PDA

Zobacz pełną wersję : Aktualizacja...i wszytsko jasne ;/

_*Coca_Cola*_
12.01.2007, 12:39
Siemasz, jestem tu nowa. Szukałam na innych tematach, ale nic ciekawego się nie dowiedziałam. :con: Mianowicie chodzi o to, że zaczynam instalować sobie dodatek The Sims 2 Studia. Wszytsko pięknie, nawet szybko dochodzi do 100%, aż nagle...proszą mnie o płytkę 4CD do aktualizacij. Ależ proszę bardzo, wkładam im tą płytę, żeby wkońcu wyskoczył mi napis "błąd w aktualizacij" i cała instalacja od 100% idzie do 0%... :O Może mi ktoś wyjaśnić co ja źle zrobiłam? :wacko: Czy może The Sims 2 i The Sims 2 Na Studiach nie mogą być na jednym dysku?? :| Bo TS2 wpakowałam na E i też tam chciałam upchać TSNS2...Proszę o pomoc, z góry dziękuje. Pozdrawiam!

Monitkowa
12.01.2007, 18:26
A może spróbuj wyjść z instalatora ( jeśli masz pirata to dać cracka) i odpalić grę.
Jeśli sie uda to git...
Ale jak sie nie uda spróbuj wyinstalować i zainstalować ponownie

Pozdrawiam i trzymam kciuki :)

_*Coca_Cola*_
12.01.2007, 18:28
No cóż...z wielkim bólem i żalem wszytsko odinstalowałam i spróbowałam jeszcze raz, ale było warto, bo efekt jest taki, że gra chodzi bez problemu :D Dziękuje za odpowiedź, SuRvEy :*

Królik
14.01.2007, 09:02
Miałam taki sam problem. Wystarczyło że wyłączyłam wszystkie programy działające w tle i poszło ;)