Zobacz pełną wersję : Vampiry!
Vampirzyca14
10.03.2007, 14:07
Pomocy! nie wiem co sie stało. Przez jakiś czas miałam rodzinkę vampirów.... potem mi sie znudziła to chciałam zmienic ich spowrotem w ludzi. Wezwałam swatke, kupiłam eliksir... i po jego wypiciu niby simy były normalne... ale nadal były szare i miały zęby!
No,u mnie było tak samo.Niby zachowywały się jak normalne simy.Nie piekło ich słońce,nie musiały spać w trumnie.Ale wyglądały jak 100 %-towe wampiry.Co z tym zrobić?
Hm...a zamienilyscie simy w wampiry normalnie przez ugryzienie przez innego, czy kodem? Bo ja tez mialam tak jak wy wtedy jak zamienilam sima kodem w wampira :/
stagnacja
10.03.2007, 17:38
To może być błąd w grze. Ja miałam podobnie z wilkołakiem. Lub to samo co mówiła Polia...
Alatáriël
10.03.2007, 19:34
A może zamień ich jeszcze raz w wampiry, poprzez ugryzienie innego wampira, a potem znów wylecz. Może to pomoże.
Czy ten temat nie powinien być w dziale "The Sims 2 Nocne Życie"?
Vendetta
11.03.2007, 10:54
Miałam tak samo kiedy zmieniałam simy kodem (boolProp......). Wtedy musisz "odmienić" sima za pomocą tego kodu i dopiero wypić eliksir. Nie wiem czy u was też będzie działało, ale w moim przypadku ta metoda się sprawdza. Mam nadzieję, że pomogłam.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.