Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ubranie wierzchnie dla Simorośli!

stagnacja
09.03.2007, 14:43
Tak jak w temacie... mam dużą rodzinkę Simorośli i chciałabym mieć ubranie wierzchnie ale takie... zielone ;P w stylu takich liści... no żeby pasowało do Simorośli! Wiem, że będzie trudno, ale spróbujcie poszukać ;P ja też szukałam jednak nic nie znalazłam ;(
Pozdrawiam
Nikita

Alatáriël
09.03.2007, 17:34
Tak jak w temacie... mam dużą rodzinkę Simorośli i chciałabym mieć ubranie wierzchnie ale takie... zielone ;P w stylu takich liści... no żeby pasowało do Simorośli! Wiem, że będzie trudno, ale spróbujcie poszukać ;P ja też szukałam jednak nic nie znalazłam ;(
Pozdrawiam
Nikita

Ja wiem! Nikita, wejdź w www.xmsims.com potem w skiny, i kliknij w fantasy. Są tam skrzydełka itp, ale są też 2 ubranka, które myślę, że by fajnie wyglądały na simorośli. Pozdro : )

stagnacja
10.03.2007, 11:40
Ja wiem! Nikita, wejdź w www.xmsims.com potem w skiny, i kliknij w fantasy. Są tam skrzydełka itp, ale są też 2 ubranka, które myślę, że by fajnie wyglądały na simorośli. Pozdro : )

Ehh... zapomniałam, że nie masz pór roku. Ubranie wierzchnie to nasze kurtki zimowe ;P a tam nic takiego nie ma

Cannabis
10.03.2007, 12:44
Zawsze możesz w warsztacie zaznaczyć, żeby się w ubraniach wierzchnich pokazywały ;).

stagnacja
10.03.2007, 14:23
Zawsze możesz w warsztacie zaznaczyć, żeby się w ubraniach wierzchnich pokazywały ;).

Pytanie: jak? ;P ja nie umiem... poza tym nie ma tam nic ciekawego... na xmsims

simonek
10.03.2007, 16:03
Pytanie: jak? ;P ja nie umiem... poza tym nie ma tam nic ciekawego... na xmsims
nie wiem czy w 4pr idzie tak zrobic ale np. masz te skrzydelka w ubraniu codziennym... wchodzisz do bodyshopa (warsztatu) bierzesz to jako projekt czy coś i zaznaczasz ikonke na zielono ubrania wirchnego a wtedy to bedzie jako ubranie wierzchne
aha a te skrzydelka nie są normalnie w ubraniach tylko w tym dziale http://www.xmsims.com/sims2/ehtm/fantasy/fantasy05.htm

stagnacja
10.03.2007, 18:14
Ooo... dzięx ;) temat można zamknąć