Zobacz pełną wersję : Dom w Miłowie
Chodzi mi po prostu o dom stworzony już przez Maxisa w Miłowie. Ten 2 największy, Ul słuszna ileś tam. To mój ulubiony dom a tak przez przypadek zamiast go skopiować usunąłem go ;p z góry dzięki za pomoc
Dragon
Przepraszam że post pod postem
Proszę niech ktoś mi to wyśle bo nie chcę zaczynać gry od nowa! Po za tym ten dom potrzebny jest do mojego FS!
Nie wiem czy można go ściągnąć . Jedyny sposób jaki znam to odinstalować i zainstalować grę od nowa ;)
POzdrawiam
Ale chyba skoro możecie swoje domu dawać na forum do pobrania, tak i ten Maxisowy można tu wkleić.
Zozolinka
31.03.2007, 10:56
podaj email to sprobuje go wyslac
[email protected]
A wgrać to do download tak?
Zozolinka
31.03.2007, 17:25
tak do downloads ale jak ci wysle to musisz instalowac
Wysłałaś juz? Bo jakoś mi nie dochodzi... ;[
A ten dom jest konieczny do mojego FS: SIMER.
Alatáriël
01.04.2007, 21:52
Jeśli chcesz nowe savy nie musisz odinstalowywać gry :| Wystarczy zmienić nazwę savu "ea games", który znajduje się w "moje dokumenty". Wtedy utworzy ci sie nowy, czysty. Pozdro!
Nie rozumiem o co ci chodzi. Nie skasują mi się wtedy ustawienia rodzin?
Kurde, chciałam Ci to spakować, ale coś nie wyszło i gra mi się wywaliła :P.
Spróbuj zrobić tak (jest to dokładniejsze wyjaśnienie tego, co powiedziała 13_aga_13):
1. Wejdź w "Moje Dokumenty".
2. Zmień nazwę folderu EA Games, na jakąkolwiek inną.
3. Włącz grę i wejdź do Miłowa.
4. Spakuj potrzebną Ci parcelę do pliku.
5. Wyłącz grę.
6. Wywal z "Moich Dokumentów" folder EA Games (po odpaleniu gry automatycznie utworzył się nowy), zaś ten, któremu zmieniłeś nazwę, przemianuj z powrotem na "EA Games".
7. Zainstaluj spakowaną wcześniej parcelę.
8. Wejdź do gry i ciesz się odzyskanym domkiem.
Mam nadzieję, że opisałam w miarę jasno.
Nie daję Ci 100% pewności, że wszystko będzie w porządku, gdyż sama nigdy nie kombinowałam w ten sposób. Został on jednak opisany przez Margerytkę na forum Designers, a ona jest bardzo doświadczona, więc możesz jej zaufać ;).
Zozolinka
02.04.2007, 14:26
niestety nie wysle juz tego domku bo stracilam Miłowo;( ;( ;( :1smutny: nie moge wytrzymac a byly tam fajne rodzinki Maxisowe i moje ;( :1smutny:
sorry za taki post bez sensu ale zozolinka czy my sie nie spotkalysmy na simsweb tam mnie zbanowali za nic :( :(:(:(:(
Zozolinka
02.04.2007, 15:25
chyba nie bo na SimsWeb nie jestem zalogowana
Dziękuje mam juz ten dom ^^
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.