Zobacz pełną wersję : The Sims 2: Cztery pory roku - Wrażenia z gry
Co sądzicie o grze ;] ?
Jak Wam się podoba? Macie jakieś uwagi co do niej?
Mnie osobiście najbardziej denerwuje że moje simy nie opalają się w lato .____.
A tak w ogole - macie ją? A jeśli nie macie to zamierzacie ją mieć ;d ?
pzdr.
Mnie gra się bardzo podoba.
Denerwuje mnie to że w lato zawsze przez 2 dni pada deszcz.
Ja się opaliłam przez przypadek, przez przypadek również moja simka stała się simoroślą.
ja mam, niestety mialam okazje grac tylko w lato i w wiosne, i az mi sie odechciewa teraz wlaczac bo wczoraj wybudowalam sobie fajny domek a tu mi sie gra wylaczyla <gleba> :con:
Super to jest :) Moim zdaniem przebija nawet Nocne Zycie :) Fajnie sie gra, ciagle nowe rzeczy, postarali sie po prostu, a nie zrobili dodatku na odczep sie jak np. Zwierzaki :P
Monitkowa
22.03.2007, 17:59
Ja już mam pory roku ale jeszcze ich nie zainstalowałam...
napięcie :)
Simsów 4 pory roku nie mam jeszcze ale będę miała już w najbliższym czasie. I czytałam o nich dużo więc sądze ze bardzo są fajne ponieważ w końcu życie naszych simów zaczyna się lepiej rozwijać <tak to nazwę> xDxD bo niew eim jak.
Alatáriël
22.03.2007, 20:57
Nie mam jeszcze ;( Ale będę miała w najbliższym czasie ^^ Z tego, co o tym dodatku piszecie, wywnioskowałam, że może być na prawde SUPER : )
karolcia92
22.03.2007, 21:40
Jejku, a ja już jutro dostanę. Nie mogę się doczekać. Z tego, co słyszę, to chyba jest najlepszy dodatek.
dominika
22.03.2007, 22:38
Ja już mam Pory Roku ale nie mam zbyt dużo czasu żeby w nie grać (nauka) ale jak raz loknełam to naprawde Super!
A ja mam i się z tego cieszę, a dzisiaj zauważyłam jak grałam, że w zimę można spotkać pingwina. Spotkałam go na parceli, a w nocy przyszedł i porozmawiał z bałwanem o szkole^^
Według mnie gra jest suuper :D . Jak się pogra jakiś czas to potrafi nieźle wciągnąć. Też rzadko gram, ale jak się za nią wezmę, to trudno mi jest przerwać. Polecam gorąco ;)
Ja jeszcze nie mam ;( ale zamierzam mieć... tzn. rodzice mają mi kupić xP a jak patrzę na te foty to aż na achy i ochy mnie zbiera :D
A najbardziej cieszy mnie to, że można jeździć na łyżwach (bo ja uwielbiam to robić ;) ) i łowić ryby (to też uwielbiam robić ;) )
I fajnie, że jest simorośl :) no i wogóle myslę, że ten dodatek jest super (chociaż go nie mam, ale wnioskuję po Waszych komentach ;) )
Zozolinka
24.03.2007, 09:22
gra jest wporzo!gra wciagajaca POLECAM
szynszylam
24.03.2007, 10:16
Moim zdaniem najlepszy dodatek. Ogólnie wszystko w grze jest super!!!
Jak dla mnie to chyba najlepszy dodatek do TS2. Wprowadzili dużo fajnych, nowych rzeczy. Jedyne co mnie wkurza to to, że śnieg u mnie w zimie nie chce padać. A jak spadnie to późno, a i tak nie napada dużo >.<
^Serduszko^
24.03.2007, 13:05
Mnie gra się bardzo podoba. Te wszystkie pory roku. Dużo można odkryć tajemnic. Najfajniejsze dla mnie to zabawa na śniegu. Bardzo mi się podoba. Albo grabienie liści :D i później je rozkopywanie. Zjazd do basenu i wogóle. To wszystko jest super. Nie wiem, czemu mi się to podoba. Moje koleżanką najbardziej podoba się to,że można zbierać owoce. Lol Tylko,że najpierw trzeba zadbać o ogród co to dla mnie jest bardzo trudne. :D
karolcia92
24.03.2007, 13:32
Według mnie, to najlepszy dodatek. Zdziwiło mnie tylko to, że na parceli jednej rodzinki padał deszcz,wyszłam na publiczną to było słońce, wróciłam padał deszcz. Później wyszłam do otoczenia i padał deszcz. Uważam, że trochę to dziwne.
kornelia911
25.03.2007, 16:02
Moim ulubionym dodatkiem jak narazie jest 2 zwierzaki , (innymi nie grałam :P ) ,ale będę może mieć 4PR ,słyszałam,że są bardzo fajne :D choć sama nie wiem :D będę je mieć,jak nie kupie WB!!
Ale chyba 4PR wezme;)
I więcej mi nie potrzeba.Będę mieć dwa moje ulubione dodatki:D Mam nadzieje,ze na 4pr sie nie zawiode;)
Ale z tego co czytalam i widzialam na zdjęciach chyba jednak nie!
Pozdro!
PS.Karolcia!To przecież tylko gra;)
gorzka_zemsta
25.03.2007, 16:56
Tak ogólnie to nawet mi się podoba ,nie mam żadnych uwag (;
Sylwia=)
25.03.2007, 18:51
Mi tez sie ta gierka podoba, mialam okazje grac we wszystkie pory roku, nowa okolica tez jest wporzo, dobrze, ze ogródek można uprawiac w zimie (jeśli sie ma szklarnie) albo np. jesien: bawią sie simy w lisciach, nawet filmik nakrecilam =D Fajny jest berek wodny w basenie oraz bitwa na śniezki.
Macie racje, TEN DODATEK LEPSZY OD POZOSTAŁYCH!!!
Nandelle
02.04.2007, 13:37
Ten dodatek jest extra ale nie podoba mi się to że u mnie w lato całymi dniami pada deszcz i jest burza ,a w jesień jest ciepło i słonecznie jak w lato.
natalioza100
02.04.2007, 13:52
Gra bardzo fajna :D....
Tylko dziwne to, że u moich simów było lato... Początek lata, pojechałam na parcele publiczną była jesień;/ ...Wróciłam do domu simów i było lato...Dziwne nie ;/?
Nie mam jeszcze, ale już nie długo.. Nie mogę się doczekać !! Musze to sprawdzić wreszcie !! :P
Ja mam cztery pory roku i straszne jest to że np. czasami codziennie trzeba było opryskiwać drzewa. A ja nie chce stać się simoroślą xP.
a ja wole nocne zycie i zwierzaki ;PZozolinka ta nazwa twojego bloga jest zla bo probowalam wejsc;(
Zozolinka
03.04.2007, 16:45
Ja mam cztery pory roku i straszne jest to że np. czasami codziennie trzeba było opryskiwać drzewa. A ja nie chce stać się simoroślą xP.
jak nie_chcesz miec simorosliny to se kup domek dla biedronek
kornelia911
06.04.2007, 14:42
Mie sie bardzo podoba:) Tylko wkurza mnie,ze tak szybko ochwasty czy co to jest kolo warzyw i owocow co hoduje wyrastają;/
Tylko wkurza mnie,ze tak szybko ochwasty czy co to jest kolo warzyw i owocow co hoduje wyrastają;/
A mnie się to właśnie podoba :) Gdyby nie wyrastały tak szybko, to w ogóle nie byłoby co robić przy tym ogródku :P
Moim zdaniem zbyt łatwo jest zdobyć te nowe rangi.
Alatáriël
06.04.2007, 17:33
Popieram post wyżej : P
A pozatym, mnie wogóle sie drzewka nie zarobaczają xD Nie mam domku biedronki, a drzewka nietknięte : P Ja chce byś simoroślą! Łeee xD
I te łatwiótkie (tak, wiem, pewnie z błędem) zdobywanie rang :)
Ale dodatek jest super! Takie urozmaicenie do gry... Świetny. Wczoraj dostałam ^^
Nom ja mam od ok. miesiaca i dalej mi się nie znudził :) Ciekawy dodatek, ale i tak Nocne Życie na pierwszym miejscu..szkoda tylko, że nie moge pograć :( No ale dobra... Co do tych drzewek to mam jak Aga, nigdy nie miałam na nich robaków :P A też nie mam domku dla biedronek, czy czegoś tam :P
Aha i te chwasty to własnie jest urozmaicenie gry, jkaby ich nie było byłoby za łatwo ^^
Shyviolet
08.04.2007, 15:03
a ile dni trwa jedna pora roku?
Mnie trochę śmieszy to, że przy zbiorach ( z kilku krzaczków jednocześnie) pojawia się: zbierz wszystkie pomidors, bakłażans, itp. xP xP xP I szkoda jeszcze, że nie marzną ZWIERZAKI. :) Byłoby ciekawiej.... :smirk: Ale ogólnie bardzo mi sie podoba
Jedna pora roku trwa pięc dni, ale w nagrodach aspiracji jest tzw. pogodomistrz, za pomocą którego możesz przedłużyć porę roku, lub ją zmienić. Niestety po kilku użyciach "wyczerpuje się" i nadaje na złom. :O Tyle tylko, że za niego nie dostaniesz kasy :D :laugh:
Alatáriël
09.04.2007, 23:01
Mnie trochę śmieszy to, że przy zbiorach ( z kilku krzaczków jednocześnie) pojawia się: zbierz wszystkie pomidors, bakłażans, itp. xP xP xP I szkoda jeszcze, że nie marzną ZWIERZAKI. :) Byłoby ciekawiej.... :smirk: Ale ogólnie bardzo mi sie podoba
Heh, zwierzaki w realu także nie marzną ani nie dostają udaru xD Po prostu ich sierść jest odpowiedzio gęsta do każdej pory roku xD A pies albo kot nie może np. pływaż w basenie xD (a szkoda).
Wg. mnie to jednak dobrze :)
CoRnEliA :)
10.04.2007, 12:00
Każda pora roku trwa tylko 5 dni? beznadzijenie no mogli juz jakos bardziej relalistycznie zrobic ;p
Lubie wszystkie cześći simsów i wszystkie cześci simsów mam .Pokolei gram ale jak bym miała wybierac ktora czesc najfajniejsza to bym wybrała cztery pory roku:) a i mam pytanko czy u was takze gra sie zacina gdy pada snieg ale jak sie go robi zoraz więcej????
Tak, gdy dosypuje sniegu to sie zatrzymuje, ale to dlatego ze mam dosc slaby komp :P
Hmmm.. a co do 4 por roku to mi sie bardzo podobaja, nie zawiodlem sie na nich, tak jak na zwierzakach, ale nie zaluje ze je kupilem, bo nie umiem juz bez nich zyc :P :P :P
Najfajniejsza poim zdaniem jest burza xD Super jak wali kolo domu piorun, jest ten blysk i grzmoooot :happy2: :happy2: :happy2:
Aska__14
11.04.2007, 21:17
Ja właśnie dzisiaj kupiłam grałam już z jakąś godzinke. Narazie wszystko jest okey. Postarali sie 4PR to najlepszy dodatek
Hmm śmieszy mnie jedna rzecz.
Jakim cudem facet siedzący w Jacuzzi, w wodzie po tym jak grzmotnie w niego piorun nadal żyje? O_o
Głupie to jakieś ._.
A ogólnie dodatek fajny ^^".
kornelia911
11.04.2007, 22:39
Jakim cudem facet siedzący w Jacuzzi, w wodzie po tym jak grzmotnie w niego piorun nadal żyje? O_o
Głupie to jakieś ._.
No nie wiem jak to możliwe.Fajnie to wygląda, 'pożar; w jacuzzi;P
Ale wnerwia mnie jedna rzecz.Pali mi si drzewo/dwonie po straż.Przyjeżdzają a tu drzewo sie przestaje palić i grzywna;/
kornelia911
11.04.2007, 22:41
A mnie się to właśnie podoba :) Gdyby nie wyrastały tak szybko, to w ogóle nie byłoby co robić przy tym ogródku :P
Moim zdaniem zbyt łatwo jest zdobyć te nowe rangi.
SoorQ ,ze post pod postem.
------------
fakt rangi sie zdobywa szybko.Tak malo grałam,a już mam złotą range;)
LEFT]wedlug mnie Czetery pory roku i zwierzaki to najlepsze dotychczas dodati to simów.Same pory roku szybko się nudzą choć jest wiele ciekawych opcji.
Moja ocene CPR: 9/10[/LEFT]
Zozolinka
12.04.2007, 19:09
Głupie to jakieś ._.
a mi siedzial gostek na parceli publicznej(gostek nie moj) jak mu piorun trzasnal w jacussi to wyszedl i umar.jak sie na nagrobek nacislo simem to pisalo "Opłakuj""Przenieś do domu" i "Dodaj do XXX"(XXX-nie pamietam jak to sie nazywa ale to bylo nad tym z nagrodami aspiracji)i jak wzielam to trzecie to jak pojechalam do domu to sie jego duch z psem bawil i sie pokazalo"XXX(imie i nazwisko)umar na innej parceli.XXX powróci na tą parcelę,aby tam odejść w spokoju" czy jakoś tak
pawlo1996
19.04.2007, 11:07
na serio tak pisało dziwne
30.04.2007, 10:36
a czy da sie przedluzyc pore roku np lato?
Zozolinka
30.04.2007, 11:10
na serio tak pisało dziwne
tak pisalo prawda ze dziwne ale zamiast XXX pisalo imie i nazwisko sima
Zozolinka
30.04.2007, 11:13
a czy da sie przedluzyc pore roku np lato?
tak ale musisz miec cos takiego do pogody w nagrodach anspiracji jest trzecie
sorki ze post pod postem
30.04.2007, 11:31
aha to chociaz tyle dzieki :)
aneczka90-90
30.04.2007, 19:07
jak narazie podoba mi sie, ale zobaczymy co bedzie pozniej bo jeszcze wszytskiego dokladnie nie "oblukalam" ;)
gierka jest bardzo dobra polecam sporo no i pingwiny :D
Nandelle
11.06.2007, 11:01
nienawidze tej gry ona jest głupia dziecko skakało po łóżku i umarło.
Dzisiaj wchodze do mojej ulubionej simki piorun ją walną na palceli publicznej innego sima też(oczywiście nie żyją)nienawidze tej gry.
Odinstalowałam i nie będe w to grać.
No to się stawia Odgromnik ;o.
A moim najlepszy dodatek jaki się do tej pory pojawił ;) Pozwala tworzyć świetne zdjęcia i historie :)
courtesan
12.06.2007, 15:54
mam. juz od dawna tam, od premiery czy coś. ;o
w sumie fajna. lubię ten snieg. ale simsy się latem za bardzo nie opalają, no w ogóle. tylko dzieki sokowi pomidorowemu. dziwne to trochę jest. ;o
Alatáriël
12.06.2007, 19:33
Ja tam lubie ten dodatek. Ale znudził mi sie xD
Mi też się już znudził :con: . Ale i tak to chyba najfajniejszy z dotychczasowych. Szkoda tylko,że z tym opalaniem jest coś nie tak :( .
No to się stawia Odgromnik ;o.
A co to jest???
Odgromnik to piorunochron ;).
mam pytanko bo za dwa dni chyba bede moiec ten dodatek :P nie moge sie doczekac ;( wiem jak to zobacze to sie wzruszęęę:)ale mam pare pytanek co można robić z tymi pingwinkami??i czy sa nowe rodziny i okolica??odpiszcie pliska
1. Pingwiny można pogłaskać albo wygonić.
2. Są nowe rodziny (6 mieszka w domach w nowej okolicy a dwie są w skrzyni rodzin).
3. Jest nowa okolica - Kwitnące Wzgórza.
mam pytanko bo za dwa dni chyba bede moiec ten dodatek :P nie moge sie doczekac ;( wiem jak to zobacze to sie wzruszęęę:)ale mam pare pytanek co można robić z tymi pingwinkami??i czy sa nowe rodziny i okolica??odpiszcie pliska
Są nowe rodziny,zamieszkują one okolice o nazwie "Kwitnące Wzgórza" ;).
A co do pingwinka to można go tylko głaskać :).
Każda pora roku trwa tylko 5 dni? beznadzijenie no mogli juz jakos bardziej relalistycznie zrobic ;p
Czepiasz sie, mozesz sobie sterowac pogoda jak ci malo. A okres niemowlaka, ktory trwa niecaly tydzien - czy to jest normalne? Glupie gadanie. :P
Sylvanna
10.07.2007, 14:19
A co do pingwinka to można go tylko głaskać :).
Pingwin może zeżreć rybę jak się ją położy na ziemi :P.
A wracając do tematu. Ten dodatek chyba najbardziej mi przypadł do gustu. Pomijając pogodę (obiecywaną już w podstawie) bardzo podobają mi się wsiowe mebelki, możliwość łowienia rybek no i uprawianie warzyw (całkiem nieźle można na tym zarobić). Mogli dodać jeszcze uprawę kwiatów. Co jeszcze.... simoroślinki są fajne (szkoda tylko, że na studia iść nie mogą). No i jeszcze to coś do jeżdżenia na łyżwach i wrotkach. Szkoda, że na nartach zjeżdżać nie mogą.
Reasumując - chyba najlepszy ich dodatek.
Lubię 4PR, ale mimo wszystkim jet na drugim miejscu, zaraz po NŻ. Hm...co mi się podoba? To, że wreszcie pada deszcz, śnieg....Jest realistyczniej. Doszło wiele nowych interakcji. Pojawiła się nowa okolica, są simorośliny, można dbać o własne owoce i warzywa....No można rak wymieniać i wymieniać. A wady? Nie widzę żadnych wad =] Trzeba przyznać, że twórcy postarali się i dali nam wspaniały dodatek do gry. Jest dopracowany, ciekawy, inny...W końcu nie jest kopią jakiegoś dodatku z The Sims 1.
Według mnie to chyba najlepszy dodatek. Wprowadza wiele nowych możliwości, przedewszystkim pogodę, na która czekalam od samego początku The Sims 2. Dalej możliwosci uprawy ogródka jest bardzo fajna, ae te rangi ogrodnika zdobywa sie trochę za szybko. Spodobał mi się ten komplecik z mebelkami ze wsi:], ale za to raczej nie przypadł mi do gustu ten hawajski.
Ogólnie, dzięki temu dodatkowi moje simy sa jakies takie bardziej rodzinne:], wiec jestem zadowolona z 4PR.
Gdy zakupiłem ten dodatek, odniosłem wrażenie, że coś sie zmieniło ze mną. Ongiś robiłem to tylko dlatego, iż lubiłem w to grać i cieszyła mnie każda nowość związana z The Sims 2, ale teraz... poczułem pewien zawód. Twórcy zaniedabali swoją robotę... ok. śnieg naprawdę wygląda interesująco, deszcz - na pierwszy rzut oka też, oświetlenie - nowa paleta ciepłych i szarych barw, ale... czy ja już o tym kiedyś nie słyszałem, czy aby twórcy nie mieli zamierzeń na pogodę już w podstawowej odsłonie? Czuję się oszukany, dlaczego dali pogodę? Przecież po premierze The Sims 2 na pytania graczy: "dlaczego zrezygnowaliście z pogody", odpowiadali jednogłośnie: "w simowym świecie, zawsze ma być ładnie". Przecież to paradoks. Kolejne interakcje, ciuchy i zmiany, ale po jakie licho w nowym dodatku, jeżeli nie można tego było dać przy okazji wcześniej. Odniosłem katastrofalne wrażenie, iż gracze przestali się liczyć dla twórców i producentów, ale szmal, czysty chajs za odwalony byle jak dodatek. Tak nie powinni robić, z każdym dodatkiem jest coraz gorzej, dochodzi kupa błędów, złe połączenia packów i interakcji. Źle.
Kiedy włączyłem zatem po raz pierwszy ten dodatek, poprostu przejawiałem czystą ciekawość i chęć zobaczenia "co jest w środku" i gra, jak żadna inna, znudziła mi sie już pierwszego dnia. Banał i pustynia ukryteko bezsensu zioneła mi prosto w twarz, roztwierając usta. "Ta gra mi się niepodoba" - stwierdziłem. Do czego zmieżam...? Chę poinformować, iż według mnie oficjalny dodatek Cztery Pory Roku jest klapą i niewypałem. Nie przedstawił prawdziwych uroków kazdego sezonu, zaledwie minimalną dawkę. Gdzie sanki wzorem z The Sims, deski, zamki z piasku... atrakcje? Jest ich mało. Niech nie mówią, że zrobią to w następnym dodatku, lub wydaniu The Sims 3, bo to już się robi nudne. Gdybym miał wystawic ocenę, dałbym zaledwie 3/10, 3 - za to, że cokolwiek raczyli zrobić, 7 - odejmuję za lenistwo i chciwość, bo pogoda nie musiała czekać specjalnie na 5 dodatek, ale być odrazu, lub (jeżeli już) przy okazji Podróży.
Mi się osobiscie dodatek podoba bardzo :) bardzo mi sie podoba fakt, ze w czasie wiosny młodzi simowie szybciej niz zwykle znajduja drugą połówke :P to pielegnowanie ogrodka i drzew, łowienie ryb i inne pierdołki :P po prostu swietny dodatek ^^
Ja mam :D Jest bardzo fajna i to jest jeden z najlepszych dodatków, bo daje najwięcej realizmu do gry.
sylwia_pam
25.07.2007, 10:22
ja mam i sa bardzo fajne tylko denerwuje mnie ze moji simowie jak pada deszcz to leca do okna :P :P :P :P :P
No mi się dodatek bardzo podoba mimo że jestem dosyć wybredny (wyjaśniam: mimo że wszystkim zwierzaki podobały się w jedynce i dwójce mi nigdy się nie podobały i nie wiem dlaczego :D to samo z nocnym życiem), fajne efekty burzy i śniegu, fajne rzucanie się kulkami sniegu i lepienie bałwana, fajne uprawianie ogródka i nowe opcje zawodowe. Polecam!!!
mi sie tez to baaaardzo podoba.ale nie wiem dlaczego mi sie ciutke znudziło ;( :1smutny: przez to lato i wiosne :1smutny: ;( nic prawie sie wtedy nie dzieje a moim simom pada ciagle deszcz.w kazdej rodzinie.ie wiem jak łądnie zrobic ten park jak w telewizji simowej (wiecie o jaki mi chodzi?? ten z lodowiskiem)czy wiecie jak go ładnie zbudowac?? :1smutny: ;(
Castaway
02.08.2007, 14:54
Mam pytanko . Czy do basenu można skakać bez trampoliny w tym dodatku ?
Nie, chyba że podczas zabawy w berka wodnego. Sim wtedy sam wychodzi z basenu (po drabince), okrąża basen skradając się i wskakuje do basenu z podłogi na bombę.
Castaway
07.08.2007, 09:32
Ja dzisiaj będę miała :D nie mogę się doczekać :D
ShiinaLP
10.08.2007, 20:17
A ja wtrące takie pytanie: Podczas zabawy tombstone of live and death wśród postaci możliwych do dodania do rodziny pojawił się mężczyzna "ideal Simorośl" Czy ta postać pojawia się w grze w jakiejś sytuacji?
pawlo1996
15.08.2007, 18:11
Ja jeszcze nie mam cpr ale juz jutro bede miał.Moim zdaniem to najlepszy dodatek do TS2
A ja wtrące takie pytanie: Podczas zabawy tombstone of live and death wśród postaci możliwych do dodania do rodziny pojawił się mężczyzna "ideal Simorośl" Czy ta postać pojawia się w grze w jakiejś sytuacji?
Ja jej jeszcze nie widziałam w grze, ale możliwe że się pojawia ;)
Cztery pory roku jest Extra:)
Ej Raszka Albo załóż sobie szklarnie tam nie trzeba opryskiwać ;)
Drzew ani warzyw ;)
Ja rozumniem Cie doskonale u mnie jest to samo normalnie identyko...
Gra to niezly wypas ;)
DagazGackt
16.08.2007, 11:59
"Oczywiście nie obeszło się bez wymówek taty ("jak można wydać 80 złotych na takie głupoty", "nie szkoda ci?" <- u mnie było tak samo tym bardziej że ja troche sarszajestem :p Ale wrażenia są świetne bo zmieniające się pory roku to coś czego mi w simach brakowało zawsze :) Cóż moge powiedzieć gra jest świetna :D
infernall-86
17.08.2007, 10:56
hmm a co ja mam powiedzieć, skoro mam 21 lat ?? ;P też nasłuchałem się takich wymówek, tylko że delikatnie wytłumaczyłem tacie że on lubi majsterkowanie a ja lubię gry, i to że urodził się w innej epoce nie oznacza że ma krytykować moją rozrywkę... ;P
a co do The Sims 2 to muszę się przyznać że zrobiłem kiedyś głupstwo - miałem podstawową wersję, dodatek na studiach oraz nocne życie i sprzedałem na allegro tak więc od 1,5 roku nie gram w SIMSY :1smutny: nie zdawałem sobie sprawy że ta gra pozostanie na zawsze w mojej głowie, i po prostu muszę ją mieć.
Kupiłem Cztery Pory Roku wczoraj, a teraz czekam aż babka z allegro prześle mi wydanie świąteczne wraz z podstawową wersją bo inaczej nie mogę grać, tak więc pogram dopiero w połowie przyszłego tygodnia, chociaż mam wielką ochotę pograć teraz!!! na razie zostaje mi HOM&M3
Mnie wkurza zima :angry: , tyle czekałam na dzieci, a tu jedno lekko zmarzło i już opieka społeczna zabiera mi dwójkę :(
A tak poza tym, to ja myślałam, że simy mogą się opalić w lato, ale chyba jednak się pomyliłam, bo leży simka całe lato na leżaku i nic...
..::lOvE::..
28.08.2007, 11:55
Dostałam w sobote i gram od Niedzieli . Fajnie ,szkoda ,że miałam okazje obcować tylko z Porami Roku i Własnym Biznesem. Ale we wrześniu dostanę Studia , moje koleżanki mówią ,żę Studia i 4PR to najlepsze dodatki. Na razie dograłam do Wiosny :P I do lata zostało 2 dni. Spoko jest ale jak mam małe dziecko to nie nadąrzam z plewieniem i opieką nad nim ,a ojciec pracuje i pracuje xD Nie podoba mi sie tylko to ,że zaczyna się gre od Zimy.. chyba ze tak tylko jest na Wzgórzach . . . w starych miastach jeszcze ni grałam ..
Możesz sobie, przecież przestawić kolejność pór roku.
..::lOvE::..
28.08.2007, 12:04
Możesz sobie, przecież przestawić kolejność pór roku.
W jaki sposób ?
Klikasz na znaczek tulipanów (w lewym górnym rogu) i przestawiasz.
Ja kupiłam wszystkie dodatki bez zadnych "nie szkoda ci pieniędzy" gdyż sama zarobiłam a po za tym nauczycielki maja o mnie dobre zdanie , mam wysoka srednia itp. wiec :P nalezy mi sie cos od zycie za moja ciezka prace :D A ogolnie dodatek jest super, exstra cool i bomba :D
Fajny, ciekawy, polecam. Trzy słowa potrafią opisać wszystko :D
Master ciaster
13.09.2007, 17:53
Czuję się oszukany, dlaczego dali pogodę?
Jest tylko jedna odpowiedz :1smutny: - zeby sprzedalo sie wiecej sztuk dodatku.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.