PDA

Zobacz pełną wersję : Pomooocy !!!

kluskakh
31.01.2007, 18:09
Niedawno ząłapałam wirusa, więc musiałam od nowa zainstalować system. Przez to wykasowałam simsy. Po pewnym czasie zainstalowałam wszystko od nowa. Kiedy szczęśliwa weszłam do Miłowa i chciałam stworzyć rodzinkę zauważyłam, że wszystko jest zsrobione z gazety (oprócz domówi trawy). W Dziwowie i w Weronie było podobnie. Spróbowałam stworzyć rodzinkę, ale po jakiejś minucie tworzenia cały komp się zawieszał. Kiedy odinstalowałam i ponownie weszłam gazetowego prezentu już nie było, ale niemożliwość tworzenia rodziny pozostała. Muszę dodać, że wszystkie dodatki mam orginalne (NŻ,WB i Z) oraz, że próbowałam wchodzić bez dodatków (tylko podstawowa wersja). Odinstalowałam już kilka razy, a podobnego tematu nie znalazłam. Proszę pomóżcie!!!!
;( ;( ;( ;(

Monitkowa
31.01.2007, 19:14
Najlepiej zrób Screena
(W czasie gry wciśnij przycisk Print Screen [obok F12;)])
Wtedy będzie łątwiej powiedziec :)

PS. Byc może masz coś z kartą graficzną...

gruszka.
31.01.2007, 19:39
Podaj parametry swojego komputera.

Jupiter
01.02.2007, 17:34
Kiedy napisałaś że wszystko jest z gazety skojażyło mi się to z błędem tekstur, czego przyczyną zazwyczaj są dodatki z netu. Jęśli jaieś masz (szczególnie skiny) wytnij je aby sprawdzić czy bez nich też jest błąb.

kluskakh
01.02.2007, 19:27
Nic nigdy nie ściągałam z internetu, a jak mam podać namiary komputera to nie wiem :( :( :( To jest głupie, a ztymi gazetami to już przeszłość. Po odinstalowaniu zniknęło więc nie potzreeba robić Print Screen,a