Zobacz pełną wersję : Domek dla rodziców z niemowlakiem [BRAK ZDJĘĆ]
gabi199313
15.03.2007, 18:51
Oto mój new domek.
Ogólnie domek podoba mi się, z zewnątrz jest ciekawy. Jadalnia ma świetny zielony kolor , tylko te panele nie pasują do niej. Kuchnia ... nie, nie niebieski kolor z takim połączeniem , nie podoba mi się . Sypialnia fajna, tylko moim zdaniem złe połączenie kolorów, żółta śćiana z pomarańczowom podłogą dziwnie wygląda. Pokój niemowlęcia jest za to bardzo fajny. Na zewnątrz dom wygląda ( jak już mówiłam ) fajnie. 7/10
Pozdrawiam ;)
Domek jest świetny na zewnątrz, jak i wewnątrz. Podoba mi się pokrycie terenu i to, że w pomieszczeniach jest luz, a nie ścisk wszystkich mebli. Przedsionek przed drzwiami wejściowymi pasuje do tego typu domu. Pokój dziecka jest według mnie trochę zbyt ponury, ale może dla tego, że ja zazwyczaj robię różowy albo żółty. Najlepszy jest pokój rodziców- przytulny i ciepły. Łazienka jest dobrze urządzona, co daje efekt dużej ilości miejsca. Metalowe wykończenia na meblach w jadalni pasują zarówno do wszechobecnej w tym pomieszczeniu zieleni jak i drewnianej podłogi. Kuchnia też niezła: kolory stonowane, wszechstronnie umieszczone meble. Pomysłowy dach ;) . Moja ocena: 9,99/10 (0,01 za ten pokój dziecka).
P.S. Czekam na nowe projekty.
+SweetCherry+
18.03.2007, 13:30
Ogólnie domek wygląda eksta, tylko jest trochę pusty. Np. łazienka.
I ten niebieski w kuchni!!! Ale domek w dobrym stylu 7/10
Nie podoba mi się ... 3/10
The FerG
21.03.2007, 11:48
Dam 6/10 ale mam rade zrób jeden a porządny ;)
Maadzialenaaa
21.03.2007, 19:37
Ma ładne kolory.... łazienka dużaaa i pustawa :con: ale tak to jest ok, tylko jeszcze pokój dziecka troche pustawy choć ładny ;P I nie podobają MI się kolory w sypialni :P i ten niebieski w kuchni !! 7/10 B)
"Domek dla rodziców z niemowlakiem" - a jak maluch podrośnie, to co...? ;) Oczywiście żarty, więc do rzeczy - ogólnie nie mój styl, bo nowoczesny, ale właściwie jest ok. Kształt choć bez innowacji ładnie się prezentuje w tym stylu, ale ogromne cegły są trochę zimne - te jasne mogły byc zastąpione jakimis drobnymi cegiełkami, albo panelami. ;) Wnętrza też nie w moim stylu - też nowoczesne, więc może się nie znam, ale ogólnie nie jest źle. W sumie jest ładnie nawet. ;) Tylko te nieszczęsne kwiatuszki na trawie....... Czy to jest kraina troskliwych misiów? :P
dominika
24.03.2007, 01:24
Bardzo ładny domek nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń.Bryła jest w porządku jak cały domek podobają mi się meble w jadalni i innych pomieszczeniach.10/10 :)
Bryła dziwna, ale pomysłowa. Jadalnia ładna, ale jakoś mi nie pasuje do kuchni. Jak dla mnie łazienka bez kafelków to nie jest łazienka. To jest takie duże pomieszczenie, a w takim małym stopniu wykorzystane. W sypialni także duży pokój, a mało mebli. Pokój niemowlaka ładny. Taras spoko, ale na dole te krzesła i parasol mi jakoś nie pasują, z resztą nawet jakby ktoś tam usiadł to go wszyscy oglądają. Stanowczo wole ogrody za domem. 6/10
^Serduszko^
24.03.2007, 18:26
Bryła? Hm.. Trudno powiedzieć jest napewno dziwna ale i pomysłowa jak to powiedziała Jutka6. Kuchenne meble nie pasują są niebieskie? A powinny być raczej zielone. Żółty z pomarańczem: To jest bleee i jakie ochydne. No więc muszę ci powiedzieć ,że odejme ci 3 punkty za te błędy. 7/10
MASAKRA ! O matko ! Jakie meble w kuchni ! Co za dach ! Ochyda ! Za duże pomieszczenia ! Ogólna ocena za dom 2/10. Sorry.
Ładny dom!
8/10
Tylko jest 1 minus.
Jak jest dom na dworze to kolor mi się nie podoba.
Pozdrowionka
Jesta
:laugh: :D :laugh: :D :laugh: :D :laugh: :D
WifeFaraon'a
08.06.2007, 13:17
Bryła; trochę dziwna, ale ciekawa :). Szkoda, że nie ma jako takiego ogródka : con:. Przydało by sie jakieś ogrodzenie :con:. śliczny ganek, dodaje bryle uroku :P.
Wnętrze średnio mi się podoba. :con:.
Ocenka:8/10
nie podoba mi sie kuchnia, sypialnia i wielkość pomieszczeń. Duże i bardzo puste
7/10
Powiem, że niezły. Ale nie podoba mi się pomiesznie kolorów. Na początku neonowa zieleń, poźniej błękit, a na końcu pomarańcz. Moja ocenka 8/10.
Gothabella
14.06.2007, 19:27
Podobała mi się łazienka, fajne połączenie jasnych brązów i zieleni roślinek i dodatków. Ale dawanie paneli do łazienki jest trochę nieżyciowe (szybko by się zniszczyły od wody). Czasem trochę przesadzasz z dawaniem wszędzie jednego koloru (ta jednolicie zielona jadalnia dawała wrażenie psychodelii).
Zozolinka
17.06.2007, 16:51
śliczny wprost przecudny 10/10
Bryła mi się podoba, zwłaszcza, że ja podczas budowania nie zajmuję się bryłą jako, że chcę zrobić dom jak najbardziej funkcjonalny, bo zwykle robię domy żeby w nich grać (szkoda byłoby mi czasu na męczenie się by gdzieś pokazać, a potem przebudowywać bo to i tamto xD).
Mi się nie podoba kuchnia - jak dla mnie to bardziej wygląda na jakiś zestaw do zabawy dla dziecka... Jadalnie jest ładna tylko do tej "dziecięcej" kuchni nijak pasuje...
Na dworze basen zrobiłabym mniejszy, albo jakoś bardziej udziwniony w kształtach, bo taki duży to tak prawdę mówiąc tylko dużo miejsca zajmuje.
Łazienka - cóż, ja wolę mniejsze łazienki, których nieodłacznym elementem są kafelki przynajmniej na podłodze. Czasem, owszem żałuję, że nie zmieszczę tam ślicznych szafeczek typowo łazienkowych, ale jednak jakieś przyzwyczajenie do małych pomieszczeń w tej kwestii mi zostało. Nawet te dywaniki by się chyba lepiej na kafelkach prezentowały ;p.
Sypialnia - zdecydowanie dałabym tam inną podłogę, ta jest taka 'antyczna', a meble jednak masz tam nowoczesne. Może odpowiedniejsze byłyuby właśnie panele? ;) No i ściany - też dałabym coś innego, może w odcieniach beżu. A poza tym mi się podoba, sama kiedyś te meble wykorzystałam.
Pokój dziecka - nie mam nic do zarzucenie ;p.
Hm, a punkty... myślę, że dobre 7/10^^.
karolkaaa402
18.06.2007, 13:07
domek nawet fajny ale nic w nim ciekawego nie ma 6/10
Ogólnie z zewnątrz mi się podoba i w ogóle... chociaż ta kuchnia trochę nie pasuje. Ocenka - 8/10
PeeS
Jakoś wolę kiedy zdięcia robione są za dnia a nie nocą ;P
Sylwia=)
19.06.2007, 12:00
Z tego wszystkiego, najbardziej podoba mi się jadalnia i ogród, ale to są "nocne" zdjęcia a ja mam ciemny ekran w monitorze i za bardzo nie widać...
Nandelle
21.06.2007, 10:38
Ten domek bardzo mi sie podoba
10110101010/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.