PDA

Zobacz pełną wersję : Wgrałam "Na studiach" i gra mi nie działa.

Rocket
27.03.2007, 20:03
Jako pierwszy dodatek zainstalowałam Nocne Życie. Gra działała ślicznie, w miarę szybko, wszystko cacy. Teraz zainstalowałam Na studiach i kaplica. Gdy odpalam z ikonki NŻ wyświetla się napis że dodatek Na studiach został odinstalowany i w grze faktycznie go nie ma.
Gdy odpalam z ikonki Na studiach nie ma ciuchów, fryzur itd. z Nocnego Życia. Dodatkowo jedyne otoczenie które mi wtedy działa to Werona, bo nią wcześniej w ogóle nie grałam. Po za tym robiłam kiedyś w Body Shopie nowe ciuchy na podst. tych z Nocnego Życia i one też działają tylko gdy odpalam z ikony NŻ. I to tyle i to tak.
Czy ja mogę coś z tym zrobić, a jeśli tak to co? Naprawdę, wolałabym uniknąć reinstalki od podstawy.

Eámanë
28.03.2007, 16:10
Próbowałaś reinstalki samego Na Studiach?

xymox
28.03.2007, 18:07
Z okazji, że mam wszystkie dodatki i po instalce nie zawsze działało mi tak jak potrzeba to napisałem do pomocy EA GAmes. Człowiek napisał mi kolejność w jakiej powinny być instalowane dodatki i twierdził, że tylko w tej a nie innej. Według tego maila Nocne życie powinno być instaloane po Studiach. Może to jest powód twoich problemów

vanity
28.03.2007, 18:25
Z okazji, że mam wszystkie dodatki i po instalce nie zawsze działało mi tak jak potrzeba to napisałem do pomocy EA GAmes. Człowiek napisał mi kolejność w jakiej powinny być instalowane dodatki i twierdził, że tylko w tej a nie innej. Według tego maila Nocne życie powinno być instaloane po Studiach. Może to jest powód twoich problemów

Nie sadze bo dodatki do TS2 mozna instalowac jak sie chce, ja tak robilam i jest wszystko ok...no ale zawsze mozna sprobowac.
Wiem, ze jestem denerwujaca juz, ale mam pytanie: to jest oryginal? Te gry? :P

Rocket
28.03.2007, 20:18
Nie sadze bo dodatki do TS2 mozna instalowac jak sie chce, ja tak robilam i jest wszystko ok...no ale zawsze mozna sprobowac.
Wiem, ze jestem denerwujaca juz, ale mam pytanie: to jest oryginal? Te gry? :P

Oryginalne wszystkie i dodatki i podstawa. Mam wrażenie, że gdybym miała piraty, to bym nie tylko wyrzuciła mniej kasy, ale i lepiej by mi działało. Jak wszystkie inne niedokońca oryginalne gry które mam:P
W kolejności mówicie? Dzięki, spróbuję, jak tylko odzyskam NŻ, bo na razie mi je koleżanka zarekwirowała:D .

Rainbow
28.03.2007, 20:49
A czy czyściłaś wpisy rejestru EA Games np. programem Reg Cleaner?On mi schrzanił Simsy 2 razy,tj. same się usunęły -,-

Rocket
28.03.2007, 21:09
A czy czyściłaś wpisy rejestru EA Games np. programem Reg Cleaner?On mi schrzanił Simsy 2 razy,tj. same się usunęły -,-
Nie. Nie bawię się takimi bajerami, bo już się nie raz przejechałam. A jak zainstalowałam program który miał rzekomo przyśpieszyć mój komputer to działał wolno jak nigdy w życiu. Wywaliłam go na drugi dzieńxP.

karolcia92
29.03.2007, 13:32
A może zainstalowałaś do złego folderu?