Zobacz pełną wersję : Wejdź i pomóż
wojownikmierci
28.01.2007, 18:52
Mam problem z the sims 2 Własny Biznes. Chodzi o to że gdy próbuję wejść na parcelę lub stworzyć rodzinę to pojawia mi się błąd o treści "Działanie programu zostało zakłócone.Aplikacja zostanie zamknięta". Mam dobry sprzęt, pocesor 1.9 GHz, 750 RAM-u więc co jest źle??
P.S.
Wyłączyłem wszystkie aplikacje działające w tle i nic.
kornelia911
29.01.2007, 13:31
Mam problem z the sims 2 Własny Biznes. Chodzi o to że gdy próbuję wejść na parcelę lub stworzyć rodzinę to pojawia mi się błąd o treści "Działanie programu zostało zakłócone.Aplikacja zostanie zamknięta". Mam dobry sprzęt, pocesor 1.9 GHz, 750 RAM-u więc co jest źle??
P.S.
Wyłączyłem wszystkie aplikacje działające w tle i nic.
Może coś jest nie tak??Zainstaluj wszystko od nowa.Nie jestem pewna czy by działało,ale chociaż spróbuj.
wojownikmierci
29.01.2007, 18:28
Instalowałem kilka razy,może 4 - 5 razy i nic.
stagnacja
29.01.2007, 18:35
A może wadliwy dodatek z neta????????
wojownikmierci
29.01.2007, 18:39
niestety nic nigdy nie ściągałem z neta :(
czy to pirat? xP
Ja moge odpowiedziec: TAK
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez kyku
czy to pirat? xP
Ja moge odpowiedziec: TAKO boshe to nie musi być wina pirata, owszem MOŻE być, ale nie musi. Na pewno wyłączyłes wszystkie programy działające w tle? Sprawdź wszystko!
wojownikmierci
30.01.2007, 08:12
Ja jestem zwolennikiem gier oryginalnych. Wyłaczyłem wszystkie programy działające w tle oprócz Explorer i Systray :|
czy ciagle tak sie ro robilo? czy kiedys dzialalo normalnie?
moze reinstalka pomoze
wojownikmierci
31.01.2007, 08:47
Jak mówiłem wcześniej instalowywałem i odinstalowywałem 4 - 5 razy.
Czy to pirat? :|
Jeśli tak, to przeczytaj regulamin, może wtedy uda Ci sie zamienic z nami dwa zdania ;)
wojownikmierci
31.01.2007, 09:30
Jest to płyta oryginalna - mogę ci podać nawet kod kreskowy pudełka z płytą
Mi tez sie tak robi! :/
Mam gre oryginalna. Odinstalowywalam z 3 razy i instalowlam i ciagle tak jest..:/
pokazuje sie filmik i potem wykakuje "Działanie programu zostało zakłócone.Aplikacja zostanie zamknięta"
Co robic ;( :(
wojownikmierci
07.03.2007, 18:36
Miałem reinstalkę systemu, powodem był wirus (konkretnie kilka trojanów ;|) no ale już komputer cacy, no więc pomyślałem że znowu zainstaluję The sims 2 , no i działa doskonale! Wszystkim tym co mają problemy z tym błędem radzę żebyście sprawdzili dokładnie czy nie ma wirusów (po kilka razy i nawet innymi programami), no chyba że jest zły windows (no ale raczej nie powinno być problemu). Sprawa się rozwiązała :) .
ja nie mam pirata reinstalowalam jakies 10, moze 15 razy, ale jak instaluje orginalny dodatek np. TS2 zwierzaki, to mam ten piękny błąd... ;/ Co mam zrobić??
P.S. Nie mam żadnych dodatków z nata ;/
Luska1910
08.12.2007, 12:03
Może macie za mało wolnej pamięci? A jeśli to pirat ***.U mnie było przedtem podobnie, tylko błąd pojawiał się podczas uruchamiania...Potem było już ok:)
@Rocket: Tu NIE rozmawiamy o piractwie! regulamin (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2135) się kłania
psychickid
08.12.2007, 12:35
Na forum nie rozmawiamy o piractwie! Przeczytaj 8. pkt regulaminu (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2135) w postowaniach.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.