Zobacz pełną wersję : Nie wiedziałem gdzie to umieśćić...
... więc dałem tutaj
Pożyczyłem od koleżanki takie płtki z Komputer Świiat gry w których jest mnóstwo dodatków ponoć ;/ pytanie jak to zainstalować
The FerG
25.03.2007, 19:46
Chyba z Extra gry :O
1.Jak już wybierzesz już z której strony ściągasz (simsweb itp......) to masz dużo obrazów i do rozpakowania.
2.obrazami sprawdzasz co to za rzecz i jak ci się podoba to kopiujesz do folderu downalds i rozpakowujesz.
3.*Uważaj bo w dużo rzeczach niema mesha*
4.jeśli jedna rzecz niema mesha to są w folderze kształty z tej płytki ściągnij mesh z folderu kształty a później kolor.
*W niektórych nierozpakowanych rzeczach jest już mesh ale części rzeczy niema mesha.Jeśli niema mesha posłuchaj się punktu 4 ;) .
a ja mam tak ze w zwierzakach zainstalowalam meble do kuchni jak wlaczam gry to jest ze sa a ich serio nie ma:(to jakies meshe trzeba co to jest?
... więc dałem tutaj
Pożyczyłem od koleżanki takie płtki z Komputer Świiat gry w których jest mnóstwo dodatków ponoć ;/ pytanie jak to zainstalować
Mniej więcej tak jak mówi Arek - kopiujesz do Downloads dodatki, tak jak dodatki ściągnięte z neta (bo te na płytce są z neta tak naprawdę ;)).
Tylko Arek nie wspomniał o tym, że trzeba najpierw rozpakować pliki gdzieś na komputer, bo one są spakowane. Możesz to zrobić np. programem WinRar - http://winrar.pl/ (jest też na tej płytce). A rozpakowane dajesz do Downloads.
Jak rozpakujesz, to patrzysz w jakim formacie jest plik:
- .package - taki plik dajesz do Downloads,
- sims2pack (np. podłogi, tapety) - nie dajesz do Downloads, tylko każdy dodatek pojedynczo instalujesz dwoma kliknięciami myszką. ;)
The FerG
14.04.2007, 23:33
Nie mówiłem o Winraru bo nie trzeba :P
Moja koleżanka nie ma internetu ani Winrara i daliśmy se rade :D
Nie mówiłem o Winraru bo nie trzeba :P
Moja koleżanka nie ma internetu ani Winrara i daliśmy se rade :D
Ale jakoś to rozpakowaliście. :P
Bo spakowane by na pewno nie działały...
Chyba jak nie ma programu to można w systemie Windows to rozpakować, ale wydawao mi się, że tylko pliki .zip.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.