Zobacz pełną wersję : Przebieranie dzieci
Pietrek Typek
26.02.2007, 11:53
Problem jest natury następującej: Mam dziecko, kupuję mu ciuszki, klikam na szafę, ale nie widzę opcji "Zaprojektuj ubranie", którą mam zazwyczaj u dorosłych czy nastolatków. Czy to jakiś błąd?
Jak sobie z tym radzicie? Moja simka nosi płetwy i koło ratunkowe (dodatek Rozrywka Rodzinna), a ja bym się wstydził iść w czymś takim do szkoły :P.
Dawno w simsy nie grałam ale z tego co pamiętam to trzeba dorosłym simem kliknąć na to coś do zmieniania pieluszek i tam będzie opcja "przebierz sima (np.) Jasio" :P .. I wtedy pojawi sie ten panel ..
ale tylko mi sie wydaje, chociaż spróbuj tak ;)
stagnacja
26.02.2007, 15:47
Trzeba kliknąć dorosłym Simem na stolik do przewijania ;)
Pozdrawiam
Nikita
Alatáriël
26.02.2007, 15:52
:D
Ludzie... Jemu chodzi o dziecko a nie o małe dziecko... (Wyraźnie mówi o płetwach, których małe dzieci NIE NOSZĄ i o chodzeniu do szkoły ;P ).
A więc, przeglądając twoje tematy stwierdziłaam, że w twojej grze jest sporo błędów ;) Zaczynam mieć wątpliwości co do tego, czy masz orginał. Rozwiej je, i napisz to.
Ja i tak stawiam na błąd ;P Jak zwykle.
Możesz to dziecko przebrać w następujący sposób:
1. Wciskasz Shift + Ctrl + C, wtedy na górze ekranu pojawi Ci się okienko (lól).
2. Wpisujesz w to okienko kod boolProp testingCheatsEnabled true.
3. Trzymając Shift kliknij myszką na to dziecko, które chcesz przebrać i wtedy pojawią Ci się nowe opcje w języku angielskim.
4. Postaraj się znaleźć opcję Plan Outfit*.
Jeżeli klikniesz w Plan Outfit* to pojawią Ci się wszystkie ciuchy do kupienia (tak jakby sklep, tylko że w domu ^^), musisz tylko wybrać odpowiednią grupę wiekową i płeć. Jeśli już kupisz te ubrania, zaraz po tym automatycznie otwiera Ci się szafa, gdzie będziesz już mógł wybrać ubranie codzienne dla Twojego sima.
Pietrek Typek
26.02.2007, 19:33
Posłuchaj, nawet gdybym miał pirata, nie napisałbym tego z oczywistych przyczyn :). Jeśli ktokolwiek pirata ma, nie przyzna się do tego oficjalnie na szanowanym forum. Nie jestem na tyle głupi, by zakładać tematy w stylu "czy ma ktoś kod dostępu" albo "Kto ma cracka?" :P - wtedy byłoby to oczywiste. To, że większość użytkowników Simsów prawdopodobnie korzysta z piratów jest rzeczą niemal pewną. Mniejsza jednak o to.
Jeśli ktoś ma pirata, pirat ten jest odpalany z oryginału. Ludzie posiadający piraty mają te same problemy jakie mają ludzie posiadający oryginał. Nie licząc oczywiście problemów dotyczących cracków i kodów instalacyjnych. To też nieważne.
Z netu ściągnąłem wszystkie patche, mam więc najbardziej aktualną wersję Simsów. Problem pozostał. Jeśli nikt inny nie ma podobnego, spróbuję przeinstalować grę. Dziękuję wszystkim za pomoc!
Alatáriël
26.02.2007, 19:44
Oj, i tu sie mylisz Pietrek... Niektórzy pisali tak po prostu, że mają pirata :)
Ale oni chyba regulaminu nie czytali :D
Twój post świadczy o tym, że regulamin znasz. To dobrze ;)
A może masz wadliwą szafę z netu?
Pietrek Typek
27.02.2007, 20:52
UWAGA!
Odwołuję. Okazuje się, że moja siostra się pomyliła, albo po prostu po zainstalowaniu patchów problem zniknął.
Projektuję normalnie ciuszki dziecięce (mam dwóch młodych Dziwaków kosmitów i z szafą wszystko działa jak należy). Dziękuję serdecznie za pomoc! Pozdrawiam.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.