PDA

Zobacz pełną wersję : SamochÓd Do Pracy

Wafel
22.01.2007, 12:06
Hej,
piszę bo mam problem, który bardzo utrudnia granie w The Sims 2. Otóż automatycznie po otrzymaniu trzeciego awansu samochód do pracy nie przyjeżdża a mnie wywalają po kilku dniach bo nie chodzę do pracy. I tak jest w każdym zawodzie. Nie wiem już co robić, nie mogę zarabiać pieniedzy, granie jest po prostu bezsensowne. Mam dużo poinstalowanych dodatków z netu, poza tym często stosuję kody różnego rodzaju. Jednak w każdym otoczeniu jest to samo - samochód po prostu nie przyjeżdża. Co jest przyczyną? Jak zapobiec? Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam.

EDIT:
Nie mam Nocnego Życia :(

Paranormalny
22.01.2007, 12:57
Masz nocne życie? Jak tak to czy masz samochód? A jak masz i twój sim jest jego właścicielem to nie przyjedzie po niego auto z pracy tylko musisz samemu do niej pojechać

Alatáriël
22.01.2007, 13:02
Może to być wina jakiegoś dodatku z neta. Ale zawsze możesz przecież kupić sobie własne autko.

Kasiunia14lat
22.01.2007, 18:52
Właśnie możesz sobie kupić swój samochód... Ale dziwne jest to, że tak jest w każdym otoczeniu... To pewnie błąd gry, albo wina jakiegoś dodatku...Albo... Masz jeszcze jedno wyjście: NIE AWANSOWAĆ :D

Eámanë
22.01.2007, 19:05
Ja bym po prostu reinstalowała ;)