Zobacz pełną wersję : Pierwszy domek [BRAK ZDJĘĆ]
No to nadeszła kolej na mnie. Eh mam termę. Dobra do rzeczy. Domek pierwszy, ale oczywiście na forum. Od razu przyznam się bez bicia, że pomysł na te "filary" wzięłam z moda (http://www.modthesims2.com/). Szukając sama nie wiem czego, ale zobaczyłam nawet nie ściągnęłam i swoimi pomysłami zbudowałam coś w rodzaju tamtego domu(a raczej tylko tych filarów, bo dom jest całkiem inny). Dobra koniec tego gadania potem wam się czytać nie chce. Życzę miłego oglądania.
Tak ogólnie to on miał być taki nowoczesny dom, a w sumie to wyszła mi tylko nowoczesna sypialnia. No i nie mogłam się powstrzymać od przytulnego przedpokoju, a przecież przytulny gryzie się trochę z nowoczesnym.
Z góry dzięki za oceny.
Pierwszy :D
Hmm... No więc powiem szczerze, ze podoba mi sie!! ;) Ma to cos :) Wnetrze jest tak fajnie cieplo urzadzone, a zarazem stylowo i ogolnie bardzo mi sie podoba. Tylko kolor domu jak dla mnie troszke zbyt szary... Dobra robota 9/10
Wielebny
14.04.2007, 17:08
fajny jedyne co mi się nie podoba to okna ale reszta naprawde fajne .
daje 9.0 \ 10 ponieważ nie ma ogrodu
aj przepraszam ogród jest opuściłem jedno zdjęcie w takim razie daje 9.9 \ 10
Świetny. Bardzo lubię takie domki :)
Maadzialenaaa
16.04.2007, 11:56
Troche pusto, nie podoba mi sie kolor na zewnątrz domu i dach, a także z deczka sypialnia jest ten teges, jest nawet ok 7.99/10 ;P ;P
Podoba mi się...tylko jakoś tak brakuje mi choćby trochę zieleni...
jakiś mały ogródeczek,cokolwiek.
Chciałam zrobić coś "bardziej zielonego" tylko miałam z tym wielki problem. Nic mi nie pasowało. Po dłuższym czasie uznałam, że taki będzie najlepej.
Ten domek jest cudowny. Bardzo mi się podoba. Nawet jeśli tylko sypialnia jest nowoczesna więc daję ci 10/10, a i WITAM WAS JESTEM NOWA. :P
The FerG
18.04.2007, 17:30
Spoko tylko powinnaś zrobic taki mureczek malutki na dachu,by było dużo ładniejsze :P
8/10 :)
Domek mi się podoba, ale co do tej takiej zewnętrznej szarej kolorystyki to nie jestem przekonana. Wszystko inne spox. Szczególnie salon. :D No i rzeczywiście mogłabyś zrobić ten murek na dachu, byłoby lepiej. 9.9/10
Niestety z zewnątrz całkiem mi się nie podoba, w środku jest średnio. Brakuje mi jakiś odważniejszych akcentów czy kontrasów. Jest w miarę poprawinie ale trochę bez duszy. W bryle przydałoby się więcej przeszkleń a pomysł z tymi filarami nad podjazdem tutaj nie wyszedł najszczęśliwiej. No ale skoro to tówj pierwszy dom dam wyższą ocenę
Ocena: 5,5/10
Pozdrawiam:
Ulmille
domek jest nawet ładnie wykonany,jedynie co brak tu ogrodu i za to odejmę punkty czyli 9/10
girlsan90
23.04.2007, 19:23
z przodu nowoczesny a w śrpdku normalny :no:
wszystkich zdjęć nie widziałam niestety ale to co widziałam spodobało mi się ;)
8/10 jak na początek
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.