Zobacz pełną wersję : Nieślubne dzieci Simów ;)
Zielonooka737
28.01.2007, 14:18
Problem zaczął się od tego, że małżeństwo Kowal: Jadźka i Technik Zapylacz #9 chcieli mieć więcej dzieci, ale nie pojawiała mi się opcja "Postaraj się o dziecko" ani na łóżku, ani w wannie. Myślałam, że może kosmita jest za stary ;), więc załatwiłam Jadźce kochanka, ale z nim również tej opcji nie było. Pomyślałam zatem, że gra jest moralna i dzieci można mieć tylko z małżonkiem ;). Jadźka rozwiodła się z kosmitą, wzięła ślub z kochankiem, ale nadal nic :(. Relacje między Simami są ok: 100/100, są zakochani, więc w czym problem? Dlaczego nie ma tej opcji? Czy Simka może zajść w ciążę przed ślubem? Proszę o pomoc ;)
stagnacja
29.01.2007, 18:32
Ja mam tak samo z uciekaniem bez płacenia rachunków :( pewnie to przez wadliwy dodatek albo wirusy. Ja mam zapchany dysk i wirusy i gra się potwornie tnie :angry: :|
Normalna simka może zajść w ciążę przed ślubem, nawet z mężczyzną-emerytem. Może Jadźka jest bezpłodna? ;>
Kasiunia14lat
30.01.2007, 17:30
A może to Coś nie tak jest z Jadźką? Skoro próbowałaś już z kilkoma Simami...
Ale najprawdopodobniej to jakiś błąd gry... Może spowodowany wirusami? A może jest jakaś ograniczona ilość dzieci w rodzinie? Ilu już ich masz? :D
magdalena27100
30.01.2007, 22:53
Może twoja Simka jest już trochę za stara?? Kiedyś tak miałam więc odmłodziłam ją uzywając eliksiru i wtedy nie było problemu bo zaszla w ciąże.
Właśnie, czasami simka jest już pod koniec stadium swojej młodości i mogłaby nie dotrwać do końca ciąży, bo musiałaby stać się emerytką ;) Wtedy nie da się zajść w ciążę, chyba że się odmłodzi :)
SIMY MOGĄ MIEĆ dzieci i slubne i nieslubne ale tylko wtedy kiedy na stalym panelu kontaktow jest miłość, nie zauroczenie lub zakochanie ale własnie miłosc
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.