktoś kupi se dodatek nowszy od NŻ to będzie miał parę opcji z tego dodatku tak samo jak z NS "nakłoń do" :)
Ja to chyba najbardziej lubię nocne kluby, to że są smochody i wampirki :D
Moje kochane wampirki :wub: :*
Komandos-94-
16.01.2008, 12:17
co kręci i odrzuca dochodzi w NŻ, a potem jest w każdym kolejnym dodatku, także się nie dziwcie. Szkoda że Wampiry w simsach nie mogą pić KRWI :]
Pozdrawiam
Za wszystko za wampiry przedmiescie itd.
Cóż, kupilem ten dodatek głównie dla samochodów, ale w międzyczasie polubiłem wampiry i kluby nocne:)
kasiula215
26.01.2008, 21:28
Nie ma co Nocne życie jest The Best
Plemnik z plasteliny
29.01.2008, 18:40
Ja pokochałem za wampiry, ale już troche mi się znudziły xD
Monitkowa
11.02.2008, 19:41
No i ogólnie te dyskotekowe przedmioty
Auroella
11.02.2008, 20:32
Ja najbardziej lubie NZ za randki , samochody i wampiry ; ] ale ogólnie nZ jest spoko ; ]
Caroliiine
15.02.2008, 22:15
dyskoteki, przedmieście, kluby, samochody, randki ;D wszystko! jeden z najlepszych dodatków :))
Ja lubie Nocne Życie za: samochody, randki, przedmieście i wampiry. NŻ jest naprawde fajnym dodatkiem, bo wprowadza aż tyle rzeczy.
martusia_re2
28.03.2008, 16:37
Nocne życie jest najfajniejszym dodatkiem. I CPR też :))
kotopies
28.03.2008, 17:11
nie gralam ale mniej wiecej wiem co dochodzi i kocham ten dodatek.......za wszystko
Monia114
18.05.2008, 11:20
O gadacie o jednym z moich ulubionych dodatków do gry..Nocne życie jest the best!Nowa aspiracja, samochody i w ogóle.A tak ogólnie to te stare dodatki były lepsze niż te teraz.
za samochody, za to ,że można wyjśc na imprezę , zaprosić sima na randkę itp...
psychickid
18.05.2008, 20:12
* Za przedmieścia
* Za dyskoteki, kręgielnie, restauracje
* Za nowe przedmiotyi ubrania
* Za randki
* Za samochody
fortuna94
19.05.2008, 16:39
Za ,,co kręci, a co odrzuca''
Za samochody
a tak poza ankietą to za Panią Zadecką x]
Za przedmieścia -są super!
Za samochody - nie trzeba zamawiać taksówek.
Za randki
No i za nowe przedmioty i ubrania. To zawsze jest fajne : )
Za wypasione bryki \m/
arbuzuje
05.06.2008, 06:20
za Panią Zadecką x]
Nie ma to jak nieśmiertelna pani Z i jej cios torbą w głowę :) O ile pamiętam jej pierwowzór był też w TS1 x) Genialna!
P.S. Witam wszystkich forumowiczów! :)
OlaBernacik
05.06.2008, 17:38
Za ,,co kręci, a co odrzuca''
Za samochody
a tak poza ankietą to za Panią Zadecką x]
http://simy.focus.pl/stv/index.php?page=matylda_po_prostu_gotuj_ep02
- Matylda mówi,że dziękuje pani Zadekiej ;-]
ja mam nocne życie dopiero od kilku godzin ale już je kocham za te wampiry i te całe przedmieście tylko ta zadecka mnie wnerwia bo mnie ciągle beszta stara baba no ale ogólnie nie jest zła:)podoba mi się też że ma się własny wozik oł jeeee!!!this is life;)
Najbardziej lubię za to, że są samochody, ale randki, wampiry i przedmieście też jest fajne... Ogólnie lubię ten dodatek ;D Jeden z lepszych... przynajmniej wg mnie ;]
chyba głównie lubię NŻ za samochody, wampiry, cygańską swatkę i za randkowe interakcje. no i mamy tu pokaźna liczbę nowych przedmiotów ;] jeden z tych dodatków, które lubię bardziej
szkoda tylko, że teraz zepsuli wszystko tym "idź na parcelę" - samochody wydają się już być niepotrzebne :'[ ale i tak gram, tak jakbym nie miał tej opcji, to by było nie fair w stosunku do simów którzy sobie kupili auto xD
KissForYou
01.07.2008, 08:51
To dlaczego ja przeczytałam w jednym czasopiśmie o simach, że dochodzi w Nocnym Życiu?
Ja nie mam NŻ ani NS i mam co kreci, a co odrzuca. A moze we WB albo CPR dochodzi??
maagda_17
26.07.2008, 15:05
Co kręci, co odrzuca
SKiter404
26.07.2008, 16:35
Ja za wypady na miasto z grupą. Wreszcie mogę wszystkich przyjaciół bez problemu zaprosić na miasto i poprawiać relacje z każdym (I jeszcze ta ocena spotkań, dwa razy z rzędu karaoke dostałem). A w ankiecie zaznaczyłem: "Za przedmieścia", "Za kluby i te pe", "Nowe interakcje (Szczególnie te "niespodziewane oświadczyny" czy cuś).
Santa_Claus
26.07.2008, 17:00
Ludzie "co odrzuca a co kręci" dochodzi w każdym kolejnym dodatku, obojętne czy jest to NŻ, NS, WB czy Zwierzaki xDD
alicja100procent
25.08.2008, 22:13
nocne życie, kiedy ja się bawię to wy śpicie..... k44 kto wie ten wie :) a tak ogólnie dodatek nocne życie bardzo lubie ja ( moja siora miała koleżanke która tak zmieniała szyk zdania i cały czas tak mówiła hehe - inna sprawa że była troche upośledzona - ale tylko troszkę )
A więc:
Za randki, samochody, aspirację, nowe interakcje z simami, ogólnie za wszystko. Bardzo ciekawy dodatek, nic więcej do powiedzenia nie mam.
Ja po prostu KOCHAM wampiry (bardziej niż samochody!!!)
Ja tez ;) Ale samochody tez sa cool ;)
Analisse
17.10.2008, 21:23
lubie ten dodatek za samochody i randki
kotek113
18.10.2008, 18:09
chemia? no właśnie. przecież to do niczego nie służy:/ tylko to że jest napisane.. a co do NŻ to własnie zamierzam skombinowac.. ale wiem że i tak 4PR nie przebiją :) pozdrawiam ;*
crejzolka1916
20.11.2008, 20:35
ja najbardziej za samochody ; D
Swampfire
21.11.2008, 08:34
Za Zadecką
Za Vampki
Za samochody
Za randki
ja lubię ten dodatek za samochody i nową aspirację
No jasne, że za samochody i randki, i za restauracje. Mam teraz komputer, na ktorym nie mam zainstalowanego NŻ i najbardziej mi tych randek i restauracji brakuje... Bo jak buduję sobie nową parcelę publiczną, to jak w nią grać, jak nie ma podium dla kelnera? Tylko pójść po to, żeby pogadać, pokąpać się w jacuzzi i potańczyć przy muzyce z wieży stereo? Toż to można zrobić w domu! :p
A co do chemii, to nie tylko NŻ ją dodaje, bo ja na tym PC aktualnie nie mam NŻ, tylko Studia i Zwierzaki i chemia jest. Więc pewnie Zwiarzaki też ją mogą dodać, jak się nie ma NŻ. Tylko po co ta chemia? Jak tych dwoje zmusić, to się pokochają i bez chemii ;p
Za 2 rzeczy samochody i pół ścianki ;P
I trochę za randki fajnie jak po randce marzeń przynoszą se prezenty.
fajniutka
23.12.2008, 17:01
kurcze, ale krytykujecie to wszytko, Nie potraficie docenić pracy innych, Ciekawe, czy wam udałobysię wymysleć jakiś fajniejszy, ciekawszy dodatek. jeśli tak, życzę szczęścia.
każdy dodatek do the sims 2 jest niepowtarzalny, bo każdy odsłania nowa rzecz, ktora jeszcze bardziej urealistycznia gre, jak dla mnie mogloby nie byc wilkolakow.
tyle, reszta jest cool!
sorry ze temat odkopie ale dobijacie mnie...."co cię kręci i odrzuca" w zwierzakach tez jest
Ja mam ten dodatek przede wszystkim ze względu na samochody :) Co prawda mogło by być więcej modeli i mogły by mieć inne kolory, a nie jakieś płomienie i bohomazy :/
Nadzieja.
10.01.2009, 16:13
To mój ulubiony dodatek.
randki i samochody wymiatają :P
Zgadzam się randki i samochody ...
No i wampiry(!)
Bleee!
Nadzieja.
10.01.2009, 23:52
a tak.. o wampirach zapomniałam ;D
Bravurka
11.01.2009, 07:41
Wampiry
I
Randki.
Ja lubię ten dodatek za wampirki i za samochodziki ...Super ////
samochody, randki, wampiry - chociaż wydaje mi sie że nikt na nie, nie zwracał aż takiej uwagi dopóki "zmierzch" nie zrobił furory;]
Ym ja tam na początku strasznie się cieszyłam że będą wampiry. Ale ktoś już tu pisał że jest to mało realistyczne, tyle że dla mnie nie dlatego że wampiry nie istnieją, tylko przez ten ich skin, no i zachowanie.. znaczy dziwne chodzenie. Nie podoba mi się to strasznie w nich -.- Powinny wyglądać bardziej realistycznie. Teraz jeśli miałabym zdecydować za co je lubię, to wybrałabym - randki. Ale to że są samochody, przedmieścia, dyskoteki, restauracje i 'co kręci, co odrzuca' też jest super. Generalnie to mój ulubiony dodatek do TS2. ;)
Zagłosowałam na wszystko ;) mam tą grę od wczoraj :) Dostałam ją na gwiazdkę :) Trudno wybrać czego się nie lubi, a co lubi. Wszystko jest najfajniejsze :)
Nattalciaa
04.01.2010, 19:16
Wszystko jest fajne, ale przecież mało pożyteczne ;)
Im chyba chodzi ogólnie o randki w NŻ. No bo wampiry, samochody, ''co kręci i odrzuca'' to takie bardziej ,,Mniej ważne'' ;)
Za wszystko, bo i samochody, i ubrania, i randki są super rozwiązaniami. :)
Charionette
08.01.2010, 17:36
Za wampiry, randki i samochody :D
Ja lubie ten dodatek i bardzo mi sie podoba bo jest w nim duzo nowych interakcji sa kluby itd itp czyli jednym słowem za wszystko ;)
Sherlock
01.04.2010, 15:13
Zagłosowałem na "randki" i "samochody" :)
Filovelle
10.06.2010, 14:01
Dla mnie praktycznie wszystko :). Auto, randki, wampirki... =)
Za wszystko, ale najbardziej chyba za przedmieście (nie ma tego w ankiecie)
O tak !
Za przedmieście,auta,randki ...
Ogólnie,że taka fajna rozrywka jest.Można sobie pojechać do baru,na kręgle itp . ;]
ekstra
aluminium.
10.06.2010, 20:04
Za randki i za auta w szczególności :D
Radioaktywna skarpeta
12.06.2010, 14:54
Za randki i samochody.
' co kręci, co odrzuca' to jest w Nocnym Życiu.
Ja za restauracje, kręgle itp . ;)
Gold_Chocolate
13.06.2010, 19:07
a ja za wszystko chyba :D
rudzielec
13.06.2010, 23:31
Wampirki, wampirki i jeszcze raz wampirki :D
Ja głosowałam na wszystko, bo lubię ten dodatek! A "co kręcie, a co odrzuca" pojawia się też po NŻ w późniejszych dodatkach.
Owl Finch
27.07.2010, 22:30
Nowe interakcje między simami i nowe miejsca do których mogą się udać nasi simowie.
Za to, że doszły samochody.
Są wampiry.
Generalnie to jest fajne ;D
W Nocnym Życiu bardzo podoba mi się krzesełkowe menu!
Ogólnie bardzo lubię ten dodatek - świetne rzeczy ;)
Nieznajoma
29.07.2010, 11:59
mi się najbardziej podoba że simowie mogą pójść na kolacje do jakiejś romantycznej knajpkii. xdd
To, że są kluby, nowa aspiracja i oczywiście samochody.
Tadeusova
03.01.2011, 16:38
Ja głównie za dyskoteki i samochody. Właściwie wszystko jest całkiem spoko tylko troche wkurzają mnie te wampiry. Te ich odgłosy, spanie w trumnie, mozliwosc wychodzenia na dwór tylko w nocy itp. W filmach wampiry rozumiem, ale do tej gry mi jakoś nie pasują, wole kosmitów.
Agataa103
04.01.2011, 15:23
Ja za to bardzo lubię wampiry właśnie za te ich ograniczenia. :)
stasienka
04.01.2011, 15:37
Ja Nocne Życie lubię za wszystko....
samochody
wampiry
kluby, restauracje, kręgielnie
randki
nowe interakcje
przedmioty
itp... Długo by wymieniać a mogła bym dalej ale poco..>>? ;>
@up: poco to się nogi nocą.
Ja lubię głównie za interakcje i samochody, i może jeszcze kluby. Taka fajna odskocznia od zwykłego simowego życia.
patryk916
14.01.2011, 19:42
Przedmieścia
Kluby
Randki
Nowe przedmioty i ubrania
kessaris
28.01.2011, 12:48
Za to że można urozmaicić parcele publiczne (chodzi mi o kręgielnie, kasyna, kluby, restauracje itp.) za nowe obiekty i za nowe interakcje takie jak wolny taniec i randki. A co do wolnego tańca to wydawało mi się że widziałam go też w innym dodatku o_O
Samochody i mnóstwo nowych obiektów na parcele publiczne. To bardzo urozmaiciło grę.
Mam ten dodatek od kilku dni i jest naprawdę dobry.Muzykę po prostu się kocha,ubrania dla Simów też są super i jest ich całkiem sporo.Do tego mnóstwo parceli publicznych i pełno opcji dzięki którym rozkwita życie towarzyskie Simów...Na pewno ten dodatek nie znudzi mi się zbyt szybko.
Zdecydowanie za samochody, bardzo brakowało :) A poza tym to za kluby (itp :D), nowe interakcje, wampiry i randki :)
Emma09041999
05.10.2011, 14:21
Ja tam w Nocnym życiu najbardziej lubię wampiry ;)
miłośniczka zwierząt
17.07.2013, 10:45
Ja najbardziej lubię NŻ za wszystko bo wszystko mi się w tym dodatku podoba . :D
Tenebris
23.07.2013, 21:17
Za wszystko. Lubię ten dodatek, ale jak miałam okazję to sobie go nie zainstalowałam :P.
Ja też lubię ten dodatek za wszystko. Wampiry, dyskoteki, kręgielnie. Moje simy zawsze jeździły poimprezować i potańczyć. Jest to jeden z moich ulubionych dodatków do dwójki.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.