Zobacz pełną wersję : Rasiści!
Mam problem. Moja simka poznała wampira. Zaprzyjaźnili się i po kilku dniach ona też stała się wampirem. Którejś nocy poszli do restauracji na Przedmieściu i zamówili coś do jedzenia, ale kelner nie odchodził od ich stołu. Kiedy dałam zamówienie kelnerce, to przyniosła, ale wysypała jedzenie na moja simkę. Potem wszyscy się na nią gapili, plotkowali o niej, a jak wstała, to zaczęli ją drażnić i denerwować. W końcu nie dostałam jedzenia, ale nie o to mi chodzi. Czy u was w grze też są simowi "Rasiści"???
karolcia92
12.03.2007, 13:12
Jeszcze nigdy mi się coś takiego nie przydarzyło. To znaczy kelner wysypał na moją simkę jedzenie, a później inni simowie o niej plotkowali, ale nie dokuczali jej. A może te simy nie lubiły Twojej simki i dlatego ją drażniły?
Właśnie nie. Kiedy przychodziła w ludzkiej postaci, to gadali z nią, żartowali...a jak jest wampirem no to co się dzieje...TO... xP
nastka06
12.03.2007, 17:09
Jeszcze nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło i chyba nie ma u mnie simowych ,,rasistów". :)
hmm... moze to dlatego ze twoja simka jest wampirem, bo mowilas ze jak simka byla normalna to tak sie nie zachowywali simowie w poblizu :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.