Zobacz pełną wersję : Stroje ciążowe i suknie ślubne ...
Więc ściągnełam pare fajnych ubrań dla simek w ciąży, a także sukni ślubnych ... Tylko problem w tym, że jak simka zaszła w ciąże to chodziła w losowym ubraniu ... Nie wiecie może jak zmienić to ubranie na inne, to ściągnięte? Jest jakiś specialny kod? Podbnie jest z sukniami ślubnymi... Pomóżcie ..
karolcia92
31.03.2007, 12:38
To nie ten dział. Zresztą Polia już o tym pisała. Żeby simka poszła do ślubu w sukni jakiej Ty chcesz, to musisz kliknąć na szafie i wybrać opcję ,,zaprojektuj ubranie wizytowe''. A ubranie ciążowe, to nie wiem, może ubranie codzienne.
dareczka84
04.04.2007, 18:23
Na modthesims2 poszukaj w modyfikacjach czegosc takiego jak pregnancyWearsAnyOutfit, to jest modyfikacja dzieki ktorej simka w ciazy nosi swoje codzienne ubrania, nie wiem jednak dlaczego w niektorych codziennych widac brzuszek(np w sukienkach) a w niektorych nie...
a zeby miec wymarzona suknie slubna kup ja z wizytowych na parceli publicznej potem zaprojektuj ubranie wizytowe i po problemie
rockferry
04.04.2007, 20:38
chce zaznaczyć.
suknie wizytowe ściągnięte z internetu automatycznie ustawiają się jako te do ślubu =)
a hack do noszenia innych ubrań często jest szkodliwy =))
A co do ubrań ciążowych to tu (http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=631458&postcount=7) masz instrukcje jak je nosić bez hacka.
klaudiasim
10.04.2007, 18:43
temat do zamknięcia
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.