Zobacz pełną wersję : problem z dodatkami
mam taki problem ze kiedy instaluje jakąś fryze albo ciuch to po włączeniu simów nie ma super fryzurki tylko taka prosta "simowa" a zamiast super ciuszku mam zwykły strój codzienny....co mam zrobić??/może mam jakies pliki przenieść do jakiegoś folderu???prosze o pomoć :).....jeszcze coś,prosze o zwięźlsze wytłumaczenie mojego problemu bo jestem nowa i nie mam zbytniego doświadczenia z simsami 2 :P
To pewnie był jakiś dodatek z błędem. Radze ci ściągać dodatki ze sprawdzonych stronek. Ja kiedyś też tak miałam, ale zaczęłam ściągać dodatki z www.simsecrets.biz i www.lianasims2.com i wszystko już było dobrze :) .
Vanili:
To pewnie był jakiś dodatek z błędem. Radze ci ściągać dodatki ze sprawdzonych stronek. Ja kiedyś też tak miałam, ale zaczęłam ściągać dodatki z www.simsecrets.biz i www.lianasims2.com i wszystko już było dobrze .
To nie jest żaden błąd ^^ Poprostu jeżeli ściągasz jakąs nową fryzurke trzeba też ściągnąć mesha, do fryzur najczęściej są one potrzebne i na pewno na stronce pisze to czy jest razem z plikiem, czy trzeba oddzielnie ściągać, więc radze zawsze dobrze przejrzeć strone, lub ściągać z zaufanych stron bądź takich gdzie meshe są razem z dodatkiem. To samo jest z ubraniami i meblami :D Aha co do tych zaufanych stronem to jak jakieś fajne znajde to edytuje i dam :)
stagnacja
16.01.2007, 20:59
Moje stronki:
www.parsimonious.org
www.xmsims.com *
--------------------
* tam jak klikniesz to będzie wybór kolorów nacisnij na wybrany kolor, a później na duży obrazek z napisem MESH
mam nadzieję, że pomogłam ;)
Pozdrawiam
Nikita
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.