Zobacz pełną wersję : Drewniana podłoga, lustrzana
Jest piekna! I elegancka :D Czy jest może taka na serio, czy tylko dla efektu zdjęciowego? =( Tu jest przykład: >>Drewniana, lustrzana podłoga<< (http://thumbs2.modthesims2.com/images19/MTS2_430601_msdwyer987_8.jpg) Lub inne wzory. Ale nie same lustrzane podłogi, tylko ze wzorami, jak np to drewno. To jest akurat do >>tego domu<< (http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=211745)
Ściagnęłam ten dom, ale nie mam w grze takiej podłogi :(
Cannabis
13.01.2007, 08:00
Tutaj (http://www.muranomobilia.com/products/others/millenium/millenium.html) znajdziesz specjalną "nakładkę" na podłogę, którą znajdziesz w dekoracje~>lustra. Dzięki niej uzyskasz taki efekt jak na zdjęciach. Musisz ją położyć na dowolnej podłodze, a ponieważ działa ona jak "lakier", będzie widać wzór podłogi :).
Wiem, wiem... Nie umiem pisać po polsku ^^.
Wielkie dzięki Megan za linka. :) Sama bym pewnie się nie natknęła na niego, a bardzo mi się przyda ta "nakładka". :)
Selena -> jak ściągałaś domek z modthesims2 to w pierwszym poście są wypisane rzeczy (wraz z linkami), które nie są do domku załączone i trzeba je ściągnąć gdzie indziej. ;) Czasami autor nie może wszystkiego z domkiem spakować, jeśli twórcy tych dodatków się na to nie zgadzają.
Cannabis
13.01.2007, 11:12
Isi, jak zobaczyłam tą "nakładkę", przestałam używać podłogi Teko. Ta mi bardziej przypadła do gustu.
gorzka_zemsta
16.01.2007, 13:22
a jak ona działa ? :O
bo ja mam tylko taki czarny kwadrat
gruszka.
16.01.2007, 16:56
Po pierwsze, trzeba włączyć odbicia w opcjach gry, jeżeli mimo włączenia tej opcji (lub jej braku) odbicia nie uruchomią się znaczy to, że masz za słabą kartę graficzną.
a no to dziwne.. bo jakiś tydzień temu ta nakładka działała mi bez zarzutów ale teraz tez mi się pojawia taki kwadrat z tym że nie jest czarny tylko niebieski. I w ustawieniach mam włączone odbicia światla.. :O
Cannabis
16.01.2007, 19:35
Może patrzysz od góry ?
Jak masz włączoną pozycję "z lotu ptaku" podłoga odbija nic innego jak niebo ^^.
nie.. nie patrzę od góry..
i jednak nie jest to jednolity niebieski ten kwadrat.. to mi miga.. na czarno-niebiesko :O :con: :(
Mam pytanie jak to można ściągnąć???
Tą podłoge którą poała Megan.
Pozdrawiam
Mam pytanie jak to można ściągnąć???
Tą podłoge którą poała Megan.
Pozdrawiam
Pod obrazkiem masz linka millenium.zip.
redkakredka
26.02.2007, 10:38
i jednak nie jest to jednolity niebieski ten kwadrat.. to mi miga.. na czarno-niebiesko :O :con: :(
najpewniej rzebałeś/-łaś w downlodad i usunąłeś/-łaś mesha lu buszkodził ci się proponoję ściągnąć z netu od nowa
Niech mi ktoś powie, jak ściągnąć tą podłogę. Albo jestem ślepa, ale nie widzę żadnego linka!
Straaasznie mi się podoba taka podłoga...
Niech mi ktoś powie, jak ściągnąć tą podłogę. Albo jestem ślepa, ale nie widzę żadnego linka!
Straaasznie mi się podoba taka podłoga...
Ja ją sobie ściągnęłam chyba ze 2 tygodnie temu już, właśnie z tej stronki ale teraz chyba chwilowo się nie da, bo nie widzę tego linku :con: Ale jeśli chcesz to chętnie Ci ją prześle na maila :D
Przepraszam iż się wtrącam, ale czy mogłabyś mi także wysłać ową podłogę na maila ^^ ? (
[email protected]) Bowiem wchodzę na podany kiedyś w tym temacie link i nie widzę żadnego przycisku download lub coś w tym stylu...
Nasti czy mogłabyś mi także wysłać tę podłogę (
[email protected]) bo tam się nie da. Była bym Ci bardzo wdzięczna :)
albo chociaż mogłby ktoś podać link do jakiejs innej strony??
Z góry dzienx :)
Ja też bardzo ale to bardzo poproszę
[email protected]
I ja też... ^^ Reinstalka pożarła mi wszystkie dodatki z netu.... ;(
[email protected] ;)
Właśnie wysłałam tym którzy mi podali e-mail tą lustrzaną podłogę, mam nadzieję że nic nie pomyliłam i maile dojdą :D
Dziękuje :) doszło :) tylko jak nakładam na podłogę to mi miga na czarno-niebiesko :( ;( . Odbicia światła mam włączone dlaczego nie działa??? ;(
Dziękuje :) doszło :) tylko jak nakładam na podłogę to mi miga na czarno-niebiesko :( ;( . Odbicia światła mam włączone dlaczego nie działa??? ;(
Moze masz mimo wszystko za slaba karte graficzna i gra nie wyrabia.
Już jest ok :) . Zapomniałam jeden plik wrzucic do downloads :shy: . Dziękuje raz jeszcze :)
Nasti, dziekuje z calego serca!
czy ja tez moglabym prosic o tą nakładkę? :* byłabym bardzo wdzieczna
[email protected]
Dziękuję Ci ślicznie, Nasti. Dodaję reputację!
Dziękuję Ci ślicznie, Nasti. Dodaję reputację!
Nie ma za co :D I dziękuję za punkty reputacji Tobie i wszystkim innym którzy mi dodali :*
Ja rowniez dodaję reputację.
Ej, mi ta podloga odbija niebo, czy to zniknie?
Ja rowniez dodaję reputację.
Ej, mi ta podloga odbija niebo, czy to zniknie?
Pewnie odbija ci niebo dlatego, że ustawiasz widok pod takim kątem, spróbuj inaczej ;)
Dlaczego nie polecasz w trybie zycia?
Iminashi
05.08.2007, 18:57
mogę też prosić o wysłanie tej nakładki? Będę bardzo wdzięczna. mój mail:
[email protected]
piszdomnie
19.08.2007, 14:26
i ja bardzo proszę o tą nakładkę, bo nie mogę ściągnąć:
[email protected]
prosze o pomoc szukam tej podłogi ale nie wiem gdzie jest... ;( czy moglabym prosic takze o wyslnie?
[email protected] lub tą nakładkę. PLISss z gory DZIekUJE!!
unforgiven
22.08.2007, 08:43
ja tez poprosze ;d
[email protected]
A ja wrzucam na serwer: http://www.members.lycos.co.uk/seawhisper/podlogalustrzana.zip :)
dziekuje Wam BAAAARDzO!!!!!! :):) ale niech mi ktos powie jak ja mam to zrobic aby ta podloga dzialala w the sims 2?
Znajdzesz ją w elementach dekoracyjnych---> Lustra. Kładziesz ją na dowolną podłogę ;)
papersau
23.08.2007, 08:55
czy ja też mogłabym poprosić ?
mój mejl -
[email protected]
z góry,dziękuje.
PlayMate
23.08.2007, 09:16
Czy ja też mogę prosić
[email protected] :shy:
PlayMate
23.08.2007, 09:26
Dziękuje :*
papersau
23.08.2007, 17:34
dziękuje ; *
Dziękuje :* Podłoga już w grze ;)
vikingowa
24.08.2007, 16:19
A może jest jeszcze jakaś lustrzana podłoga bo ta jest już płatna?
Ej, czemu jak wzielam ta lustrzana podłoge to ona sie swieci na czarno niebiesko?
Może nie masz ustawionych odbić lustrzanych w ustawieniach gry?
eWeLiNkA303
25.08.2007, 13:50
:smirk: to ja tez poprosze o wyslanie :smirk:
[email protected]
bialoczarna
25.08.2007, 14:44
Ja też poproszę o wysłanie, jeśli to nie problem ;)
[email protected]
Mam ustawione i mrygfa mi na czarno niebiesko ;(
Ja też proszę o wysłanie, jesli to niw sprawia problemu.
[email protected]
Z góry dzięki. :*
Moniia już wysłałam i Białoczarna Tobie też:)
rogi_kalafior
31.08.2007, 17:03
Linka wysłała byś mi tą podłoge (nakładke) PROSZE mój e mail to
[email protected]
Monia114
01.09.2007, 10:47
A ja też mogę prosić?
[email protected]
z góry bardzo dziękuję! :smirk:
A czy mogłabym także prosić o tę podłogę na maila ? :)
[email protected]
JA też bym poprosiła o tą podłoge , mam nadzieje że nie za póżno
[email protected] :D
Ja też bardzo bym prosiła o przesłanie tej podłogi ;) (
[email protected])
Ja też bardzo prosiłabym o tą podłogę (
[email protected])
Z góry dziękuję :*
jeśli to nie jest problem to mi też możesz wysłać ?
[email protected]
Dziękuje LinkaLp do mnie doszła , punkt reputacji dla ciebie :D
Ej czemu podłoga swiei mi sie na czarno - niebiesko?? ;(
Angie tak jak ktoś już napisał musiszmieć włączone odbicia światła w grze, wiem bo mi się działo to samo. Może jakoś źle to ustawiasz? Trzeba nacisnąć 'Zastosuj', a potem jest takie jakby odliczanie (albo kolejność na odwrót , nie pamięyam :P ) i trzeba potwierdzić. Spróbuj jeszcze raz.
Ej czemu podłoga swiei mi sie na czarno - niebiesko?? ;(
Tak jak mówila Nasi musisz mieć włączone odbicia światła w grze.Jeśli jednak to nie działa może masz mało ramu ? Słaba Karta graficzna ?
Monia114
02.09.2007, 09:10
Dzięki LinkaLP!Dodaję reputacje!
Mam dobrą karte graficzną ;( Nie wiem czemu mi mryga... Mam włączone odbicie, dobrze mam kliknięte bo lustrach sie odbija ;(
Mam dobrą karte graficzną ;( Nie wiem czemu mi mryga... Mam włączone odbicie, dobrze mam kliknięte bo lustrach sie odbija ;(
A ile masz ramu :| ?
A może patrzysz z lotu ptaka??? Wtedy nie odbija się nic innego tylko niebo... xD
A może patrzysz z lotu ptaka??? Wtedy nie odbija się nic innego tylko niebo... xD
TAk ale to nie możliwe bo podłoga świecia się na czarno - niebiesko :|
Wydaje mi się, że ram nie ma nic tu do gadania ;), ale moge sie mylić...
Nie wiem ile mam ramu(ale bardzo duzo bo miałam formata niedawno) i nie patrze sie z lotu ptaka ;(
LinkaLp dzięki dodałam ci reputacje i jeszcze raz dziękuję :*
Urwanie głowy widzę z tą podłoga ;)
Więc sama dołączę się do prośby o przesłanie mi jej. to mój mail:
[email protected]
z góry dziękuję :)
A mogłabym także prosić o przesłanie tej podłogi? ;p
e-mail:
[email protected]
Teo i Nikara właśnie Wam wysłałam mam nadzieje, że dojdzie:)
Hmm. :( A ja dostałam tą podłogę już dawno, dawno, bodajże od Nasti. Próbowałam zainstalować i dupsko. Nie da się. :(( Czemu?
Hm, no tak przyznam żeKonrad ma rację, ale nie będę się czepiać w końcu czego się nie zrobi dla tych paru punkcików reputacji (sorry za ironię, ale naprawdę dziwi mnie że dla niektórych ta reputacja jest na tyle ważna, że pozabijają sę za byle punkt :O )... A przy okazji z tego tematu zrobił się niezły śmietnik, ludzie jak chcecie żeby Linka wysłała wam tą podłogę to piszcie do niej na PW, bo ten temat składa się teraz przez was z samych postów o treści "Wyślij mi też tą podłogę!" oraz mnóstwa postów, w których Linka każdemu po kolei potwierdza że tą podłogę wysłała (od czego jest PW???). Nie mam pytań :wacko:
Dostałam wszystkie pliki od Nasti, kiedy próbuję je rozpakować pokazuje się coś takiego: "<nazwa pliku> Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone". Przy każdym tak się pokazuje. :1smutny: Czemu?
Jest mi gupio, że tak wyszło z tą podłogą bo nie wysyłałam jej dla punktów, a tylko dla tego aby komus pomóc, tak jak pomogła mi wtedy Nasti, i nigdy nikogo nie prosiłam o punkt. A i miałam formata i już jej nie mam w grze, więc już nikomu nie wyśle. Przepraszam Cię Nasti, że tak wyszło, nie miałam zamiaru robić biznesu na tej nakładce. Jest mi strasznie głupio mam nadzieję że mi wybaczycie..... :shy:
i sory za zaśmiecanie tematu moimi postami :shy: :shy:
A gdzie ona napisała, że robi to dla reputacji?
Linka dziękuję za wysłanie mi podłogi. Co prawda nie działa, ale chęci się liczą:)
Może uda mi się ją gdzieś ściągnąć:) bo baaaardzuśko mi sie podoba:)
PS:Konrad Ty się marnujesz:) Mógłbyś być "przedstawicielem handlowym":P
Blood_Girl
09.09.2007, 10:10
A mogłabym także prosić o przesłanie tej podłogi? :P
[email protected]
kalafjor
11.09.2007, 12:21
Ja tesz poproszę tą podłogę
[email protected]
Niumimiu
13.09.2007, 12:03
prosze przeslijcie mi tą podłoge na
[email protected]
k_a_r_o_14
13.09.2007, 13:05
Prosze o wysłanie mi tej boskiej podłogi!!! -->
[email protected] <--
Juz kiedys mialam ja w grze ale musialam wszystko odinstalowac... buuu... ;(
izaka4032246
13.09.2007, 20:16
czy ktoś moze mi tą podłogę przesłać na majla???? (
[email protected] ) proszę o szybką pomoc!!!!
Niumimiu
14.09.2007, 11:16
ok,mam podłoge a teraz pytanie co do niej,rozpakowuje do pliku downloads,na to wyglada ze wszystko jest ok ze nic niejest uszkodzone a w grze jej niema :( ani w podłogach ani w lustrach,moze ktos z was wie w czym problem,pozatym karte graficzną mam ok i odbicia swiatła tez są ok...
k_a_r_o_14
20.09.2007, 16:56
Czy mógł by się ktoś zlitować i mi też wysłać??? Pisałam już wcześniej ale nikt nie wysłał... Please!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
[email protected]
A czy naprawdę jest tak ciężko i przejrzeć cały temat? Na bodajże 3 czy 4 stronie ktoś uprzejmy zapodał linka do serweru z plikiem. Zamiast w kółko prosić i truć komuś cztery litery to chyba niewiele.
cześ mam proźbe miałam tą podłogę ale zepsuły mi sie simy i musiałam odnowa je wgrywac i teraz chciałam ją znowu ściagnąc ale jes już płatna czy mugłby mi ktos ja przesłac na meiła? Beata to moj email
[email protected]
Skoro ta podłoga jest płatna to chyba nie jest to fair w stosunku do tego kto ją zrobił :con:
Ancalimë
27.09.2007, 14:24
Ja też bardzo potrzebuję tej podłogi. Błagam! Prześlijcie!
[email protected]
No ale wtedy była zadarmo a teraz wysyła na inną strone gdzie czeba zapłaci ;(a ja masz to co ci szkodzi mi ja wysłac jak bys mógł była bym ci wdzięczna :)
No ale wtedy była zadarmo a teraz wysyła na inną strone gdzie czeba zapłaci ;(a ja masz to co ci szkodzi mi ja wysłac jak bys mógł była bym ci wdzięczna :)
Kiedyś była lecz już nie jest, widocznie autor zmienił zdanie i należy to uszanować. A redystrybucja bez jego zgody jest nielegalna, tak samo jak np. piractwo. I nie rób mi tu maślanych oczków, bo ja sie nie złamie, moze ktoś inny =p
a jak już cos to "mogła" a nie "mógł" ,no bez przesady, po nicku i awatarze można się skapnac jaka jest moja płeć, a jak już cos to trza bylo do proflu zajrzeć xd
Skoro ta podłoga jest płatna to chyba nie jest to fair w stosunku do tego kto ją zrobił :con:
Dokładnie. Poza tym z tego co wiem takie przesyłanie sobie dodatków pobranych z Internetu (nie tylko płatnych) przez e-mail jest przestępstwem...
Ciekawe czy wy wszyscy jesteście tacy z zyciu uczciwi? Czy tu tylko takich zgrywacie... :/ bo jeżeli jesteście to nie wiem skąd na tym świecie tyle zła
ja podloge wgralam i niemam jej w grze narazie gram tylko w podstawowa wersje gry czyli the sims 2.Szukalam jej w lustrach ale nigdzie jej niema.
Kalerisha
14.10.2007, 14:15
ja podłogę wgrałam i nie mam jej w grze narazie gram tylko w podstawowa wersje gry czyli the sims 2.Szukalam jej w lustrach ale nigdzie jej niema.
Hmmm...
Może nie podłoga potrzebuje dodatków.
skoro tak wszyscy prosili o ta lustrzana podloge, to ja tez moge prosic, bo ja ja mam w grze, ale tez mi sie swieci. Czy to dlatego, ze nie mam mesha?Bo skod ja wzielam to nie wiem.
[email protected]
Z gory BARDZO dziekuje!!!
Widocznie nie masz jednego pliku, którego ludzie nie przesyłają, bo uważają, że jest nie potrzebny ;)
Castaway
24.10.2007, 17:25
ja podloge wgralam i niemam jej w grze narazie gram tylko w podstawowa wersje gry czyli the sims 2.Szukalam jej w lustrach ale nigdzie jej niema.
A czy masz zaznaczone w grze dodatki z internetu . Nie wiem jak to dokładnie się nazywa ale jak będzie odznaczona to nie będą widoczne dodatki z internetu.
P.S Chyba że inne dodatki są widoczne a te nie to nie wiem :P Tak czy inaczej poszperaj w opcjach w grze :)
mam podstawowa wersje wiec niepotrzebuje odznaczac dodatkow,wszystkie inne sa ale podlogi niestety niema!o co chodzi?moze zeczywiscie ktos niepodeslal mi waznego pliku?prosze jeszcze raz wtakim razie o te podloge!
[email protected] DZIEKUJE!!!!!!!!!!
Castaway
26.10.2007, 08:16
W podstawowej grze też jest taka opcja .
Iminashi
26.10.2007, 14:30
mam podstawowa wersje wiec niepotrzebuje odznaczac dodatkow,wszystkie inne sa ale podlogi niestety niema!o co chodzi?moze zeczywiscie ktos niepodeslal mi waznego pliku?prosze jeszcze raz wtakim razie o te podloge!
[email protected] DZIEKUJE!!!!!!!!!!
u mojej kolezanki dziala dopiero pio zainstalowaniu WB i po odchaczeniu "Włącz dodatki zmodyfikowane" (czy coś takiego) . ale przejdźmy do ważniejszej części. jak zostalam poimformowana nie mozna juz wysylac tej podlogi, poniewaz ta stona jest teraz platna. ja jej nie mam i ty chyba tez nie mozesz jej miec bez oplaty.
Sweetberry
26.10.2007, 14:37
jak ktos moglby mi wyslac ta nakladke to bylabym bardzo wdzieczna :)
[email protected]
karolciaxxx15
04.11.2007, 08:34
Może mi ktoś wysłać tą nakładke prosze bo nie mogę jej ściagnąć a jest poprostu piękna daje meila
[email protected] czekam na meila :P
margarita969
04.11.2007, 09:23
a ja wogole nie umiem sciagnac tej podlogi ;(
Karolcia i Szynszyl - nie można już wysyłać tej podłogi. Podłoga 1x1 jest free, a reszta jest płatna. Ściągnąłem tą podłogę. Ale mam z nią problem. Kartę graficzną mam bardzo dobrą, wszystkie dodatki do The Sims 2.
Zrobiłem fotkę, pokaże co się dzieje.
Fotka:
http://img104.imageshack.us/img104/4606/odbiciejpgop2.png
Widzę dwa wyjścia:
1.Nie wgrałeś/aś jakiegoś pliku.
2.Podłoga nie jest kombatalna(?) z najnowszymi dodatkami simsów(np.podróże)
No nic innego nie widze.Może jakiś Patch wyjdzie który naprawi to.
Dałem też fotkę innego lustra, więc widać, że odbicia są.
Tara - wszystkie pliki wgrałem. Kilka dni temu działało - dzisiaj NIE.
Może masz za nisko ustawione inne opcije grafiki?Wszystko ustaw na maxa i spróbuj.A jak nie to może...No nic innego nie widzę.Może masz za mało ramu,karta graf Ci sie przegrzewa,albo ona się poprostu chrzani.
Tara - grafika jest ustawiona na fulla (widać też na zdjęciu), karta jest bardzo dobra, RAM'u 1 GB, Wszystkie dodatki do simów, folder Downloads 2 GB, Wolne miejsce na C: 72 GB
Więc nie wiem czym to jest spowodowane, a odbicia światła są włączone, jak widać w drugim lustrze na fotce. Więc nie wiem o co biega.
A czy ona Ci miga?Bo jak tak to chyb wiem co jest przyczyną.Któryś z dodatków(nie z neta ale dodatek do gry np.4PoryRoku)zakłóca działanie tych podłóg,ma on jakiś błąd który powoduje że podłogi się walą,nie wiem jak to wytlumaczyc zrozumiale...Albo jakiś ściągniety dodatek z internetu to powoduje.Jak byś na chwile jakoś ,,pozbyła'' sie zawartość dowloadsu a zostawił tylko te podłogi to by było wiadomo czy gra jest winna czy dodatki z internetu.
Iminashi
04.11.2007, 16:47
jak ktos moglby mi wyslac ta nakladke to bylabym bardzo wdzieczna :)
[email protected]
Może mi ktoś wysłać tą nakładke prosze bo nie mogę jej ściagnąć a jest poprostu piękna daje meila
[email protected] czekam na meila :P
a ja wogole nie umiem sciagnac tej podlogi ;(
ludzie! czytajcie, co inni piszą! posty nad wami pisalo, ze jest platna. jezeli chcecie byc nielegali, to chetnie na was doniose ;P
może i jestem ciemna w tych sprawach,ale gdzie na tej stronie z nakładką jest jakieś download???Jak mam ściągną tą nakładkę???
http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/sims2/sets/objects/546583/ - tutaj :D
Przygotuj sie na koszta 8.95€
xD
Iminashi
13.11.2007, 08:49
stalam sie szczesliwa posiadaczka lustrzanej podłogi! kochany wujek...
A nie można tej podłogi pobra gdzieś bezpłatnie?????:(
Do niedawna podłoga była bezpłatna (sam mam ją w grze, za darmo), tylko Murano zrezygnował/a z udostępniania jego/jej przedmiotów za darmo, nie wiem czemu. Żeby płacić za kawałek lustra na podłodze... xD
Tiunivell
13.11.2007, 19:14
http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/free/sims2/objects/ murano wstawili lustrzaną podłogę 1 na 1 za darmo, daje ten sam efekt, ale po prostu trzeba ustawiać na każdej kratce
Bardzo dziękuje,sama bym pewnie tego nie odkryła,ale,czy żeby ją pobra trzeba byc zalogowanym??Hm...już sobię poradziłam...Jeszcze raz wielkie dzięki :*:*
MixRadzio
09.12.2007, 12:48
Ja też chce tą podłoge jeśli by ktoś mi przesłał bym był wdzięczny
[email protected]
szyszka105
09.12.2007, 14:17
Czy mogłabyś wysłać też link na
[email protected] ? Z góry dzięki
Wysyłanie jej jest nielegalne.
Wejdźcie tutaj:
http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/free/sims2/objects/
i ściągnijcie 2 ostatnie pliki. Oczywiście trzeba być zarejestrowanym.
szyszka105
10.12.2007, 19:15
Dziękuję Allia ;]
Pzdr.
Sweetberry
11.12.2007, 13:37
Mi ta nakladka nie dziala, albo jej znalezc nie moge. Jest tam gdzie podlogi?
Nie, jest tam gdzie lustra. Nakładasz ją na dowolną podłogę. Nic nie kosztuje (jak dobrze pamiętam :P)
Na słabszych komputerach może spowalniać grę, do jej działania potrzebne są włączone "odbicia światła".
Karooola :*
11.12.2007, 17:11
Do niedawna podłoga była bezpłatna (sam mam ją w grze, za darmo), tylko Murano zrezygnował/a z udostępniania jego/jej przedmiotów za darmo, nie wiem czemu. Żeby płacić za kawałek lustra na podłodze... xD
Dokładnie. Totalny bezsens. Jak ja ją ściągałam, to była za darmo... Czasem wykorzystuję ją do swoich prac, no ale płacić... bez przesady :smirk:
kasiuleczka
11.12.2007, 17:28
hej a macie te lustra na sciane?
Czy ja też bym mogła dostać tę podłogę
[email protected] .Z góry dzięki
Lustra na ściane dochodzą w nocnym zyciu :P,a płatnych dodatków raczej nie można sobie przesyłac:/:/:/,lecz istnieje taka nakładka na podloge bezpłatna,ale 1x1.
Bardzo jest mi potrzebna ta podłoga. Więc jeśli ktoś mógłby mi tą podłogę wysłać na mój e-mail lub po prostu podać stronkę, z której mógłbym ściągnąć.
Mój e-mail
[email protected]
Z góry serdeczne dzięki.
Pozdro. :)
http://www.thesimsresource.com/downloads/sims2/546586/skipframework/
http://www.thesimsresource.com/downloads/sims2/546587/skipframework/
tu masz lustrzaną podłoge 1x1 za darmo tylko rejestracja potrzebna.
pierwszy link to podłoga w kwadracie,drugi to pół kwadratu-trójkącik |:P
moge jeszcze ja prosić o tą nakładkę?
[email protected]
Sweetberry
15.01.2008, 16:47
simziaba094 wszystko wyjasniła post wyzej. Nie mozna przeczytac postow, tylko leciec na latwizne? :O
Alicja008
26.01.2008, 18:23
Przeczytałam całośc. Zarejestrowac sie nie moge bo jużbyłam zarejestrowana ale zapomniałam hasło a e-maila nie moge miec takiego samego a nie chce mi sie robic nowej poczty itd...
Na tym serwerze w ogóle nie wyskakuje mi ta podłaoga ;/
Może mi ją ktoś wysłac?? Bardzo prosze... Nie umiem bez niej życ a musiałąm odinstalowac simsy... Prosze :)
[email protected]
to po literce ,,b" to jest zero, nie o :)
Fraanioo
26.01.2008, 18:52
Co sie będziemy męczyć... Jest ktoś na forum kto umiałby zrobić taką podłogę?
Co sie będziemy męczyć... Jest ktoś na forum kto umiałby zrobić taką podłogę?
Po co robić jak już jest zrobiona, a poza tym to nie jest takie proste, bo gdyby było to już dużo osób by ją zrobiło.
Przeczytałam całośc. Zarejestrowac sie nie moge bo jużbyłam zarejestrowana ale zapomniałam hasło a e-maila nie moge miec takiego samego a nie chce mi sie robic nowej poczty itd...
Na tym serwerze w ogóle nie wyskakuje mi ta podłaoga ;/
Może mi ją ktoś wysłac?? Bardzo prosze... Nie umiem bez niej życ a musiałąm odinstalowac simsy... Prosze
[email protected]
to po literce ,,b" to jest zero, nie o
Chyba jednak musisz sobie założyć nową pocztę. Takie wysyłanie nieswojej pracy bez zgody autora jest nielegalne. A autor się na to nie zgodził.
Założenie nowej poczty potrwa tylko 10 min.
A nie ma opcji o przypomnieniu hasła?
Fraanioo
26.01.2008, 19:54
No racja...;/
Alicja008
27.01.2008, 14:26
Sciągnęłam sobie tą darmową podłogę 1x1, ale zamiast nakłdki mam niebieski kwadrat nie wiecie co moze byc przyczyną?? Odbijanie mam włączone, karta graficzna- bardzo dobra... Nie wiem co jest nie tak, bo wcześniej miałam ją i było ok...
haughton
27.01.2008, 15:29
Sciągnęłam sobie tą darmową podłogę 1x1, ale zamiast nakłdki mam niebieski kwadrat nie wiecie co moze byc przyczyną?? Odbijanie mam włączone, karta graficzna- bardzo dobra... Nie wiem co jest nie tak, bo wcześniej miałam ją i było ok...
Prawdopodobnie pobrałaś samą podłogę, bez pliku powodującego efekty odbicia światła. W linku do pobrania powinny być dwa pliki, które są konieczne do poprawnego działania nakładki.
http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/free/sims2/objects/ Powinnaś ściągnąć te dwa pliki.
jaguska368
28.01.2008, 08:43
A ja sie na szybciocha zajerestrowałam i ją mam xD
Alicja008
29.01.2008, 19:11
Dzięki luja :*
Ja tez proszę o tą podłogę na
[email protected]
Tlenek Schizofrenii
06.02.2008, 19:54
ta podłoga czasem nie poszła do działu pay?
Tiunivell
06.02.2008, 20:14
Doszła, ale nie kafelka 1x1
Ja tez proszę o tą podłogę na
[email protected]
Podłogi wysyłać nie można. Kilka postów wyżej masz napisane jak ją ściągnąć
Hej!Ten temat ma cala mase stron, a ja chcialbym miec zwykla lustrzana podloge, bez niczego, bez paneli,przyciemniania, po prostu lustrzana. Co i skad mam sciagnac, gdzie wgrac, prosze o odpwoedzi.
@up: nie możecie poszukać? wgrywa się tą podłogę tam gdzie są dodatki, a ta podłoga to jest taki jakby "lakier", który nakłada się na panele, dywany, itp. ;) więc głupio wygląda sama, bez innej podłogi... xP
bartek0101
08.02.2008, 21:21
Wielkie dzięki właśnie buduje domek i potrzebuje takich nakładek a dopiero wgrałem simsioki;p:).
Ps ja jednak też nie mogę ściągnąć podłóg:(....dałoby rade byście wstawili to na rapida czy coś??pozdro :*
ja również bardzo proszę o tą lustrzaną podłogę! e-mail:
[email protected] z góry wielkie dzięki! jesteś kochanym ludkiem :D
NOTplastic
10.02.2008, 11:49
Gdyie kliknac , abz pobrac ta "nakladke"?
haughton
10.02.2008, 13:45
Czy to taka wielka sztuka przeczytać kilka postów powyżej? Ta podłoga w rozmiarze 1x1 jest darmowa, można ją pobrać tutaj (http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/free/sims2/objects/), wystarczy się zarejestrować na TSR co również jest darmowe.
wyślijcie mi tą podłogę
[email protected]
Przemku, trudno przeczytać post tuż nad twoim :/?
nie wiem jak się zarejestrować
Czy rejestracja jest płatana?
Uspokójcie się z tym proszeniem o wysłanie na e-maila! Porąbało was czy co? Tak trudno się zarejestrować i sobie ściągnąć? :con:
Uspokójcie się z tym proszeniem o wysłanie na e-maila! Porąbało was czy co? Tak trudno się zarejestrować i sobie ściągnąć? :con:
to raczej lenistwo
ha, mi się udało ściągnąć zanim trzeba było się zarejestrować;d
A gdzie trzeba kliknąć, żeby ściągnąć?
No dobra :shy: to ja też mogę?? :shy: na ten adres
[email protected]
No to się zarejestruj! :con:
lollypopek
16.02.2008, 10:49
Tu macie serwer z którego można tą podłoge ściągnąć ;)
EDIT: Jest 1x1 i z tym drugim plikiem ;) Sprawdzałam i wszystko działa ;)
http://www.f4a.eu/uplRAR/12034377583688.rar
Ojeju jeszcze raz?
Wchodzicie na strone http://www.thesimsresource.com/ i tam sie rejestrujecie. Rejestracja przebiega tak samo jak na każdej innej stronie.
Dla tych co nie wiedzą:
1. Klikacie na Register for Free
2. W Choose Membership nic nie zmieniacie
Teraz Create an Account:
Username- nick
E-mail Address- poprawny adres e-mail
Verify E-mail- powtórz e-mail
Password-hasło
Verify Password- powtórz hasło
Teraz Fill in Personal Details:
First Name- imię
Last Name- drugie imię
Gender- płeć(Female-kobieta; Male-mężczyzna)
Year of Birth- rok urodzenia
Address- adres
Zip/Post Code- kod pocztowy
City- miasto
State/Province- stan/?województwo?
Country- kraj
Get updates from TSR by e-mail? - czy chcecie dosatwać maile na temat update
Signup for the TSR Newsletter?- czy chcecie dostawać Newsletter(biuletyn)
Abuse Warning- ochrona przed rozprowadzanie danych(trzeba zaznaczyć)
Terms and Conditions- warunki i ??(trzeba zaznaczyć)
Pola oznaczone * są obowiązkowe.
Nie pamiętam ale być może będziecie musieli potwierdzić rejestracje w mailu jaki Wam przyjdzie.
Następnie już zalogowani wchodzicie na http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/free/sims2/objects/ i pobieracie te dwa pliki.
Aby pobrać kilknijcie na tego niebieskiego ludka w pudełku(pobiera się jako SIM2PACK), lub na zieloną strzałkę(pobiera się jako PACKAGE)
Jak można tego nie wiedzieć? ;) A ty lollypopek lepiej nie wrzucaj na serwy, bo zaraz zaczną się pytania w stylu "Jak stamtąd ściągnąć? Plisssska odp." :D
misterio
16.02.2008, 12:58
mi ise udalo sciagnac :P bylam juz zarejestrowana :)
lollypopek
16.02.2008, 18:38
Jak można tego nie wiedzieć? ;) A ty lollypopek lepiej nie wrzucaj na serwy, bo zaraz zaczną się pytania w stylu "Jak stamtąd ściągnąć? Plisssska odp." :D
Z tego pierwszego serwera na szczęście nie ma problemów ze ściąganiem wystarczy jedno kliknięcie ;)
EDIT: Mam nadzieje, że pomogłam ;)
haughton
17.02.2008, 00:47
lollypopek - zdajesz sobie sprawę, że wrzucone przez Ciebie linki to piractwo? W pliku są wszystkie rozmiary lustrzanej nakładki, a tylko ta 1x1 jest darmowa, za pozostałe trzeba zapłacić.
lollypopek
17.02.2008, 13:15
lollypopek - zdajesz sobie sprawę, że wrzucone przez Ciebie linki to piractwo? W pliku są wszystkie rozmiary lustrzanej nakładki, a tylko ta 1x1 jest darmowa, za pozostałe trzeba zapłacić.
Ale były darmowe, bo niby skąd je mogła bym mieć??
braindamage
17.02.2008, 13:16
Tu macie serwery z których można tą podłoge ściągnąć ;)
http://www.f4a.eu/uplRAR/12031587477564.zip
http://rapidshare.com/files/92293955/podlogalustrzana.zip.html
Pobralam ta 1 i nie mam, tylko mam takie cos niebieskie :con:
Tiunivell
17.02.2008, 13:18
Kilka postów wyżej było wytłumaczone, ze musisz pobrać z tsr jeszcze jeden plik. Popatrz na wcześniejsze podstrony tego tematu.
Pobralam ta 1 i nie mam, tylko mam takie cos niebieskie
Jeżeli wejdziesz na stronę tą, którą podałam i pobierzesz te dwa pliki to nie będziesz miała niebieskiego
misterio
17.02.2008, 13:44
Ja pobralam z serwera te kilka plikow i nakladka swiecila na czarno niebiesko. potem pobralam te dwa pliki co podala luja i gdy klade na podloge to nie ba zadnego odbicia tylko przeswitujaca podloga tak jakby jej nie bylo :con: :con:
haughton
17.02.2008, 14:36
Oryginalnie dodany przez haughton
Ale były darmowe, bo niby skąd je mogła bym mieć??
Nie wiem skąd je masz, ale darmowe to one nie są na 100%. ;)
Darmowe to one były kiedyś. Też mam wszystkie rozmiary ze strony muranomobilia.com, ale teraz już ich nie można ściągnąć stamtąd. ;) A jak dla mnie to skandal, żeby płacić za kawałek lustra na podłodze. :con:
misterio
17.02.2008, 17:46
Czy ktos wie jak mi pomoc???
haughton
17.02.2008, 23:27
pati1394 - albo masz wyłaczone odbicia w grze (mozna je włączyć w opcjach grafiki), albo Twoja karta graficzna jest za słaba i dlatego nie widzisz efektu "lustra" na podłodze po położeniu nakładki.
Tiunivell
18.02.2008, 14:51
haughton- albo też nie ściągnęła pliku z TSR, który umożliwia ten efekt.
pati1394- znajdziesz ten plik tutaj:
http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/free/sims2/ "Shader file"
haughton
18.02.2008, 15:01
haughton- albo też nie ściągnęła pliku z TSR, który umożliwia ten efekt.
Napisała powyzej, że pobrała obydwa pliki. :smirk:
misterio
18.02.2008, 15:45
Dobra juz sobie poradzilam dzila ta nakladnka niewiem czemu wczesniej nie dzialala :P
Tiunivell
18.02.2008, 16:26
haughton- jeśli tak to przepraszam, nie zauważyłam :)
lollypopek
19.02.2008, 16:24
Jest 1x1 i z tym drugim plikiem ;) Sprawdzałam i wszystko działa ;)
Czy ja też moge prosic o tą nakładkę? mój e-mail to :
[email protected]
z góry dziękuje ;** :wub:
Czy ja też moge prosic o tą nakładkę? mój e-mail to :
[email protected]
z góry dziękuje ;**
Przecież kilka postów nad Twoim masz podane strony skąd możesz ją pobrać, więc po co wysyłać ja na maila?
Bo to jest właśnie takie ... dziecko. Boże, jaki żalllll.
Bo to jest właśnie takie ... dziecko. Boże, jaki żalllll.
Ej, ale nie obrażaj mnie. Żadna podłoga mi nie działała wiec poprosiłam o wysłanie. zaraz jakieś bulwersy. dziewczyno, spokojnie. :)
Ej, ale nie obrażaj mnie. Żadna podłoga mi nie działała wiec poprosiłam o wysłanie. zaraz jakieś bulwersy. dziewczyno, spokojnie.
Ta wysłana na maila też by Ci nie zadziałała bo była by to ta sama podłoga co z podanych stron.
Désignér to chłopak :P
Chantelle
09.03.2008, 18:02
Ja też ściągnęłam sobie tę nakładkę,rozspakowałam w folderze Downoload, i nie mam jej w grze ;( .Dlaczegoooooooooo?
Ja też ściągnęłam sobie tę nakładkę,rozspakowałam w folderze Downoload, i nie mam jej w grze ;( .Dlaczegoooooooooo?
I ja mam to samo ;(
bo trzeba ściągnąć wszystkie pliki...
Matko jedyna, to sie nazywa kolezenska postawa :/
Tylu z Was udalo sie sciagnac to za darmo. Zeby nie podzielic sie z kolegami na forum tymi plikami (glupie wyslanie na maila, nie wrzucanie na osobny serwer i rozpowszechnianie w taki sposob), wstyd.
Sweetberry
14.03.2008, 15:09
Matko jedyna, to sie nazywa kolezenska postawa :/
Tylu z Was udalo sie sciagnac to za darmo. Zeby nie podzielic sie z kolegami na forum tymi plikami (glupie wyslanie na maila, nie wrzucanie na osobny serwer i rozpowszechnianie w taki sposob), wstyd.
ten link podał ktos wczesniej, wiec mozesz sobie pobrac
Potrafie sciagnac sobie ze strony 1x1. Ja mowie o tych duzych.
haughton
19.03.2008, 16:12
Haro, większe nakładki są obecnie płatne więc przesyłanie ich jest piractwem.
Ja ją sobie ściągnęłam chyba ze 2 tygodnie temu już, właśnie z tej stronki ale teraz chyba chwilowo się nie da, bo nie widzę tego linku :con: Ale jeśli chcesz to chętnie Ci ją prześle na maila :D
Ja chce
[email protected]
Ja chce
[email protected]
:/ nie można samemu ściągnąć??
vikingowa
21.03.2008, 13:58
Ja ją nie wiem skąd mam, kiedy... Dobra jest reż 1x1 ale trzeba co kwadracik kalepiać
Aha, i radzę używaś sufit azem z lustrzaną podłogą, bo będzie się nam niebo odbijało.
Chantelle
21.03.2008, 15:15
Jest jakiś hack albo kod żeby było widać sufit?
björn borg
21.03.2008, 15:33
sufit możesz ściągnąc z mts2
@down jak to do mnie to się da ściągnac xd
:/ nie można samemu ściągnąć??
Nie da się !
Chantelle
22.03.2008, 07:56
Tobie się może po prostu nie ściągnęło,ale innym tak więc nie mieszaj. Nie obrażam cię!
Dobra nie róbcie już offtopu
Jak macie probemy to skorzystajcie z wyszukiwarki,
albo załóżcie nowy temat, a nie zaśmiecajcie tego...
agisia101
22.03.2008, 09:09
Częsato mi się tak zdarza z dodatkami z neta
Gratka95
23.03.2008, 14:04
waśnie mam probem z jej ściagnieciem :( .. jak ja sciągnąć ?
@up:
Ojeju jeszcze raz?
Wchodzicie na strone http://www.thesimsresource.com/ i tam sie rejestrujecie. Rejestracja przebiega tak samo jak na każdej innej stronie.
Dla tych co nie wiedzą:
1. Klikacie na Register for Free
2. W Choose Membership nic nie zmieniacie
Teraz Create an Account:
Username- nick
E-mail Address- poprawny adres e-mail
Verify E-mail- powtórz e-mail
Password-hasło
Verify Password- powtórz hasło
Teraz Fill in Personal Details:
First Name- imię
Last Name- drugie imię
Gender- płeć(Female-kobieta; Male-mężczyzna)
Year of Birth- rok urodzenia
Address- adres
Zip/Post Code- kod pocztowy
City- miasto
State/Province- stan/?województwo?
Country- kraj
Get updates from TSR by e-mail? - czy chcecie dosatwać maile na temat update
Signup for the TSR Newsletter?- czy chcecie dostawać Newsletter(biuletyn)
Abuse Warning- ochrona przed rozprowadzanie danych(trzeba zaznaczyć)
Terms and Conditions- warunki i ??(trzeba zaznaczyć)
Pola oznaczone * są obowiązkowe.
Nie pamiętam ale być może będziecie musieli potwierdzić rejestracje w mailu jaki Wam przyjdzie.
Następnie już zalogowani wchodzicie na http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/free/sims2/objects/ i pobieracie te dwa pliki.
Aby pobrać kilknijcie na tego niebieskiego ludka w pudełku(pobiera się jako SIM2PACK), lub na zieloną strzałkę(pobiera się jako PACKAGE)
Poszukaj trochę... Naprawdę warto...
a trzeba na Gmailu mieć emaila?
@karass - więcej postów pod postem nie szło napisać o tej samej treści?
psychickid
25.03.2008, 09:56
nom, ja też bym bardzo prosiła, kiedyś ściągnęłam sobie tę podłoge, ale teraz nie widze "downolads" czy czegoś podobnego... ;o
[email protected]
będę wdzięczna ;*
Bo tam nie ma downloads. Jeżeli jesteś zalogowana to kilkasz albo na niebieskiego ludka w pudełku(pobierasz wtedy jako SIM2PACK) lub na zieloną strzałkę(pobierasz jako PACKAGE)
psychickid
25.03.2008, 11:36
a jesli nie jestem zalogowana?
Sweetberry
25.03.2008, 12:23
MUSISZ byc zalogowana, zeby moc pobrac nakladke lub cokolwiek innego.
Dokładnie. Wymagana jest rejestracja.
Zajmie tylko 5 min a korzyści może byc więcej niż tylko lustrzana podłoga.
ja też tak mialm może żle wrzuciłeś do nieodpowiedniego folderu :)
Niusia42
09.04.2008, 14:46
I ja też poproszę
[email protected]
Nie możecie sobie tego pościagać? !
Ludzie tyle razy było powiedziane, że tej podłogi nikt Wam nie wyśle, bo po pierwsze jest to nielegalne a po drugie można ją sobie ściągnąć samemu.
psychickid
12.04.2008, 12:03
nie, nie możemy, ja nie widze teego linku .!! murano.zip czy coś.. no to powiedz gdzie to jest, to sobie ściągniemy
björn borg
12.04.2008, 12:44
tu (http://thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/sims2/sets/objects/546583/) masz tą podłoge ale płatną
nie, nie możemy, ja nie widze teego linku .!! murano.zip czy coś.. no to powiedz gdzie to jest, to sobie ściągniemy
Żeby pobrać podłogę trzeba się KONIECZNIE zalogować. Kilka postów wcześniej jest napisane jakby ktoś nie umiał...
Następnie wchodzisz na strone http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/free/sims2/objects/ i są tam dwa pliki (obrazek pomocniczy : http://img205.imageshack.us/img205/51/beznazwy1fc6.jpg ), które trzeba pobrać. Jeżeli klikniesz na obrazek nr 1. to pobiera się w SIM2PACK a jeżeli na obrazek nr 2. to pobierasz w formacie PACKAGE. Radzę kliknąć na obrazek nr 2.
PS: Obrazek może się długo ładować
psychickid
12.04.2008, 14:25
no ja jestem zalogowana .!!!!!
dziękuje :)
link usunięty
stad mozna pobrac,calkowicie za darmo,lustrzana podloge,plik sie nazywa millenium-reflektivewallsfloors
haughton
20.04.2008, 10:52
ilona - podawanie linków do takich stron jest zabronione na forum. Ta strona jest piracka. :con:
tylko,ze ja ta strone mam z forum ,a poza tym jest w linkarni
W takim razie zniknęło ci to z folderu Dowlands. Musisz albo ściągnąć jeszcze raz, albo jeszcze raz wrzucić do folderu Dowlands. Jak usuniesz rzeczy z tego folderu, to tak zaczyna mrygać :( Mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi ;)
Komandos-94-
21.11.2008, 11:22
albo nie masz włączonego odbicia światła. To też jest możliwe
http://www.thesimsresource.com/artis...sims2/objects/
2 ostatnie pliki pobieracie xD
daintydoll
12.01.2009, 21:46
U mnie niestety nie pojawiają się te 2 pliki, tylko jakiś błąd:
http://i44.************/14mykgm.jpg
Podobnie jak część z was ściągnęłam jeden kafelek tej podłogi, ale ciągle miga mi na granatowo. Czy ktoś wie skąd wziąć ten drugi plik, który powoduje te odbicia? Pojawiła mi się podłoga w formie lustra, ale nie o to mi chodziło, tylko o taki efekt połysku...
haughton
12.01.2009, 21:59
Link w poście powyżej nie jest już aktualny, podłogę o wymiarach 1x1 można teraz pobrać z tego linka: http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/details/category/sims2_objects_furnishing_decorative_mirrors/title/Reflective%20Floor%201x1/id/546586/, a drugi plik niezbędny, aby uzyskać efekt odbicia jest tutaj: http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/details/category/sims2/title/Millenium%20-%20Shader%20File/id/546585/
daintydoll
12.01.2009, 22:18
haughton jesteś wielki! bardzo Ci dziękuję :) lecę sprawdzić, czy podłoga działa ;)
mala2301
16.01.2009, 19:15
Hej a Ja mam taki problem. Że nie mogę się zalogować. Potwierdzenie rejestracji mi nie przychodzi. A rejestrowałam się około 3 dni temu ;/
haughton
16.01.2009, 23:36
Sprawdź folder "spam", albo załóż sobie skrzynkę na innym serwisie i zarejestruj się ponownie. Jeśli korzystasz z tego samego adresu, co na forum - z mojego doświadczenia wynika, że WP często ma tego typu problemy.
natalka1a
13.09.2009, 08:50
wes dajcie link do lustszanej podłogi plisss
natalka1a
13.09.2009, 09:01
mi to wogle nie dziala ;/
bubel-96
13.09.2009, 10:05
Ale CO dokładnie Ci nie działa?
Link w poście powyżej nie jest już aktualny, podłogę o wymiarach 1x1 można teraz pobrać z tego linka: http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/details/category/sims2_objects_furnishing_decorative_mirrors/title/Reflective%20Floor%201x1/id/546586/, a drugi plik niezbędny, aby uzyskać efekt odbicia jest tutaj: http://www.thesimsresource.com/artists/Murano/downloads/details/category/sims2/title/Millenium%20-%20Shader%20File/id/546585/
Linki Ci nie działają, nie możesz ściągnąć, czy nie działa w grze?
Bo linki działają (sprawdzałam), jeżeli nie możesz ściągnąć, to jesteś pewnie niezarejestrowana, a jeżeli nie działa w grze, to musisz (bodajże) włączyć odbicia lustrzane i obiekty modyfikowane. Po włączeniu obiektów modyfikowanych, musisz jeszcze raz wejść do gry.
Aha, żeby powiększyć zdjęcie, kliknij na nie :)
http://images40.fotosik.pl/193/754b4302dc42b7bfm.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=754b4302dc42b7bf)
Najlepiej, jeżeli chcesz ściągać naciśniesz to na czerwono lub na niebiesko (bo nie wiem, co oznacza to trzecie ;P). Jeżeli nie wiesz, jak "zainstalować" do gry, poszukaj na forum, jest poradnik... o, tu jest ;] (http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=37801)
inspiration15
29.07.2010, 12:19
Mi się zacina mam ją od dawna ale ej nie używam. W trybie zycia to jakaś katastrofa a mam nowego laptopa. Czy wam też się tnie gra?
a jeśli ja już ściągnęłam tą podłogę i zainstalowałam, to gdzie teraz w trybie budowy mogę ją znaleźć??
dziękuje, zobacze czy są :)
i nie w trybie budowy tylko kupowania :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.