Zobacz pełną wersję : Mój Pierwszy Dom Na Forum !! [BRAK ZDJĘĆ]
Hej! A oto mój pierwszy dom na forum ... Wiem że bryłą jest do kitu bo ja nie umiem budować ale może spodoba wam się wnętrze ?? A i pokój to nie moja specjlonść :D.
Skate_misia
20.01.2007, 08:52
No to zacznijmy od początku, że jest to Twój pierwszy domek więc nie będe aż taka surowa. Bryła jest okropna - pusta i bez kształtna,bo co to za kształt i te wielkie okna, nawet okropny jest komin a za nim palma (?!). To teraz wnętrze. Przedpokój to właściwie takie nic. Salon nawet ładny (ja lubie białe fotele i sofy). Pokój wypoczynkowy jest jeszcze do przyjęcia, ale i tak mnie nie zadziwił. Czy ktoś widział przeszkloną sypialnie od strony ulicy? Ja, nie. Troszkę imtymności. OK? W sypialni pasuje jedynie kołdra do dywanu. I jak dla mnie naj ładniejsze pomieszczenie w tym domku. Łazienka, jest na prawdę bardzo ładna (jak na ten dom) w moim ulubionym kolorze drewna jabłoni i delikatniej pistacji. Szkoda że jest tam ten dywan.
No to zacznijmy od początku, że jest to Twój pierwszy domek więc nie będe aż taka surowa. Bryła jest okropna - pusta i bez kształtna,bo co to za kształt i te wielkie okna, nawet okropny jest komin a za nim palma (?!). To teraz wnętrze. Przedpokój to właściwie takie nic. Salon nawet ładny (ja lubie białe fotele i sofy). Pokój wypoczynkowy jest jeszcze do przyjęcia, ale i tak mnie nie zadziwił. Czy ktoś widział przeszkloną sypialnie od strony ulicy? Ja, nie. Troszkę imtymności. OK? W sypialni pasuje jedynie kołdra do dywanu. I jak dla mnie naj ładniejsze pomieszczenie w tym domku. Łazienka, jest na prawdę bardzo ładna (jak na ten dom) w moim ulubionym kolorze drewna jabłoni i delikatniej pistacji. Szkoda że jest tam ten dywan.
Ten dywan wstawiłąm do łązienki bo było mi pusto a co do tych okien to nie miałam żadnych fajnych okien ... nie wiem tylko te mi sie podobały.a i dzieki za łagodną ocene mam nadzieję że inni też tak zrobią
:D
Wiem że bryłą jest do kitu bo ja nie umiem budować ale może spodoba wam się wnętrze.
Skoro chciałaś pokazać nam wnętrze to po co cały temat? Wystarczyło zapostować w temacie Pokaż mi swoje wnętrze (co zresztą już kiedyś zrobiłaś). Nie zamierzam być łagodny, bo widziałem na tym forum całkiem sporą ilość zgrabnych "pierwszych domów na forum". Niestety twój napewno nie uzyska takiego tytułu. Przynajmniej odemnie. Z zewnatrz domy wgląda jakby zabrakło ci pieniędzy. Ot co, dwa klocki ustawione jeden na drugim i oprawione w bardziewiaste okna, które pasują do wnetrza galerii hanlowej a nie do domu. Aha i po co ci te lampy na tym dachu? Rozumiem, że służy ci on za lądowisko dla helikoptera. Tylko pogratulować... Dobra przechodzimy do wnętrza. Wg mnie nie ma w nim nic co mogło by zwrócić uwagę, jest strasznie puste a i materiały wykończeniowe są dobrane fatalnie. Oczywiście nie można od każdego oczekiwać super gustu i umiejętności dobierania ale mozna się chociaż postarać. Zero przytulności w tym domu. Jak już wstawiłaś takie okna to chociaż powiesiłabyś jakieś zasłony albo żaluzje. Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie...co to będzie... Grasz wampirem? Nie? To czemu nie ma światła? Pieniążków zabrakło? A może się zapomniało wstawić? No dobra pora na podsumowanie:
"Dom nie sprawia dobrego wrażenia, swoja bryłą odstrasza a wnętrze pozbawione jest jakiegokolwiek charakteru"
Ocena:1/10
Pozdrawiam:
Ulmille
P.S - nie jestem złośliwy ale nie będe wysoko oceniał takiego "czegoś".
no więc...chciałaś/eś zrobić nowoczesny domek i trochę przesadziłeś/aś.Ta szklana ściana :con: no cóż...zbyt nowocześnie jak dla mnie...i ten wystający komin :/
4/10
Kasiunia14lat
20.01.2007, 14:56
Witaj!
Jak na pierwszy dom to całkiem nieźle.
Bryła jest dość nie typowa i raczej mi się nie podoba.Bardzo ładne mebelki w pokoju wypoczynkowym i śliczna łazienka. Przedpokój pusty... Sypialnia też choć utrzymana w ślicznych kolorkach. Musisz nad nim troszkę popracować... choć bryły nie zmienisz. Brakuje mi też ogródka i tarasu... Troszkę mało przytulnie... Ale jak na pierwszy dom to MOŻE BYĆ ;)
bryła.. no coż nie ukrywajmy - jest paskudna.. i te przeszklone ściany nie pasują. Komin tez odstaje dziwnie.. i nic nie ma wokoło domku 2/10
W środku no.. przeciętnie. ładne dodatki [sczególnie w łazience] ale nieciekawie porozmieszczane. przyjemny salonik..
i sypialnia też fee.. wszystko przez te szklane ściany.. nieładnie 6/10
ocena końcowa:
4/10
Oladelbezel
20.01.2007, 15:45
Mi się podoba nawet.... Jest taki nowoczesny, a ja to lubie :) 7/10
Jest taki nowoczesny, a ja to lubie :) 7/10
owszem jest nowoczesny..
Byłby o wiele lepszy, gdyby nie były to dwa sześciany postawione na siebie w te sposób.. jakieś bogatsze kształty trzeba by było tu zastosować..
kornelia911
25.01.2007, 16:51
Wiem że bryłą jest do kitu bo ja nie umiem budować ale może spodoba wam się wnętrze.
Skoro chciałaś pokazać nam wnętrze to po co cały temat? Wystarczyło zapostować w temacie Pokaż mi swoje wnętrze (co zresztą już kiedyś zrobiłaś). Nie zamierzam być łagodny, bo widziałem na tym forum całkiem sporą ilość zgrabnych "pierwszych domów na forum". Niestety twój napewno nie uzyska takiego tytułu. Przynajmniej odemnie. Z zewnatrz domy wgląda jakby zabrakło ci pieniędzy. Ot co, dwa klocki ustawione jeden na drugim i oprawione w bardziewiaste okna, które pasują do wnetrza galerii hanlowej a nie do domu. Aha i po co ci te lampy na tym dachu? Rozumiem, że służy ci on za lądowisko dla helikoptera. Tylko pogratulować... Dobra przechodzimy do wnętrza. Wg mnie nie ma w nim nic co mogło by zwrócić uwagę, jest strasznie puste a i materiały wykończeniowe są dobrane fatalnie. Oczywiście nie można od każdego oczekiwać super gustu i umiejętności dobierania ale mozna się chociaż postarać. Zero przytulności w tym domu. Jak już wstawiłaś takie okna to chociaż powiesiłabyś jakieś zasłony albo żaluzje. Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie...co to będzie... Grasz wampirem? Nie? To czemu nie ma światła? Pieniążków zabrakło? A może się zapomniało wstawić? No dobra pora na podsumowanie:
"Dom nie sprawia dobrego wrażenia, swoja bryłą odstrasza a wnętrze pozbawione jest jakiegokolwiek charakteru"
Ocena:1/10
Pozdrawiam:
Ulmille
P.S - nie jestem złośliwy ale nie będe wysoko oceniał takiego "czegoś".
Ulmille jesteś wredny,sam robisz okropne domki,a jeszcze czepiasz się innych.
domek nie jest załadny,ale jak NA PIERWSZY to nawet spoko;)
Ulmille mnie wkurza..prawie zawsze daje oceny typu 1/10 , a inni nie wiem za co(za taki badziew!!) dają mu 10/10 jego domy są okropne wymiotować mi sie chce.Jest niemiły.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.