Zobacz pełną wersję : Mój pierwszy dom na forum. "Bez wnętrza" [BRAK ZDJĘĆ]
^Serduszko^
29.03.2007, 20:27
Dom jest dla kilku osobowej rodzinki niestety nie miałam dodatków z neta więc używałam tylko maxisowych. A więc nie mam wnętrza w środku tylko sam domek i ogródek i jeśli wam się dom nie podoba trudno. Jestem zdana na każdą krytykę.
Niestety ogrodó w nocy nie mam wiem ,że domek do kitu ale nic nie poradze. Em ogród też jest taki :/ No nic można tylko płakać ;( .
No nie jest tak źle. Nie mogę dokładnie ocenić domu, bo nie widziałam go z bliska. Mogłabyś jeszcze dać więcej roślinek do ogrodu. Ale to tylko moje zdanie. Ja jednak preferuję jaśniejsze domki. Ocena 6/10 dla zachęty :)
Niestety niezbyt mi się podoba :con: . Po pierwsze dlatego , że nie ma wnętrza , a po drugie nie lubię takiego stylu. 4/10 ;)
POzdrawiam
taki troche ponury ale chyba o to Ci chodziło...Mogłaś dać więcej zdjęć bo bardzo mało widać
6/10
Zozolinka
30.03.2007, 13:03
dam ci 4/10 bo wnetrza nie pokazalas a ogrod taki ponury
^Serduszko^
05.04.2007, 18:57
Dzięki za ocenki. Nie dałam wnętrza bo go nie mam. Właśnie mi chodziło o to żeby domek był ponury. Wiem to moja pierwsza bryła więc wjadomo jaka jest :D dzieki za ocenki :*
wiem ,że domek do kitu ale nic nie poradze. Em ogród też jest taki :/ No nic można tylko płakać ;(Skoro wiesz, że jest do kitu to po co go dajesz na forum? Mogłaś troche dopracować i MOŻE byłoby ok, no a takto dałaś 4, na dodatek marne foty, później ponarzekałaś i poużalałas się nad domkiem...Nie lubei takiego czegoś. Jak chcesz dać dom na forum to starasz się i nie narzekasz, że : "Mało czasu", "Niedopracowany, bo nie miałam dodatków", itp., itd. :/
Dobra co do domu, to nie podoba mi sie lubie nowoczesny styl, np. domki Ulmille prezentują taki własnie styl :) Bryła nie za ciekawa, taka mroczna, ale napisałaś:
Właśnie mi chodziło o to żeby domek był ponury.więc ok, ale mi sie nie podoba...
Ogród jest hm... nie taki zły, ale nie przyciąga niczym ciekawym....
Ogólnie domek nie podoba mi się, postaraj sie następnym razem ^^
Maadzialenaaa
16.04.2007, 12:00
Dleczego bez wnętrza.? I skoro twierdzisz że do kitu to czemu go tu pokazujesz, szczerze to on jest seryjnie nie ten teges....ładny ale no cóż będe łaskawa 4/10
Delivered
16.04.2007, 18:55
Fajny. Bryła domku jest trochę śmieszna, ale szkoda że bez wnętrza.
Sorry ale to wygląda jak dom jakiegoś Upiora...jakiś taki niekolorystyczny,mało zdjęć,nie ma zbliżenia na domek...Daję 4,5/10 Pkt za to,że wogóle wstawiłaś ;p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.