Zobacz pełną wersję : Neverwinter Nights 2
Jeżeli ktoś z was gra w Neverwinter Nights 2 to zapraszam żebyście podzieli swoim zdaniem itp. Z innym ! :D
Jeny moja ulubiona gra RPG ^^ Grafika świetna, fabuła ciekawa i mnóstwo nowych funkcji. Do tego własna twierdza i ten powiewający płaszczyk... ach, och ^^ Moja ogólna ocena to 9.5/10. NWN 2 rządzi po prostu.
Camilla's Dark Side
18.02.2007, 16:22
Heeh ja siekam w Nwn2 xP ale jednak wracam czesto do pierwszej czesci... jakos tak przyjemniej i w dwójce troszke gowniano zrobili opcje multiplayera.. nie ma buddy list i takie tam. Ogólnie bardzo fajna gra swietna grafika bardzo wciagajaca fabóła tez jest :)
ALEXANDER
19.08.2007, 18:12
Mam o tej grze takie same zdanie jak Agaś. To mistrzostwo!
Nie mogę się doczekać dodatku!
~fireants
19.08.2007, 18:20
No fajne, tylko za cholerę nie mogę zabić orków < :f >, gdzie w NwN zabijałam je jednym zamachem \m/ Ale tak ogólnie gra bardzo fajna, grafika jest świetna. Tak jak w jedynce podoba mi się też muzyka. Szkoda tylko, że przy większych walkach gra mi się tnie, ale cóż, wina procesora :f No i czekam do pażdziernika na dodatek.
Aj, uwielbiam tą grę. :D Przywołuje wspomnienia. jednak 1-nka była jakoś lepsza. Ale rozmawiamy o NWN2, a więc... grafika świetna. Niestety mój komp udźwignął tylko średnie ustawienia. :con: Przeszedłem całą. Ale bardzo się męczyłem z Królem Cieni w ostatniej walce. Ale nieźle rozbudowałem Warownię na Rozstajach. :D Ogólnie bardzo fajna gierka, moja ulubiona RPG. Chyba sobie znowu zainstaluję i zagram. Tylko muszę skombinować miejsce na dysku. ;P
ALEXANDER
02.09.2007, 15:16
No fajne, tylko za cholerę nie mogę zabić orków < :f >, Próbowałaś już zmniejszać poziom trudności?
~fireants
02.09.2007, 15:29
Nie o: Jak będę miała miejsce na dysku to zainstaluje i zobaczę : P Może ktoś chętny przez sieć :f
ALEXANDER
04.09.2007, 19:55
Ja niestety odpadam; Nie mam jeszcze komputera zdolnego do uniesienia tej gry... A nawet jak takowy dostanę to będę miał kłopoty internetem. Mam jakiegoś "Blueconnecta" przez którego nie działa gra przez sieć...
Ja właśnie dzisiaj kupiłam tą grę ;O Nie wiem jak to będzie wszystko wyglądać, bo choć jestem miłośniczką RPGów wszelkiego rodzaju, to w NWN nigdy nie grałam. Kupiłam w sumie za radą i mam nadzieję, że się nie zawiodę;)
I ja się dołączam do grona miłośników Neverwinter Nights 2. To jedna z moich ulubionych gier. Grałam w nią w zeszłym roku i przeszłam całą :) Takie gry rządzą, a nie takie tam The Sims :x ;)
gra moze jeszcze ktos w to tutaj?
dziwie sie ze nikt nie napisal o dodatkach. wlasnie dostalam w swoje tluste lapska storm of zehir i mysteries of westgates i musze przyznac ze na drugim oficjalnym dodatku sie troche zawiodlam. chociaz storm of zehir zdobylo bardzo dobre opinie wsrod graczy(glownie dlatego ze zmienil sie troche system konwersacji itp, nawiazano do takich gier jak icewind dale) dla mnie zepsulo urok tej gry :( nawiazujac jeszcze do pierwszego dodatu - mask of the betrayer (o ktorym nie bylo tu dyskusji), w odroznieniu od negatywnych opinii mnie sie bardzo spodobal (byc moze przez to, ze wciaz nawiazuje do podstawowej kampanii). no coz wyrzucilam swoje frustracje, jakie sa wasze zdania? (o ile ktos gral... bo nie oczekuje zbyt wielu wypowiedzi :p)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.